Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Skillhack By Exar

liso100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5* leci za pordnik.

PS. Mderator niech przepnie temat i niech go zamknie bo zaraz spam będzie na 20stron.

76561198029073973.png

Daj plusa. To wiele Cię nie kosztuje.

Opublikowano

Te 137 138 139 to skille konne je też chyba można zamienić n9iestety niemam żadnego serwa żeby to sprawdzić xD

1356885104-U84203.png

Opublikowano

NIe to tak nie działa ;p ...a szkoda xD

@Waceq

Pozycja nr 51 w tym temacie

Klik

Proszę Cię wymieniłem Cię w temacie nie pochwalaj się już tak ja jestem autorem topica i tak się nie chwalę a i tak jest napisane mimo że z e*pvp.de materiały więc daj spokój

Opublikowano

raczej na metku PL to nie przejdzie chyba ze pierwsze zrobisz sobie postać idealna to expa wbijesz szybko duży lv i spowrotem ustawisz normalne skille ;p

np auta,silne,czarowane,pomoc i z boja ogień na 40lv do v1/v2

Opublikowano

No niby ta ale możesz noramlnie dać pkt np jak wojem jesteś to do tapniecia aury silnego itp. A do czarowanego to GM musi wpisać komendę, a wątpię aby to zrobił xD

Opublikowano

e tam ja zrobiłem sobie zaszadzke i jak nią atakuje jest 3stronne niby fajne ale

Proszę o cofnięcie 10% bo to nie moja wina że są błedy na forum

Opublikowano

zrobiłem wszystko jak opisałeś i wchodze do gry na prywatnego metka wbijam 5 lvl biorę skile body woja no i dodaje puntkty i nic nie mogę urzywac

mca.png
Opublikowano

Też jak czytałem to pierwszy raz to nic nie wiedzałem o co kaman , ale jak by się robiło krok po kroku to prościzna ;p

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
4. Odpakowujemy go i wklejamy wszystkie pliki do folderu Z metinem

hmm ? mam to wkleic do metina czy do patch czy gdzes indziej jeszcze ? poprostu gdze mam te twoje pliki wkleic ? do foderu metka czy do jakiegos folderu w metinie

vegeata.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...