Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

¤ JAK WYGLĄDA WASZ DZIEŃ W WEEKEND ? ¤

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Budzę się o 10

jem śniadanie

Łazienka.

Od 13 do 16 gram w nogę.

Jem obiad.

Od 16:30 do 18 gram w nogę.

Od 18 do 22 gram na kompie.

Jem kolacje.

Łazienka.

Zmęczony idę spać.

Opublikowano

Nie pamiętam jak spędzałem wszystkie weekendy.
(Wiecie o co mi chodzi?) xD

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

wstaje, biorę prysznic, jem śniadanie, wychodzę z psem na dwór, następnie spotkanie z kumplamie (już 14-15) oglądam TV i w między czasie jem obiad, idę na MPC i tak do 2-3.

69sf.png

Opublikowano

Wstaję, odpale kompa, zjem, wyjdę na dwór, pooglądam, gram, gram, gram , gram xD, obiad, coś tam przy kompie zjem, ide na dwór, wracam jem kolacje, siadam na kompa, ide się kąpać, gram i ide spać :D

Opublikowano

Piątek wixa.

Sobota rano leczenie kaca lub też sprzątanie. Wieczorem wixa.

Niedziela spędzona w łóżku. Zazwyczaj jakiś film lub serial.

Opublikowano

Wstaję, włączam komputer, jem śniadanie, gram na komputerze (zazwyczaj w LoLa), idę na dwór/Orlik, jem obiad, oglądam telewizję, jem kolację, kąpię się/biorę prysznic oglądam telewizję/gram na PS3. Nie zawsze jest w takiej kolejności. :D

AxeePL.png

Opublikowano

Wstaję, włączam komputer, jem śniadanie, gram na komputerze (zazwyczaj w LoLa), idę na dwór/Orlik, jem obiad, oglądam telewizję, jem kolację, kąpię się/biorę prysznic oglądam telewizję/gram na PS3. Nie zawsze jest w takiej kolejności. :D

A w jakiej ? Włączasz komputer jesz śniadanie wstajesz jeszcze kolacje grasz na ps3 w lola ;)

@Topic Wstaję,myję się,Włącze kompa,gram aż przyjdą po mnie koledzy ;) ,Zajaramy razem coś zawsze się porobi,Wracam o 19 , prysznic,granie,spanie itd. ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

06:00 pobódka śniadanie 07:00 do roboty na szklarnie znowu te jebane ogórki , 18:00 finito szybko rozrabiam vitargo biore laptopa i ide trenować boks 1,5h potem prysznic kolacja i spac , codziennie tak samo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...