Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

¤ JAK WYGLĄDA WASZ DZIEŃ W WEEKEND ? ¤

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wstaje. Odpalam kompa i idę coś zjeść. Myję się i ściele łóżko. Podam biorę lapcia i gram tak od 7 do 21 :D . Nie jestem uzależniony bo lubie wyjśc na miasto do kumpli itp. Jem obiady itp. ale i tak gram ;P jak jem. O 20 ide sie szybko umyć i dalej cisne tak już do 22 a potem ide lulu albo gram do rana i powtórka xD .

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja sie myje jem sniadanie pogram pooglądam (tv) zjem obiad i koło 16 ide z kolegami grać w gałe wracam o 21 wypadam na miasto z dziewczyną i o 23 jestem w domu i ide spac

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Wstaję, odpalam kompa, idę z psem, robię sobie śniadanie, gram od 9 do 12, wychodzę z domu i wracam ok.19, siadam do pc, jem kolację, idę spać

9368_gold.png

Opublikowano

Wstaje,Wychodzę z psem, idę biegać,śniadanie, odpalam kompa, gram, jem marchewki, ide z psem, gram bez obiadu, z psem, ide spać.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

E to ty chuhowy harmonogram

ja expie expie dropie dropie expie skilluje expie expie metiny m2 expie expi dropie dropie dropie expie rucham rucham expie expie dropie dropie expie expie expie expie rcham dropie dropie

bo bez dropienia nie mah ajsu

Opublikowano

wstaję 9. Myję szybko coś jem, na 11 na lodowisko do 13. Potem na chatę odpocząć i zjeść coś na szybko. o 14 idę na podwórko do 17. o 17 wyruszam w miasto <3 wracam ok. 23

Opublikowano

Wstaje,Wychodzę z psem, idę biegać,śniadanie, odpalam kompa, gram, jem marchewki, ide z psem, gram bez obiadu, z psem, ide spać.

Dobry żart z tym bieganiem.

Wstaje, z, psem ide sie przejść, zrobie kawke, siadam przed kompa... coś tam popieprze troche, tu w coś pogram... później albo do Manufaktury albo na miasto gdzieś się przejść ew. na piwo z kolegami, czasem pobiegam, wracam odpalam znowu kompa i tak do wieczora, potem szuru szuru myju myju i w kime ;)

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

Wstaję, jem śniadanie, ogarniam działy, jak jest pogoda idę na dwór, potem wracam i znów ogarniam działy, gram, potem znów ogarniam działy i idę spać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Każdy weekend inny i zależy od pogodu. Zawsze w piątek trzeba się napić, przywitać weekend <3 w sobotę na basen, koledzy, jakaś partyjka w fife, potem na jakąś imprezkę :)

skpUo.png

Opublikowano

Przez ostatni miesiąc weekend wyglądał tak jak każdy inny dzień - pobudka o 7, nauka, do spania około 24-1. Teraz, gdy wakacje są, to weekendy będą spontaniczne. Gdzieś się jednego dnia pójdzie/pojedzie, a innego pognije na sofie z kompem przed tv ;) Nigdy nie mam ustalonego z góry planu na dany dzień, tym bardziej co do godziny.

#don't care

Opublikowano

budze się, biore tekst z półki, wbijam do studia, wracam na kolacje, obrabiamy wokal i wklejamy bicik, spać

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Zależy. Zazwyczaj to wstaje koło 10 - jem śniadanie - idę na siłownie- biorę prysznic - znowu jem- wychodzę z kumplami albo na orlika - wracam na obiad i później już wychodzę +/- 23 i po powrocie PC jakiś film.

ravensygna.png
Opublikowano

Wstaje, patrzę na komie czy jest jakiś znajomy na GG, jeśli tak to pisze i pytam czy gdzieś idziemy, jeśli nie to odkładam, idę się umyć, spowrotem do łóżka, odpalam lapka, i o 15~ idę połazić, wracam o 21~, włączam kompa, siedzę do 3~, idę spać. Cała filozofia.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Tzn bede mial 3tryby weekendow w wakacje

1. Wstaje o 7:00 szykuje sie, o 9wyjezdzam rowerem z kolegami nad wode o 20:00 wracam, ogarniam dzialy, jem cos, ogarniam dzialy, gram w lola, ogarniam dzialy, ogladam film, fap fap, spac.

2. Wstaje o 12:00 ogarniam dzialy, jem cos, gram, ogarniam dzialy, szykuje dom na impreze, o 19:00 impreza, 03:00 fap fap i ide spac.

3. Wstaje o 12:00 ogarniam dzialy, jem cos, gram, ogarniam dzialy, gram, ogarniam dzialy i tak caly czas az do 02:00 potem ide ogladac film, fap fap i spac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zależy B) Bo mój "weekendowy dzień" w wakacje, zupełnie odbiega od tego "weekendowy dzień" w czasie szkoły.

Weekendowy dzień w czasie szkoły, jest podobny do twojego,zaś ten drugi tj. w wakacje, jeżdżę na rowerze(czasami przesadnie) i własnie w takie dni jestem mało na PC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...