Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100 post

Czy plugin jest nadal aktulizowany?

Plugin jest po polsku jednak mógłbyś zrobićt ze wersje angielską byś zyskał większa popularność na angielskim bukkicie

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up masz rację, miała być aktualizacja, lecz niestety brak czasu na to...

@2up

póki co nie da się usunąć lvl z chatu, ale dodam to w przyszłości, dzięki za pomysł :)

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

Mam już mniej więcej listę rzeczy które dodam w update pluginu:

• Możliwość ustalenia zbroi otrzymywanej za dany lvl (nagroda)
  • Możliwość dodania kilku itemków jako nagrody z możliwością dodania nazwy i opisu (takie jak w kitach w essentials)
  • możliwość ustalenia przedziałów nagród z wybranego przedziału lvl (np od 0-50 jako nagrodę za killa otrzymujesz diax, od 51 - 191 jako nagrodę dostajesz 2 diaxy)
  • możliwość wyłączenia lvl-a na chacie
  • nielimitowana ilość rang
  • plugin będzie dawał nagrody mimo że gracz dostanie lvl za pomocą komendy

póki co nie mam innych pomysłów, macie jakieś propozycje?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

"# specjalna nagroda - diamentowa zbroja(chelm, napiersnik, spodnie, buty [enchant: ochrona 3]);

# i diamentowy miecz [enchant: odrzut 2, zaklety ogien 2, ostrosc 4] :)

# special reward - diamond armor(helmet, chestplate, leggings, boots [enchant protection 3]);

# and diamond sword [enchant: knockback 2, fire aspect 2, scharpness 4] :)

zbroja-uzywac: true" Jak robić te niestandardwe nagrody np. enchantowana i nazwana zbrojka???

Opublikowano

"# specjalna nagroda - diamentowa zbroja(chelm, napiersnik, spodnie, buty [enchant: ochrona 3]);

# i diamentowy miecz [enchant: odrzut 2, zaklety ogien 2, ostrosc 4] :)

# special reward - diamond armor(helmet, chestplate, leggings, boots [enchant protection 3]);

# and diamond sword [enchant: knockback 2, fire aspect 2, scharpness 4] :)

zbroja-uzywac: true" Jak robić te niestandardwe nagrody np. enchantowana i nazwana zbrojka???

wybacz że tak późno odpisuję :) Póki co nie da się ustawić innej nagrody niż jest ustalona domyślnie (opisana w opisie), lecz nazwy zmieniasz w pliku językowym :) A jeśli chcesz ustawić zbroję to poczekaj parę dni, aktualizacja wyjdzie to będziesz mógł robić co chcesz :) chyba że braknie ci jeszcz kilku "przydatnych" funkcji :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Config pluginu to ustawienia.yml, a co do powyższego posta to plugin a nie skrypt -,-

jak coś komuś nie działa to zawsze zapraszam na skype: ery567

Opublikowano

@Refresh + dodam że aktualizacja już w 90% gotowa, więc na dniach się pojawi, wybaczcie że tak długo, ale no niestety są inne sprawy na głowie ;) aktualizacja powinna pojawić się w środę :) pewnie wieczorem :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam pytanie, można ustawić żeby np. z VIP'a,SVIP'a etc. leciał inny drop (hajs itd.) niż z gracza?

Opublikowano

fajne podobne do PvPLevels ale tutaj są inne rzeczy i moim zdaniem fajniejsze - plugin spolszczony tylko wywaliło mi 3 mody bo plugin chyba nie jest z nimi zgodny (MoCreatures, Backpack mod, more sword models) :)

apBVFJp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...