Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin jest świetny B)

Lubię to

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Opublikowano

Świetny plugin , 100 razy lepszy od PvpLevels dzięki m.in: rangom za uzyskanie levela, dobra integracja z czatem , no i wiadomo... jest twój ;)

Dobra robota :D

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Kawał dobrze wykonanej roboty :D

A jest tutaj możliwość ustawiania za np. 10lvl ranga dana?

Nie dałem czegoś takiego, bo to trochę inaczej musiałbym zrobić z kodem... Ale może w przyszłym update dodam coś takiego :) O ile chcecie :)

Jak chcecie abym coś dodał do pluginu to piszcie, jeśli mi się spodoba (i będę umiał to zrobić) to dodam :)

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Opublikowano

Nie dałem czegoś takiego, bo to trochę inaczej musiałbym zrobić z kodem... Ale może w przyszłym update dodam coś takiego :) O ile chcecie :)

Jak chcecie abym coś dodał do pluginu to piszcie, jeśli mi się spodoba (i będę umiał to zrobić) to dodam :)

Pewnie! Tylko lepiej gdybyś dodał wykonywanie kilku komend po zdobyciu np. 10 lvl. To wtedy byłoby świetnie <3

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Pewnie! Tylko lepiej gdybyś dodał wykonywanie kilku komend po zdobyciu np. 10 lvl. To wtedy byłoby świetnie <3

Co do tego to mam już wstępne plany co zmienię, ale ta aktualizacja wyjdzie najwcześniej za tydzień, a jak mi się nie uda to dopiero za 3 bo będę sobie robił 2 tygodnie urlopu od kompa i wgl :)

Opublikowano

Świetny plugin! ;)
Widać, że się napracowałeś, tylko domyślnie komunikaty troszkę źle zrobione, ale zawsze można je zmienić. :)

Udostępniasz gdzieś kod źródłowy pluginu?

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

@ .Madzia. ;*

Nie popatrz sobie na licencję na dev.bukkit ;D (All Rights Reserved) (wszystkie prawa zastrzeżone) - oznacza to tyle, że bez mojej zgody nikt nie dostanie (legalnie) kodu źródłowego, oraz wprowadzanie zmian bez mojej wiedzy i zgody jest nielegalne. A póki co nie mam zamiaru udostępniać kodu źródłowego nawet zaufanym przyjaciołom :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MrEry, a czy zamierzasz dodać możliwość zmiany "specjalnej" nagrody? bo, chętnie bym np: zmienił diaxowe eq na żelazne albo bym np: pozmieniał enchanty. Wiesz o co chodzi ;)

Pozdrawiam, świetny plugin :)

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo ciekawy jak i funkcjonalny plugin, od kilku dni widnieje na moim spisie pluginów :)

Opublikowano

MrEry, a czy zamierzasz dodać możliwość zmiany "specjalnej" nagrody? bo, chętnie bym np: zmienił diaxowe eq na żelazne albo bym np: pozmieniał enchanty. Wiesz o co chodzi ;)

Pozdrawiam, świetny plugin :)

właśnie nad czymś takim będę pracował jak wrócę z wakacji, bo teraz zrobiłem sobie przerwę od komputera i Wgl... Tak więc za jakieś 2-3 tygodnie wyjdzie update:-) liczę na to że się wam spodoba :-)

Opublikowano

@up

od czegoś trzeba zacząć... Poza tym ciężko napisać coś czego nie ma... Luknij sobie na dev.bukkit pełno tam dziadostwa;-) poza tym to nie jest mój jedyny plugin, to tylko jedyny opublikowany:-P

Opublikowano

link nie dziala :( super plugin

poczekajcie 8 dni a dodam nowy link, tamten nie działa ponieważ miałem lekki zatarg z bukkitem;-) jak ktoś chce to może pobrać wersję bez kasy, link gdzieś wyżej:-P

Opublikowano

Zrobiłem zgodnie z życzeniem kolegi, żadnych nowości, tylko plugin "odchudzony" o ekonomię :)

Ta wersja NIE WYMAGA VAULT ANI PLUGINU DO EKONOMII!!!

download tutaj

http://speedy.sh/zNKrF/UltraPvp.jar

Skan tutaj

https://www.virustotal.com/pl/file/0401a2b6b953eddffea1530a9dc38f4cda456e550859f5d4869d18c1fc74d640/analysis/1372923712/

O tu macie wersje bez kasy :)

Kliknij, aby przejść do prezentacji!
uMRdlxV.png

Opublikowano

Hmm, jest możliwość wyłączenia również tych rang [Nowicjusz], oraz nagród (zbroi itp.) za zdobycie lvl'a?

Dodatkowo, czy jest możliwość ustawienia po ilu zabiciach awansuje się na nowy lvl?

Chciałabym, aby nie było innych zbędnych funkcji z tymi zbrojami, tylko zwykłe levele. Mogłbyś też dodać sprawdzanie lvl przez kliknięcie mieczem. ;-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

@2 up nie ma takiej możliwości, jeszcze;-)

@up to używaj pvplevels-,-

A odnośnie pytań... Pobierz sobie plugin, wgraj na serwer, uruchom serwer i poczytaj komentarze w plikach konfiguracyjnych... Bo pytania są takie,że każdy, kto czytał komentarze w plikach konfiguracyjnych potrafi na to odpowiedzieć.

I info do każdego, jeśli ktoś będzie pisał pytanie po którym będę widział że nawet nie pobrał pluginu to będę to olewał lub wymyślę coś gorszego:-D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...