Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorfeuszMT2!

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu TeamSpeak nie działa?

Będzie forum IPB?

Team-Speak 3 ogólnie działa widocznie mają jakieś problemy techniczne.

3ki.png

Opublikowano

Serwer lipny i na dodatek byl juz kiedys serwer morfeusz ale administracja go zaniedbala.... teraz z pewnoscia tez tak bedzie.

Jezeli ktos szuka dobrego harda to zapraszam

Sathir.eu

START ZA DWA DNI !!!

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Serwer lipny i na dodatek byl juz kiedys serwer morfeusz ale administracja go zaniedbala.... teraz z pewnoscia tez tak bedzie.

Sathir.eu

START ZA DWA DNI !!!

Wiesz to jest prezentacja Morfeusza a nie Sathir.eu więc nie róbmy z siebie wrogów ;) bo źle obydwoje na tym wyjdziemy.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

@up,up oczywiście leci zgłoszenie :) robisz jakieś beznadziejne reklamy i tyle. Kiedyś tak był Morfeusz ale administracja go nie zaniedbała tylko było pare błędów i dlatego teraz z wieloma dodatkami wraca :) Jesteś za przeproszenie gowniakiem Sathiru i wbijasz na inne prezki aby gnoić i reklamować. <_<

Opublikowano

zagram z powodu nieba hahaha xD

A tak serio, powodzenia ze startem, może wbije, zależy od liczy graczy. :)

Nie napisałem ze z powodu nieba , tylko ze mi się podoba niebo , naucz się czytać ze zrozumieniem .

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Sathir.eu

START ZA DWA DNI !!!

Sathir po pierwsze to nie jest hard tylko tak pisze *jak dla mnie jest to bardziej medium -wszystko za latwo sie zdobywa) ale zobacz ze tam po miesiacu wszystko bedzie gowno warte i zaraz padnie bo nowi ludzie nie beda miali jak zarobic przez co nie bedzie nikto nowy zaczynal gry a co za tym idzie bedzie coraz mniej ludzi pisalem im to ale nie rozumieja wiec bede gral na morfeuszu , a ty jesli uwazasz ze sathir jest zayebistym hardem to pozdro i idz robic reklame gdziesz indziej a nie pod prezkami innych serwerow

Opublikowano

"Silny przeciwko ludzią" - Chyba wkradł się mały błąd.

Prezentacja bardzo mia się podoba, a co do servera, to jeszcze zobaczymy czy zagram.

Każdemu może zdarzyć się błąd , zwłaszcza gdy spędził przy prezentacji kilka godzin :).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Każdemu może zdarzyć się błąd , zwłaszcza gdy spędził przy prezentacji kilka godzin :).

Nie twierdzę, że nie może. Po prostu zwracam uwagę, bo rzuciło mi się w oczka. Spokojnie : )

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, czy osoby tworzace prywatne serwery nie widza obrzydzenia jakim darza ludzie NOWE bronie i zbroje z Pl a ? :) troche to irytujace, co prezentacje tak samo konczacy sie system ulepszen :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Babka która postawiła server ma 0 pojęcia o tym , tak samo jak jej ekipa ... , nie zapomnę dodać że na jakim serverze by nie była to rozdawała eq z tego co wiem , tak samo na starcie morfeusza cos komus dala , z tego co wiem sprawuje tez GM'a na innym serverze po co ci tyle obowiazkow ?

qolJA1e.png

Opublikowano

Babka która postawiła server ma 0 pojęcia o tym , tak samo jak jej ekipa ... , nie zapomnę dodać że na jakim serverze by nie była to rozdawała eq z tego co wiem , tak samo na starcie morfeusza cos komus dala , z tego co wiem sprawuje tez GM'a na innym serverze po co ci tyle obowiazkow ?

Z tego co wiem to gówno wiesz.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko jaka mamy pewnosc ze nie upadnie tak jak poprzednia wersja ?

Oraz ze bedzie duzo ludu grac?

Pewność macie taką , że mamy dobry hosting , który nie wypowie nam umowy po pierwszym DDoS'ie.

Tym razem serwer został dopracowany :)

A ludzi nie mogę zmusić do tego aby grali . Jeżeli zechcą sami przyjdą :)

Oczywiście staramy się robić jakąkolwiek reklamę :)

Opublikowano

Pewność macie taką , że mamy dobry hosting , który nie wypowie nam umowy po pierwszym DDoS'ie.

Tym razem serwer został dopracowany :)

A ludzi nie mogę zmusić do tego aby grali . Jeżeli zechcą sami przyjdą :)

Oczywiście staramy się robić jakąkolwiek reklamę :)

No wiem wiem ale czy robicie jakas reklame wgl jak mozna wiedziec to gdzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...