Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorfeuszMT2!

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

crp9.png

Wydarzenia te miały miejsce przed kilkuset laty, gdy nad światem panował potężny z unikalną mocą
Morfeusz, od którego też wzięła się nazwa świata. Władca miał dwoje dzieci. Niezwykle mądrą i piękną córkę Atenę oraz syna Hermesa, który słynął z idealnej głowy do interesów. Niestety władca nie był już młody, więc musiał przekazać tron swoim dzieciom. Obiecali, że będą godnie sprawować władzę, jednakże oboje chcieli zawładnąć nad światem w pojedynkę. Wtedy doszło do podziału. Atena stworzyła królestwo słynące z nadzwyczajnej mądrości, a Hermes przeciągną na swoją stronę wszystkich handlarzy. Między
ludźmi ciągle dochodziło do bitew. Ludzie skarżyli się na brak bezpieczeństwa i wygodnego polowania oraz dodatkowo ludzie Hermesa mieli mu za złe, że przez podział nie mają zysków z towaru. Któregoś bardzo pochmurnego dnia zaczęły spadać z nieba nieznane dotąd kamienie, z których wylatywał dziwny dym w różnych kolorach oraz dzikie i groźne zwierzęta. Rodzeństwo musiało pokonać swoją dumę i stanąć razem do walki z potężnymi Kamieniami Metin! Byli przekonani, że ojciec zsyła na nich karę, ponieważ nie potrafią żyć ze sobą w zgodzie pomimo, iż są rodzeństwem oraz za zniszczenie czegoś co było dla niego bardzo cenne. Od teraz już nie tylko zagraża ludziom niebezpieczeństwo ze strony wrogiego królestwa, ale także przez Kamienie Metin! Pomóż ocalić świat przed zagładą i zjednoczyć królestwa! Dołącz do grupy jednego z władców już dziś!

t5q.png

skf5.png

7cqr.png

1png_nxaexqh.png

zup.png

2png_nxaexqn.png

zm4.png

3png_nxaexqs.png

t5q.png

59hz.png

1ly.png

dpsr.png

oryj.png

km4s.png

i3z.png

z8k2.png

4png_nxaexqa.png

t5q.png

wz61.png

wm9.png

5png_nxaenpw.png

kzm8.png

6png_nxaenhh.png

7kqt.png

7png_nxaenxp.png

kn.png

7png_nxaenxp.png

wcli.png

8png_nxaenrr.png

wptk.png

9png_nxaenrn.png

t5q.png

y04v.png

550_ofbwkbf.png

389_eq_na_start.png

t5q.png

6v3.png

8jc1.png

3jn.png

cne1.png

dgkc.png

mba.png

zrm.png

73c.png

jpi.png

hxav.png

v1v6.png

v5w.png

k9i3.png

7ef2.png

zw9.png

z6k.png

t5q.png

vpht.png

awr.png

t5q.png

xx4x.png

zqx.png

Zaszła pomyłka. Silny przeciwko ... jest 15 nie 8. :)

Przepraszamy.

t5q.png

mjq.png

3goj.png2op.png

syq.pngv1tb.png

Królestwo Hermesa znajduje się we wschodnich Królestwo Ateny znajduje się na południu
regionach świata Morfeusz. Podstawą królestwa świata morfeusz. Władczyni to piękna i mądra
jest handel. Tutaj znajdziesz wszystko. Władcą kobieta o imieniu Atena. Mieszkańcy to sami
jest zdolny, z głową do interesów Hermes. zdolni ludzie. Po rozdzieleniu władzy stosunki
Jednakże ludzie, którzy żyli z handlu po rozbiciu między królestwami nie są najlepsze. Mieszkańcy
świata Morfeusz na dwa królestwa nie mają toczą ciągłe walki ze wschodnim
wielkich zysków, ponieważ ich stosunki królestwem. Jednoczą siły jedynie do
z odległym królestwem są marne. Na celu mają kamieni Metin! Na celu maja zjednoczyć oba
zjednoczyć oba królestwa pod ich władzą, królestwa pod ich dowództwem i zmotywować
aby zarabiać i pokonać dotąd im nie znane wszystkich do czytania ksiąg, aby stać się
kamienie, które zsyła bóg! Pomóż im. mądrzejszym. Dołącz do nich już dziś!

t5q.png

kjs.png

pety.png

1z8x.png

t5q.png

f7bm.png

wvbp.png

gk6d.png

qv2.png

woh.png

zcqs.png

f6l.png

6hk.png

ddg9.png

qw8s.png

t5q.png

9ux.png

zl7.png

t5q.png

ussp.png

g5s.png

wu2h.png

8ufu.png

ljp2.png

s4e.png

2m8.png

t5q.png

fhv.png

med6.png

t5q.png

l1mm.png

94q.png

t5q.png

mbyb.png

k9bd.png

4ru.png

t5q.png

cvv3.png

4rw.png

t5q.png

q6c.png

zaaad.png

t5q.png
odkc.png

jv95.png

t5q.png
s271.png

pnvs.pngmckj.png

t5q.png

5tnn.png

c2rt.png

t5q.png

vmr.png

boss-runp_xasnqep.png

ab0.png

t5q.png
ne6.png

gn5.png

ri8.png

t5q.png

zyct.png

xt9.png

t5q.png

s39e.png

8bne.png

t5q.png

49v.png

pl9.png

3ki.png

t5q.png

wer1jpg_nxasnnr.jpg
wer2jpg_nxasnnn.jpg

Opublikowano

zagram z powodu nieba hahaha xD

A tak serio, powodzenia ze startem, może wbije, zależy od liczy graczy. :)

Opublikowano

Pisze sie silny przeciwko ludziom , a nie ludzią .

Co do serwera..

nie wiem po co dodaliscie nowe zbroja/bronie z pla przeciez to jest *****

08945921259705007813.png

Opublikowano

Serwer byłby fajny gdyby nie to, że jest to hard. Hardów jest od ch*ja. Przydał by się jakiś porządny stabilny medium/easy. Myślę, że robicie hardy z myślą, że więcej zarobicie na IS.

Opublikowano

Popieram kolege [email protected] hard to jeden wielki szmelc.Mało graczy, 0 przyjemności z gry .Ludzie zacznijcie skupiać się na stworzeniu dobrego dedyka (mowa o easy, 4fun,pvp, medium) .Skupcie się czego ludzie od serwera wymagają. :D

93176798230333394383.png

Opublikowano

Pamiętam pierwsza prezentacje serwera, miałem pewne spięcie z administracja, ale w koncu doszliśmy do porozumienia ;)

Serwer zapowiada się bardzo fajnie, jednak jest to hard, a wiadomo hard bez reklamy długo nie postoi... Ogólnie serwer polecam, ogromnym plusem jest administracja, która jest normalna i można z nimi pogadać ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Kazda administracja wydaje się spoko jak serw startuje a potem hajs zarobiony i all w dupie :) to tam na administracje nie co paczec praktycznie i nie ufać na początku zaufać jak serwer postoi miech to wtedy będzie można osadzić administracje

Opublikowano

Kazda administracja wydaje się spoko jak serw startuje a potem hajs zarobiony i all w dupie :) to tam na administracje nie co paczec praktycznie i nie ufać na początku zaufać jak serwer postoi miech to wtedy będzie można osadzić administracje

Nie wydaje mi się...Pierwsza prezentacje btlyla w lutym, wiec serwer jest tworzony gdzieś około pol roku. Myślisz, ze ktoś zmarnował by 6miesiecy swojej pracy? Mi wydaje się, ze nie!

Opublikowano

Pamiętam pierwsza prezentacje serwera, miałem pewne spięcie z administracja, ale w koncu doszliśmy do porozumienia ;)

Serwer zapowiada się bardzo fajnie, jednak jest to hard, a wiadomo hard bez reklamy długo nie postoi... Ogólnie serwer polecam, ogromnym plusem jest administracja, która jest normalna i można z nimi pogadać ;)

Bardzo dziękujemy za szczere słowa :). Co do reklamy zamierzamy wykupić reklamę , chcemy aby gracze czuli się z nami jak najlepiej (i do tego będziemy dążyć). Serwer zostanie wypromowany na każdy możliwy sposób , mamy nadzieję że gracz który lubi serwery hard polubi nasz serwer. Ogarnęliśmy się jako Team dlatego mam nadzieje że nasza ciężka praca komuś się opłaci.

"Robimy hard tylko dla IS" - Mam być szczery? - dobrze.

Nie wyobrażam sobie serwera bez IS'a, w końcu maszyna musi być opłacana tak?. Ja jako osoba odpowiedzialna za clienta nigdy nie powiedziałem "ja wam to zrobię a wy mi zapłacicie". Nie biorę żadnych pieniędzy za stworzenie serwera , robię to dla graczy. Pierwszy nasz projekt miał być to serwer Medium - lecz zrezygnowaliśmy i wtedy wpadłem na pomysł aby zrobić harda. Jako gracz który gra na Globalnym serwerze Metin2 bardzo lubię wyzwania dlatego właśnie zrobiliśmy Harda. Dlatego osoby którzy idą na "łatwiznę" (czyli lubią szybko wbić skille i pvp) wątpię aby serwer się podobał , ale szanujemy jego zdanie.

Pierwszy nas projekt to był wielki błąd , lecz tutaj zostało wiele rzeczy dopracowanych.

*Błędy.

Każda gra, każdy program, każda produkcja posiada w sobie błędy u nas niestety też ich nie zabranie. Z biegiem czasu błędy będą naprawiane dopóki ich całkowicie nie wyeliminujemy.

*Prezentacja.

W prezentacji pojawiło się kilka błędów, dlatego zostaną one jak najszybciej poprawione aby nie wprowadzać was w błąd (kilka drobiazgów).

*Gracze.

Jeżeli na serwerze będzie maksymalnie 100 osób mimo reklam trudno, najwidoczniej nie spełniliśmy wymagań graczy (ale będziemy starali się to poprawić).

*Ataki typu DDoS.

Oj ile już o tym się słyszało, nie ma zabezpieczeń przeciwko DDoS dlatego również DDoS'y mogą się pojawić (takie już są czasy że byle dzieciak to potrafi)

Przepraszam za błędy, no i zapraszamy serdecznie :).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

W tamtej wersji malo ludzi bylo bo straszne laggi ale i tak bylo ciagle 30-50 osob mimo ze ciagle wywalalo mysle ze troche ludzi zagra na tym serwie szczescie ze zrobiliscie ta prezke bo bym gral na innym co wychodzi w piatek lub sobote nie wiem :D Zagladalem codziennie na forum i w koncu sie doczekalem :D powodzenia i prosze rozreklamujcie ten serwer bo bardzo fajnie sie zapowiada :D

pozdraawiam

Opublikowano

Serwer Mega!

Po prostu rewelka ^_^

Na pewno zagram, jeden minus to takie że to hard, ale mam nadzieję że będzie się fajnie ekspiło bez przeszkód ^_^

3ki.png

Opublikowano

mysle ze troche za duzo tych tarcz i zbroi oraz powinny z tych szkat powinny dropic monetki na 2xdrop yang pdki 2dropy i buty wiatru a tak to swietny serw daajcie jakies avatary do reklamacji serwa czy cus :D

A i jeszcze pytanie jakas beta bedzie czy wszystko jzu przetestowane? zeby nie bylo jak wtedy :D

Opublikowano

Nie wydaje mi się...Pierwsza prezentacje btlyla w lutym, wiec serwer jest tworzony gdzieś około pol roku. Myślisz, ze ktoś zmarnował by 6miesiecy swojej pracy? Mi wydaje się, ze nie!

Zobaczymy jaka będzie opinia za miech teraz nie ma co osadzać bo każdy przed startem chce przyciągnąć graczy każdy admin jest potulny słodki o paczy hajs zarobiony i coś można powiedzieć po miechu tak to gówno

Opublikowano

Zobaczymy jaka będzie opinia za miech teraz nie ma co osadzać bo każdy przed startem chce przyciągnąć graczy każdy admin jest potulny słodki o paczy hajs zarobiony i coś można powiedzieć po miechu tak to gówno

Ja rozmawiałem z nimi 4miesiace temu... Ale mogę Cię zapewnić, ze administracja na pewno się postara co do serwera.

Jak z broniami 75? Tylko riper?

Opublikowano

Szkoda że Hard, dziś zakończyłem grę na jednym z hardów Triad...../ Są wakacje, wiem nie musicie iść do szkoły ale też nie musimy siedzieć tyle przed kompem.
Jak na moje wieksze powodzenie miałby serwer Medium/Hard.

Powodzonka na starcie

Opublikowano

Ja rozmawiałem z nimi 4miesiace temu... Ale mogę Cię zapewnić, ze administracja na pewno się postara co do serwera.

Jak z broniami 75? Tylko riper?

Nie , również z nowych bossów które znajdziecie na nowej mapie :).

signjpg_swwrens.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...