Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ogarnięcie znaków!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!

Mam taką sugestię, aby wykrzykniki i inne znaki były przesuwane do następnej linii, bo one bugują forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takie nie ważne, ale jednak denerwujące!!!!!!!!!!!!!!!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ktoś tu chciał być na siłę śmieszny chyba, ale nie wyszło.

topic.

Nie wiem co to zmieni, wystarczy raport i moderator powinien to naprawić.

Opublikowano

Ktoś tu chciał być na siłę śmieszny chyba, ale nie wyszło.

topic.

Nie wiem co to zmieni, wystarczy raport i moderator powinien to naprawić.

Naprawić w sensie usunąć połowę posta prawie tej osoby. Moderator nie może usuwać treści posta, chyba, że jest to reklama, reflink itp

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Idiotyzmem jest ograniczanie ilości znaków w jednej linijce, skoro pisząc normalnie, pełnymi zdaniami w jednej linijce błędy takie się nie dzieją, więc dodanie ograniczenia na ilość znaków w jednej linijce strasznie ograniczałaby użytkowników. Prawda jest też taka, że posty gdzie użytkownicy specjalnie poszerzają zdarzają się naprawdę rzadko, więc serio wystarczy raport.

Opublikowano

Trolli nie brakuje. Mi nie chodzi o to, żeby ucinało w połowie zdania linjkę. Były bo normalnie jak teraz(np to co piszę) Tylko, że po napisaniu posta przenosiło by nie które słowa niżej. Np w linjce mieści się około 40 słów. To policzyć to na miejsca i tyle ich wpisać w limicie w jednej linijce.(1 miejsce=1 spacja)

// wiem, piszę chaotycznie.

@o tym nie pomyślałem. To jak się da to po prostu ograniczyć liczbę wprowadzania znaków specjalnych, czyli kropki itd w jednej linijce. Tu nie będzie problemów bo nikt Ci nie użyje 20 kropek w jednym zdaniu czy linijce.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zrozum, że to też zależy od rozdzielczości jaką masz ustawioną, więc sztywne ustalenie "40 słów" jest głupim, a nawet idiotycznym pomysłem. Dla przykładu:

Rozdzielczość 1280x1024

Qn4Gl5g.png

Rozdzielczość 800x600

wrDjCV3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...