Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnergyCraft - Więcej niż Gra![Mody][IC2,BC3,RP2 i wiele wiecej][Fajne mody][PVP ON][Mila atmosfera][Zapraszamy]

DragonServ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostal usuniety mod Advanced Technologies ze wzgledu na grief. Bedzie paczka bez tego moda dla nowych graczy a obecni moga usunac ten mod z folderu mods.

Jego dokladna nazwa to: AdvancedTechnologies 0.8.0

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Jeśli ktoś ma czarny ekran może zrobić według tego sposobu:

1. Pobierz paczkę EnergyCraft.

2. Pobierz MinecraftSP http://www.speedyshare.com/gTUvd/MinecraftSP.exe

3. Skasuj .minecraft w swoim %appdata%

4. Skopiuj z paczki EnergyCraft .minecraft i wklej do %appdata%

5. Odpal za pomocą Minecraft SP

Napisałem to ze względu na to, że kilka graczy napisało mi na PW ;)

Opublikowano

Za chwile podam wam aktualna paczke dzieki ktorej wejdziecie na serwer.

Osoby ktore maja wczesniejsza paczke moga usunac z folderu mods: farmcraftory i AdvancedTechnologies 0.8.0

Link do paczki:

http://www2.zippyshare.com/v/99891681/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7942913cdce0b73c688648d94d8e7d613283ff3fd744a83143195583b80bfb01/analysis/

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

nie rozumiem jednego... po co pvp? minie 2tygodnie, ludzie będą mieć nano/quantum , wbije nowy gracz i będzie ciągle miał deda, chyba że pvp jest tylko na jakieś arenie.

Opublikowano

No to czekam na tą paczkę i oblukam serwer a mam pytanie mapa będzie nowa czy stara ??

Mapa jest ta sama od 10

nie rozumiem jednego... po co pvp? minie 2tygodnie, ludzie będą mieć nano/quantum , wbije nowy gracz i będzie ciągle miał deda, chyba że pvp jest tylko na jakieś arenie.

Co do pvp to jest to survival + mody wiec musza jakos sobie poradzic, jak by nie bylo pvp to nie ma takiej zabawy, chodza ci po dzialkach itp a tak to ostrozni sa.

Zawsze mozna zebrac ekipe jezeli znajdzie sie gracz co "niszczy" innych i mozna dac mu rade, wiec nie ma z tym problemu. A jak na razie to graja tu ogarnieci ludzie.

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Husam co ty ustawki na kogoś za zwykłe obelgi są, ja bedac afk (napisalem z/w) stracilem wszystko co mialem. Wiem wiem ... powiecie to trzeba bylo sie wylogować, tylko że ja przenosiłem lawę z Iron Tanka do MultiTanka i musiałem stać żeby chunki wczytywać bo nikogo z sąsiadów nie było a prad z silnika sie marnowal

PS Teraz też nie pogram bo Cichuu (czy jak mu tam) czyha na mnie a mam ironwood zbroje (wczesniej stracilem nano zbroje+ itemy na nano saber [brakowalo 2 platyny])

PS2 Może no-pvp na cuboidach będzie dostępne dla wszystkich co ?

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Moim zdaniem Administracja nie powinna się wtrącać w rozgrywkę.

A po drugie powtórzę to, że jeśli jesteś AFK powinieneś wyjść z serwa albo się jakoś zabezpieczyć ;)

Czekam na wypowiedź Właściciela HusamPL :D

Opublikowano

No niby mogłem wyjść ale miałem ostatnie 100k EU, a World Anchora pożyczyłem graczowi Eoino (przedmiot został później skradziony). Jeszcze na dodatek Mass Fabricator wybuchł mi będąc podpiętym do LV o.O

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Przez takie lagi na serverze zbugowalem sie na koncu mapy i stracilem quantum eq ! prosze o zwrot//eoino

Lagi są w chuj zobaczymy jutro może admin ogarnie :D a ty Mikołaj nie grać tylko się uczyć !!!

Opublikowano

Przez takie lagi na serverze zbugowalem sie na koncu mapy i stracilem quantum eq ! prosze o zwrot//eoino

Lagi są w chuj zobaczymy jutro może admin ogarnie :D a ty Mikołaj nie grać tylko się uczyć !!!

Licze ze oddadza mi quantuma albo zwrot kasy za vipa :P

@F5 !

World Anchory zostaly zablokowane, itemy ci oddalem, a co do kasy za vip to na zadnym serwie nie bylo i nie bedzie zwrotow

link do strony?

Dostepny w grze na czacie. Jak na razie osoba zajmujaca sie nia jest na urlopie.

- Husam

- HusamPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...