Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ranga ViP

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , proponuję aby ranga ViP ZAWSZE była schowana pod rangą moderator , gdyż mi , i na pewno wielu innym często się myli , myśląc że ta osoba nie ma moda.

Opublikowano

Jestem na Tak! zawsze mnie dziwiło dlaczego CvS ma prawa moderatorskie jak ma vipa o.O

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To dość dziwne zjawisko, gdyż VIP to też ranga funkcyjna (Z tego względu, że ma wgląd do AZ).

Mimo to według mnie VIP > Moderator, a jeżeli komuś nie przeszkadza to, że nie ma dostępu do funkcji moderatora polegającej na automatycznym wywalaniu tematu do kosza ([Wzór] Kosz) (Bo ranga funkcyjna na 1 planie pozwala tylko na to), to może 1rzędową rangę zmienić pisząc do admina.

Ale i tak jestem na tak.

Opublikowano

VIP > modderator

Ta ranga ma wyróżniać, jak będzie ukryta to na co ona komu? W końcu mod i tak ma AZ...

1374788544-U921656.png

Weteran
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to wystarczyło napisać na pw to bym powiedział dlaczego tak mam. Drugą sprawą jest to, że tylko ja tak mam nikt więcej więc nie widzę problemu

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

CvS ale nie chodzi tylko o ciebie , może nie ma takich osób zbyt dużo , ale kto wie co będzie w przyszłości? , a chyba nie powinniśmy wprowadzać zamętu wśród userów prawda?

@Hrabson

To tak jakby policjant zamiast munduru i odznaki nosił fullcapa , addidasy + nike , a do tego złoty łańcuch tylko po to żeby pochwalić się swoimi zarobkami

Opublikowano

yep

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to wystarczyło napisać na pw to bym powiedział dlaczego tak mam. Drugą sprawą jest to, że tylko ja tak mam nikt więcej więc nie widzę problemu

A br3nd?

@Top

Z jednej strony jestem na tak a z drugiej na nie :D

Po pierwsze "ranga funkcyjna powinna być jako główna"

Po drugie - skoro ma VIP'a ktoś, to niech go nosi, w końcu jest to wyróżnienie ;3

Neutralny

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest modem to jego ranga Moda powinna być główną.

Oraz w przypadku, gdy ktoś posiada Mentora Koordynatora, MPC Media Leadera, MPC Coders Leadera. Tak.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Przytoczę jeden przykład. Kaś - miał VIP'a i moda. Która ranga była widoczna jako główna? Moderator.

Tak czy inaczej, również popieram tę sugestię.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Kiedyś Makin lub ktoś inny pisał o tym że gdy ktoś ma Moda to musi mieć pierwszą rangę Mod ,a nie schowaną pod Vipem, Elitą , czy inną rangą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...