Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] premade

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nienawidzę premade w silver. Prawie zawsze się przez nich przegrywa, bo rzadko się trafi dwóch dobrych graczy, może jeden jest dobry a jego kolega z klasy ,,gra'', a nie ,,potrafi'' grać to sobie zagrają premade i jest pograne. A jak obaj dobrze grają, to po prostu flame'ują.

Jak jest premade, nawet nie musi być polskie, to zawsze wychodze z lobby.

Opublikowano

polacy już tacy są

gdy gram, nigdy ale to nigdy nie przyznawalem się że jestem polakiem

teraz jestem na tureckim

gdy napisałem raz aby pisali po angielsku to spytali się mnie z kad jestem.

jak napisałem że z polski to zaczeli pisać - wow, polish girls, goodlock itd.

jak się okazało - teraz mimo że nie znamy się, nie rozumiemy się i wgl. gramy ok 5meczów tygodniowo.

zrozumcie że tylko nordic jest taki posrany.

jak znam życie to ci którzy fleamują niby po ang. to są polakami

...

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Gdy takich ludków zobacze w lobby to robię tak :

1. Włączam chillową muzyczkę.

2. Pickuje sobie jakąś postać i idę przeglądać sobie neta nie zwracając na nich uwagi.

3. W grze "ignore all"

4. Carry'uje grę ze statmi xx/x/xx

5. W lobby flame na mnie, że ks'uje i że polecą na mnie 4 report.

BUM CYK CYK !

PMK3yt4.png

Opublikowano

właśnie przed chwilą grali premada na bocie na rankedzie , soraka padła 6 x i wyszła z gry ,ez 50 farmy w 20 minucie

Feel the beat!

Opublikowano

Ja tam lubię takie cosie :3

Często gramy premade 4, ale random wybiera gdzie chce iść i nie ma 10 x report we premade madafaka we desrtoj ju -.-

Ale kiedy widzę w lobby '' TysonPL SUPPRT OR REPORT 4 TROLL PICK'' a ludziki PL. KOCHAM TO !

ostatnio był pro premade. Mid, idę na mida wyjebane na leszczy ;D , i tylko na chacie łudząc się że mnie to obchodzi, teksty ( wszystko pamiętam :D ) :

- J4 KURWA GNOJU PIERDOLONY SZMATO ZAPIERDOLE CIE MÓWIŁ TRISTANA ŻE MID A SIE WJEBAŁEŚ KURWA REPORT SZMATO

- Tristana boze co za nieogar mówie mid ( nic nie pisał ) a ten sie wpierdala żal dzieci...

- Gejuś ( taric) dobra tomek kurwa report suke i huj sie nim srasz stiluj mu kurwa karzdego kila.

- Renekton w jungli, so pro. Kurwa zapierdole cie pierdolona szmato powiedz starej że jej nakurwie jesteś śmieciem i morzesz mi huja lizac jebana kurwa szmato obciongnij mi pytonga huju jeden kurwa report 4x hahahh jesteśmy premade hahahaha 4 reporty za AFK ahahahahah.

~ Ja - ^^, dawaj nawet 10x czekam ;), a tak ps, odejdźcie od kompa bo sie agresywne robicie dzieciaczki wy moje :]

potem było że jestem jebanym kurwa pedofilem, i mi zapierdolą i wiedzą gdzie mieszkam i wgl śmiesznie było, potem mnie jechali jak zrobiłem quadre 2v4 fiziem <3 że ''ks'' że tomek ( ???) miałby pente gdyby nie ja i wgl pro umber elo koxy 90k Elo, za dobrzy na challanger.

Nie no lubie takich koxów ;D szczerze to jak bym wcześniej widział ten topic to bym wam nawet SS'a dał :DDD ale szkoda ;/ ogółem głównie ignoruję, a jak po mnie '' jadą '' to się śmieje i tyle, wyjebane na leszczy ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Trzy słowa:

Lepiej grać rankedy

z tego właśnie powodu.

Tam nie spotkasz czterech napaleńców którzy będą cię chcieli na supporta. To są polaczki, na to nic nie poradzisz, trzeba siedzieć cicho, z opanowaniem a po grze wysłać wszystkim reporta.

Opublikowano

Najlepszy sposób? Nic nie pisz i zinstalockuj co Ci się żywnie podoba, jest szansa, że wyjdą! :>

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Trzy słowa:

Lepiej grać rankedy

z tego właśnie powodu.

Tam nie spotkasz czterech napaleńców którzy będą cię chcieli na supporta. To są polaczki, na to nic nie poradzisz, trzeba siedzieć cicho, z opanowaniem a po grze wysłać wszystkim reporta.

Ale spotka się dwóch napaleńców co chcą duo bot'a albo mid z junglą, a jak im nie dasz to 2 reporty lub feed/troll/afk.

Pięć słów:

Lepiej nie grać w lola

Niestety to jest gra f2p więc nie mamy szans, by wyleminować dzieci itp.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Osobiście polecam grę na tureckim lolu, vertone'a miała racje gdy dowiedzieli się że jestem z polcki napisali mi na chacie nie coś w stylu amerykanin-polak że polish is good i drink vodka tylko goodluck :) a co do takich polaczków to w wakacje będzie problem ponieważ gimbusy zaczną grać po noca i na pewno cały dzień więc polecam ci po prostu wyjść z takiej gry

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

Ja raz miałem taką sytuacje ,że Vi i nie pamiętam kto jeszcze byli premade ,oczywiście na rankecie chcieli topa i mida ,ale dobra kij z tym oczywiście mida nie dałem bo mainuje tą pozycje ,ale dobra aż w końcu coś koło 30/35 minuty jeden pisze do drugiego "Ey u mie nie ma już nikogo nie ma wbijaj do mie na tego bimbra"

"a gra pszeciez dostaniemy bany" "huj z banem" w końcu po dłużej rozmowie oboje poszli afk , oczywiście ranked przegrany ... Taką pompe kleiłem ,że o Cię panie...

Kij z rankedem za taką dawkę śmiechu było warto xDD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...