Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] premade

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie ? Wchodzę do lobby, wybieram linię, patrzę a tu takich 3-4 polaków premade i zaczynają mnie wyzywać, że mam być supportem, flame się sypie, angielskiego nie umieją. A w grze, zapomniałem zwardować smoka, wyzywają mnie od szmat, ciot i mówią, że 4 reporty polecą , że ja ich wyzywam itd. ^^. Często zdarzają mi się takie sytuacje. Jak takie coś widzę w lobby, od razu wychodzę. Jeszcze kozaczą, podają ts i każą mi wejść, a tam pewnie takich czterech 12 latków siedzi. Jakie jest wasze zdanie ?

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Co mamy sądzić? Nie mają życia. Cwaniak w necie grubas w świecie można tak powiedzieć :P

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Graj wieczorami jeśli możesz, jest tego dużo mniej, a mógłbym
powiedzieć że w ogóle. Ja gram tylko wieczorami między 24 a 8 rano.

Opublikowano

Co mamy sądzić? Nie mają życia. Cwaniak w necie grubas w świecie można tak powiedzieć :P

albo kozak w necie cipa w świecie :P ,

@TOP , też takich czasem mamnajlepiej mute , albo wyjdź z wybierania postaci ..

Opublikowano

jak widze napis "we are premades u support or report " to pisze zeby sie pierdolili i klikam alt + f4 bo.i tak bym przegrall z takim teanen

Wszystko da się wycarrować nawet polaczków którymi jesteśmy.

Kazdy ma równouprawnienie i każdy gra lub każdy ma zły dzień.

Jak są premade to walisz supporta nie widzę problemu.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Jakbym widział moją wczorajszą grę ;)
Piszę mid, wybrałem postać, spoko, potem gość bierze Talona i pisze "i mid u have 4 reports we are premade".

No to ja się pytam czy nie chciałby double mida (w końcu to normal...).

Nie, nie gość uparty. Myślę, ok skoro to normal to i tak idę na mida i się pierdol.

Skończyło się na tym że miałem najlepsze staty i lose ;D

Ogólnie beka z ludzi/premadów spinających się na normalach, człowiek chce się wyluzować a tu takie dzieci i lipa :>

Game Over

Opublikowano

Mute i po sprawie grasz swoje, a jezeli to Cie tak denerwuje to po co grasz normale? -,- Idz graj rankedy tam jest mniej takich...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Przeszkadza Ci coś że ktoś jest Gruby ?

Jebane dzieci patrzą tylko na wygląd , spójrz i oceniaj siebie cwaniaku .

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

Wszystko da się wycarrować nawet polaczków którymi jesteśmy.

Kazdy ma równouprawnienie i każdy gra lub każdy ma zły dzień.

Jak są premade to walisz supporta nie widzę problemu.

Potem wszedłem w profil tego gościa na lolkingu i malzaharem wycarrował ;) Oczywiście, że przegrał, 2/15 :-) reszta od nich to samo. Moc premade. Taka prawda. Jak widzisz premade na rankedzie to lepiej stracić 3 pkt niż grać ;) (mówię o bronze/silver)

Opublikowano

Moje zdanie? Jak widzę premade'ów to nie gram na poważnie, bo cokolwiek nie zrobisz i tak dostaniesz 4 raporty z powodu ich widzimisię. 4x premades to wredny typ gry dla gracza który w tym premade nie jest, primejdy grają jakby mieli komunikację z tą piątą osobą i oczekują od niego wycarrowania tej gry.

Opublikowano

Przeszkadza Ci coś że ktoś jest Gruby ?

Jebane dzieci patrzą tylko na wygląd , spójrz i oceniaj siebie cwaniaku .

grubasom wstęp wzbroniony na forum , wypierdalaj żreć pasze dla świń prosiaku tam jest twoje miejsce..

Opublikowano

Ja się niektórym nie dziwie, że nie lubią grac z polakami, bo niektorzy nasi rodacy robią nam taką wlaśnie reklamę. Ostatnio grałem z takimi dwoma: jeden solo top a drugi jungla, oczywiscie nie pisalem że jestem polakiem wiec mysleli ze nie rozumiem co piszą, bylo wyzywanie od szmat i kurew bo jungler mi na midzie zgankowal i ja dobilem goscia a nie on

Opublikowano

Nie gram normali, bo na rankedach 4 premade nie spotkasz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Z mojego doświadczenia jeśli wiem że ktoś jest premade to wiem ze jest przegrana , moze co 3 premade to wygrywaja linie ale przewaznie w moim wypatku to przegrana na maksa i placz do reszty druzyny jacy to sa oni **** bp przegrali lini , przewaznie do junglera bo przez niego przegrali xD Żal mi takich ludzi w S1 cieżko było znalesc polakow jak lol wyszedl po polsku to coraz wiecej dziciaków zaczyna grac i psuje opinie o polakach . Np czasem ludzie pisza z skad sa to jak ktos napisze Polend to juz widze noob report itp a w s1 nic takiego nie widzialem . Zawsze gry psuja dzieci co maja ciezkie zycie a w internecie mysla ze sa królami i moga robic co chca xD

Opublikowano

Po 1. Miej na nich wywalone. Po 2. Możesz ich także zreportować, a po TRZECIE to hola, hola, wypraszam sobie, mam 12 lat i ja taki nie jestem (odnośnie do tego co napisałeś w części ,,TeamSpeakowej''). Dziękuję i dobranoc...

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

W roku szkolnym możesz grać w godzinach 24-12. Później gimnazjum i podstawówka wracają ze szkoły. Teraz w wakacje tylko Twoje pre będzie Cię przed tym ratowało, gdyż dużo "Gimbusów" będzie zarywać nocki ;/

Opublikowano

Po 1. Miej na nich wywalone. Po 2. Możesz ich także zreportować, a po TRZECIE to hola, hola, wypraszam sobie, mam 12 lat i ja taki nie jestem (odnośnie do tego co napisałeś w części ,,TeamSpeakowej''). Dziękuję i dobranoc...

Spokojnie. Wiem, że są tacy mający 12 lat, którzy są bardziej dojrzalsi niż np. taki 17 latek. Chodziło mi o typowych 12 latków, którzy grają w tą grę, umieją tylko wyzywać, feedować i reportować. W sumie nie wiem co mi da 1 report na 4 osoby, jak oni dadzą mi 4 reporty na raz. Zawsze staram się unikać takich premadów, gdy tylko widzę w lobby taką grupę, od razu wychodzę. Rankedy gram rzadko, bo wiem, że tam też są takie dzieci, którzy feedują i wyzywają i nie mówcie, że 1 dziecko to nic i grę wycarruję, bo tak nie jest. Zazwyczaj kończę grę z dobrymi statami na +, a powiedzmy nasz adc i support mają staty 2/11.

Takich gier poprostu NIE da się wygrać, jak team nie rozumie, że focusuje się carry, a nie pierwszą lepszą postać, która ma najmniej hp. Raz na wozie, raz pod wozem, ot co.

UP. W roku szkolnym zazwyczaj w nocy nie gram, bo muszę wstać o 6 rano do szkoły a chce się wyspać. A ze szkoły wracam zazwyczaj o 16, więc takie dzieci dawno już są w domu i robią swoje.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ja przewaznie robie sobie jaja z ludzi. Oatatnio gralem z kolegami ( nie, nie z 12latkami ) to mielismy beke z typa bo go podjudzalismy a ona spinal dupe, ale obylo sie bez rzeczy typu double mid czy zmuszania kogos do supportowania. Bo jestesmy ogarnieci i umiemy myslec ^^

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Mute i po sprawie ;D Po prostu nie można sie przejmować takimi ludźmi. Co z tego, że ci dadzą te 4 reporty jak i tak jeżeli nic nie zrobileś to bana nie dostaniesz ? ;) Trzeba po prostu grać swoje i mieć wyrąbane na takich ludzi.

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

Riot powinien wprowadzić jakąś opcję by można było się nie łączyć z grami w których sa premade, bo te kurwy w 90% przegrywają gry.

@Up - Gdyby to była inna gra to by nie dostał, ale w LoL'u istnieje takie chujowe kurestwo jak trybunał, który został stworzony przez jebanych, śmierdzących oblechów z Riotu, którzy są tak zajebiście leniwi, że nawet nie chce im się banowac ludzi, więc stworzyli to gówno by robili to za nich gracze. Nie muszę mówić, jakie community ma LOL, i większość ze zjebów "głosujących" tam to dwunastoletnie pały, które po przegranej grze będą na siłę chciały udupić graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...