Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnica RockyFord

Fryta!26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doobra to jest już troche dziwne o.O Byłem w Clearview obok farmy i tu nagle jakieś odgłosy kosmity zaczeły się wydobywać z domu (Nie było nikogo z znaczkiem, że ktoś mówi). :ninja: Tak sie przestraszyłem, że wyszłem po 20 sekundach. (To trochę straszne jak się nagle usłyszy takie dziwne odgłosy z domu przed tobą 8S ) Ale nie wyszłem dokońca dlatego, też dlatego, że nic nie było w clearview :P

Byłem na jakimś oficjalnym na Europe.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Podaj dokładne dane lokalizacyjne, postaramy się to zbadać.

Nie pamiętam nie patrzyłem ale byłem chyba na 20-ścia pare.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Doobra to jest już troche dziwne o.O Byłem w Clearview obok farmy i tu nagle jakieś odgłosy kosmity zaczeły się wydobywać z domu (Nie było nikogo z znaczkiem, że ktoś mówi). :ninja: Tak sie przestraszyłem, że wyszłem po 20 sekundach. (To trochę straszne jak się nagle usłyszy takie dziwne odgłosy z domu przed tobą 8S ) Ale nie wyszłem dokońca dlatego, też dlatego, że nic nie było w clearview :P

Byłem na jakimś oficjalnym na Europe.

Jest wiele lokalizacji gdzie leci dziwna muzyka :D (jakieś bębenki, odgłosy radia , walenie , dzwoneczki itp)

jedyne chyba co nie słyszałem w tej grze to płacz dziecka , ale w sumie mogliby coś takiego dodać że wchodzi się do jakiegoś domku w środku lasu i jest pokój dziecięcy i tam słychać nagle płacz dziecka :D

Opublikowano

No te odgłosy potrafią przestraszyć człowieka, nie pamiętam gdzie ale jak wszedłem do jakiegoś domu i tu nagle taki odgłos jakby nie wiem, petardy? i aż od krzesła odleciałem.

Fajnie gdyby jeszcze polepszyli odgłosy zombie i dodali np. Nowe zombie jak psy czy dzieci :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Byłem tam i to najpierw sam, to mało co się nie osrałem ;-; jak z kolegami poszedłem to wszyscy zamarliśmy ze strachu i patrzeliśmy się na ten dom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...