Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnica RockyFord

Fryta!26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś w internecie natknąłem się na zbiór filmików i zdjęć ,które pokazywały niezwykłe zjawiska paranormalne w RockyFord.

tutaj pierwszy filmik przedstawiający dziwne dźwięki dość straszne.Na końcu możemy zobaczyć coś w stylu zmienianiu dźwięku w obraz nie wiem,obraz jest dość nie wyraźny ale znalazłem w lepszej jakości 2q33qme.png

a tutaj umieszczam jeszcze jeden filmik ;)

I to wszystko resztę pozostawiam wam ; ) dziękuje za uwagę i zapraszam do komentowania ; )
Fryta

Orginalny wątek: http://forums.infestationmmo.com/index.php?%2Ftopic%2F30902-the-mystery-of-the-rockyford-number-station-creepy-warz-myth-documented-video-included%2F%3Fhl=+rocky++ford

a Tutaj kolejny dowód w postaci filmiku od użytkownika TheDoggGamer

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qk7yZkEWW2I

card.png

Opublikowano

Aż sie tam przejde ze znajomym ;D

ponoć występuje to tylko na US001 i także na US002 a czy na reszcie serwerów jest to niewiem też właśnie dziś robimy ekspedycje i może coś nagramy ^^

card.png

Opublikowano

to tak jak to zobaczyłem przeszedłem się tam akurat miałem 2:06 i przez 2 serwery raczej nic nie słychać (pl i us) , nie licząc tego ze mnie z gry wywaliło :D i znalazłem mosina to nic ciekawego tam nie było :c

ps. Dlaczego głośniczek z czatu jest w prawym górnym rogu jak by to gracz mówił ?

Opublikowano

Zawsze wiedziałem że rocky ford ma w sobie to "coś" dużo graczy tam chodzi.

Filmik bardzo fajny,dobrze się ogląda.

P.S:Przenoszę do działu media

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

to tak jak to zobaczyłem przeszedłem się tam akurat miałem 2:06 i przez 2 serwery raczej nic nie słychać (pl i us) , nie licząc tego ze mnie z gry wywaliło :D i znalazłem mosina to nic ciekawego tam nie było :c

ps. Dlaczego głośniczek z czatu jest w prawym górnym rogu jak by to gracz mówił ?

Tak jest głośniczek ale zobacz że nazwa tego niby gracza jest dziwna i ludzie piszą że takiego gracza nie ma na serwerze więc coś w tym jest ^^ ogólnie to tylko pojawia się na 2 serwerach US001 i także na US002

card.png

Opublikowano

Ostatnio z kolegami na serwerze publicznym US001 byliśmy w Rocky Ford i nic nie słyszeliśmy była 2 w nocy (oczywiście w grze).

mikolaj1222.png
Opublikowano

Tak jest głośniczek ale zobacz że nazwa tego niby gracza jest dziwna i ludzie piszą że takiego gracza nie ma na serwerze więc coś w tym jest ^^ ogólnie to tylko pojawia się na 2 serwerach US001 i także na US002

no na US001 byłem i nic nie było słychać , przejdę się jeszcze raz dzisiaj z ziomkami i zobaczę lepiej :D

Opublikowano

no na US001 byłem i nic nie było słychać , przejdę się jeszcze raz dzisiaj z ziomkami i zobaczę lepiej :D

Też właśnie dziś idziemy na US001 bo na US002 była cisza

card.png

Opublikowano

A nie pomyśleliście że te odgłosy sami mogli zrobić?

Już to napisałem :D

Bo te odgłosy powinny być ogólnie w grze a nie z voipu :D

Opublikowano

Już to napisałem :D

Bo te odgłosy powinny być ogólnie w grze a nie z voipu :D

No ale ludzie mowili że takiego gracza nie ma na serwerze :D

card.png

Opublikowano

Witajcie, zarejestrowałem się tylko by podrzucić wam filmik. Wczoraj ze znajomym postanowiliśmy sprawdzić te "Miejskie legendy" w Infestation. Sprawdziliśmy 3 serwery na których rzekomo miały pojawiać się owe dziwne transmisje.

Wiele osób twierdzi że to żart z uwagi na dźwięki dochodzące nie z samej gry a voice chatu. Problem w tym że tego gracza nie ma na liście ani fizycznie w okolicy.

Serwery:
US072
US002
US001

Oto na co trafiliśmy na ostatnim:

http://youtu.be/qk7yZkEWW2I

Opublikowano

Witajcie, zarejestrowałem się tylko by podrzucić wam filmik. Wczoraj ze znajomym postanowiliśmy sprawdzić te "Miejskie legendy" w Infestation. Sprawdziliśmy 3 serwery na których rzekomo miały pojawiać się owe dziwne transmisje.

Wiele osób twierdzi że to żart z uwagi na dźwięki dochodzące nie z samej gry a voice chatu. Problem w tym że tego gracza nie ma na liście ani fizycznie w okolicy.

Nieźle ,ale jak nagrywasz filmiki to nie wrzucaj dodatkowego dźwięku bo nie słychać prawie nic , mogłeś także nagrać trochę dłuższe relacje z tego miejsca :D

Ja tam byłem już 3 razy

23:54 , 01:33 , 2:12

i nic nie słyszałem a łaziłem tam z 2 kumplami :c ( Oczywiście serwer US001 ) nie było tego głośniczka z voice :c ani żadnego czegoś dziwnego :D

Ps. 0:15-0:20 może mi ktoś wyjaśnić co tam idzie ? bo zombie ani gracz to nie jest (innych sposób chodzenia)

Opublikowano

Tak wiem że powinien być wyłącznie dźwięk z gry, ale pojdedyncze wybrzmienia były ledwo słyszalne na nagraniu i postanowiłem postawić na atrakcyjność montażu. Niewiele więcej się działo niż ten wycinek więc dłuższa relacja nie na sensu. Bywam tam co jakiś czas i gdy tylko na to natrafię obiecuję wrzucić możliwie jak najwięcej materiału. Pozdrawiam!

PS: Jeśli to troll to twórcy gry powinni solidnie pomyśleć nad dodaniem takich smaczków do gry. To sprawia że monotonia PvP staje się ciekawa i ludzie zaczynają się jednoczyć w poszukiwaniu tajemnic a nie tylko by odstrzeliwać sobie łby.

Nieźle ,ale jak nagrywasz filmiki to nie wrzucaj dodatkowego dźwięku bo nie słychać prawie nic

Opublikowano

Tak wiem że powinien być wyłącznie dźwięk z gry, ale pojdedyncze wybrzmienia były ledwo słyszalne na nagraniu i postanowiłem postawić na atrakcyjność montażu. Niewiele więcej się działo niż ten wycinek więc dłuższa relacja nie na sensu. Bywam tam co jakiś czas i gdy tylko na to natrafię obiecuję wrzucić możliwie jak najwięcej materiału. Pozdrawiam!

PS: Jeśli to troll to twórcy gry powinni solidnie pomyśleć nad dodaniem takich smaczków do gry. To sprawia że monotonia PvP staje się ciekawa i ludzie zaczynają się jednoczyć w poszukiwaniu tajemnic a nie tylko by odstrzeliwać sobie łby.

Nom , jak dodasz jeszcze jakieś filmiki z tego do dostaniesz suba i cie polece ;D

A co do tego trolla twórców to jest baardzo dobry pomysł i powinno takiego czegoś być więcej , bo fajnie się gra jak nagle coś się pojawia :D

ps. mógłbyś mi to wytłumaczyć co to było 0:15-0:20 na tym filmiku ?

Opublikowano

Nom , jak dodasz jeszcze jakieś filmiki z tego do dostaniesz suba i cie polece ;D

A co do tego trolla twórców to jest baardzo dobry pomysł i powinno takiego czegoś być więcej , bo fajnie się gra jak nagle coś się pojawia :D

ps. mógłbyś mi to wytłumaczyć co to było 0:15-0:20 na tym filmiku ?

Zombie.

Opublikowano

Zombie.

dzięki , musiałem ściągnąć ten film przepuścić przez Camtasia Studio i odświeżyć i dokładnie widać że idzie zombie :D

Rada dla TheDoggGamer

jak nagrywasz to nagrywaj frapsem bo nie wiem czego używasz ale słaba jakość jest

Opublikowano

Więc to w częsci prawda coś tam jest.

Ps. 100 post ^^

TheDoggGamer czy mogę dodać twój film na górę ?

card.png

Opublikowano

Jasne, nie ma problemu :)

Cały czas prowadzimy zwiad na podanych serverach !

Dodane czekamy na inne filmiki z tej "tajemnicy" :)

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...