Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora vs Ravia

Afroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ravia, ravia i jeszcze raz ravia.

Balmora też wydawała się być super, gdyby nie Bufu z bryłkami na allegro.. teraz to total dno.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

balmora rok temu to był jeszcze NAJLEPSZY EVER serwer prywatny jaki powstał w Polsce ;) teraz już tylko się stacza, galopująca inflacja, zmniejszenie ilości graczy (oczywiście wciąż dużo ludzi tam gra).

na balmorze grałem od początku i wbiłem 86lv mentalem, pobawiłem się troche z ekipa na dc itd więc moge oceniać.

Na ravii spróbowałem gry, ale jakoś tam było strasznie nudno... jakaś taka monotonna ta gra tam była.

Tyle odemnie

Opublikowano

Na balmorce nie grałem to nie oceniam.

Ravia jest do kitu. Monotonny server tylko hematy i hematy dropić. Administracja daje bany za nic i wgl ma w dup** graczy ;)

Gdybym miał wybierać to wolałbym zobie zacząc na balmorce niż na ravi.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

Ravia choc trudniejsza to jest lepsza czemu?

1.Isamu nie sprzedaje na allegro yangow itp

2.Jest sporo questów

3.co jakis czas jest cos dodawane

Opublikowano

Zdecydowanie Balmora-Czemu?Bo nikt kurwa nie biega i nie drze mordy co sekundke "uuu Pompa " "oo Gz POmpa Uaaaaa lvl 30 Up POMPA"Jak jakieś pterodaktyle.Isamu dobry człowiek , jednak za dużą dzieciarnie ściągnła na server , na Balmorce grają dojrzalsi gracze.Jedynym minusem jest ten grubas , ale na to da się przymknąć oko

UggNk9.gif

Opublikowano

Też mi sie wydaje, że Balmora lepsza... Fakt faktem FuBu zniszczył ten serwer, ale na Ravii odpycha przede wszystkim grafika... Ten wygląd miast... Rzygać mi sie chce jak to widze.

I jak kolega wyżej napisał - ''' uuuuuuuuuu ku**a POMPA 30 LVL | Miszczu POMPA !!! '' - żałosne...

Na balmorze grają poważne osoby ( znajdzie sie kilka dzieci, wiadomo... ), ale serwer nie biega i nie pisze cały czas '' pompa isamu '' itp...

Dodatkowo nazwy ostatnio wprowadzonych metinów... Nicki administracji... Co za wyobraźnia...

Znajdą sie i plusy Ravii, oraz minusy Balmory, jednak wydaje mi sie, że na Balmorze grają bardziej ogarnięte osoby, a na Ravii jakieś dzieciaczki... Jakieś wyzywanie sie w internecie, grożenie, że ten podał tego do sądu, ten tego na policje bo dd'osuje... Mimo, że FuBu nie pokazał swojej twarzy, to jasno powiedział, że mogą sie spotkać na piwo i wyjaśnić sprawy, ale wielki Pan i Władca Isamu broni sie tym, że pójdzie siedzieć jak ten go na piwo zaprasza... Mówi też do widzów żeby nie wchodzili na jego kanał, ale jak już wejdą to dali łapke w dół ? Ile Ty masz lat chłopie ? Zachowujesz sie jak 12 latek.

Jeszcze te wyzywania isamu w tym temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/977093-dyskusja-raviaeu/

Pogroził, powyzywał wielki Pan i władca usprawiedliwiony, że na Ravii pomagają sobie nawzajem...

I tak Isamu, to ja zgłosiłem tego posta w temacie, który podałem wyżej za Twoje wulgaryzmy i obrażanie.

Wyzywaj dalej, każdy kolejny też zgłosze ;]

Przyjdziesz i co mi zrobisz ? Jak Ty sie boisz jechać do Jarka na piwo ? Prosze Cie... Takie groźby to zachowaj dla swoich widzów.

Opublikowano

Balmora byłaby niezaprzeczalnie najlepszym serwerem prywatnym typu hard ale jest jeden - i to wielki czyli Fubu smrod brod i nic wiecej :) ravia jest strasznie monotonna i nuda, po czym to widac ? najwieksza mozliwa reklama serwera, w chu let s playerow z +8k widzow a na Ravi liczba graczy przestala siegac 1,5k :) Fubu tylko z poczatku dal graczy Balmorze, teraz gracze na niej zostaja i przychodza tylko ze wzgledu na jakosc serwera . Ja osobiscie skonczylem tam gre poniewaz to co wyprawia Fubon to parodia :) no to tyle w temacie :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Balmora byłaby niezaprzeczalnie najlepszym serwerem prywatnym typu hard ale jest jeden - i to wielki czyli Fubu smrod brod i nic wiecej :)

Wiesz że bez FuBu Balmory by nie było? Ablo grało by tam z 200 osób na krzyż ... On jest jedną wielką reklamą a na ravie nie wbije przez Isamu. Ma coś na pukncie Fubu, zachowuje się troche dziwnie, okej można kogoś pojechać czy coś ale on chce go zniszczyć i żeruje na małych burgerach które za nim polecą gnębić fubu. Każdy na miejscu fubu postępował by tak samo i to każdy wie, jak nadaży się okazja to nagle wszyscy przestali by byc przykładnymi graczami.

Pozdrawiam.

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Też mi sie wydaje, że Balmora lepsza... Fakt faktem FuBu zniszczył ten serwer, ale na Ravii odpycha przede wszystkim grafika... Ten wygląd miast... Rzygać mi sie chce jak to widze.

I jak kolega wyżej napisał - ''' uuuuuuuuuu ku**a POMPA 30 LVL | Miszczu POMPA !!! '' - żałosne...

Na balmorze grają poważne osoby ( znajdzie sie kilka dzieci, wiadomo... ), ale serwer nie biega i nie pisze cały czas '' pompa isamu '' itp...

Dodatkowo nazwy ostatnio wprowadzonych metinów... Nicki administracji... Co za wyobraźnia...

Znajdą sie i plusy Ravii, oraz minusy Balmory, jednak wydaje mi sie, że na Balmorze grają bardziej ogarnięte osoby, a na Ravii jakieś dzieciaczki... Jakieś wyzywanie sie w internecie, grożenie, że ten podał tego do sądu, ten tego na policje bo dd'osuje... Mimo, że FuBu nie pokazał swojej twarzy, to jasno powiedział, że mogą sie spotkać na piwo i wyjaśnić sprawy, ale wielki Pan i Władca Isamu broni sie tym, że pójdzie siedzieć jak ten go na piwo zaprasza... Mówi też do widzów żeby nie wchodzili na jego kanał, ale jak już wejdą to dali łapke w dół ? Ile Ty masz lat chłopie ? Zachowujesz sie jak 12 latek.

Jeszcze te wyzywania isamu w tym temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/977093-dyskusja-raviaeu/

Pogroził, powyzywał wielki Pan i władca usprawiedliwiony, że na Ravii pomagają sobie nawzajem...

I tak Isamu, to ja zgłosiłem tego posta w temacie, który podałem wyżej za Twoje wulgaryzmy i obrażanie.

Wyzywaj dalej, każdy kolejny też zgłosze ;]

Przyjdziesz i co mi zrobisz ? Jak Ty sie boisz jechać do Jarka na piwo ? Prosze Cie... Takie groźby to zachowaj dla swoich widzów.

oj wymęczyło mnie to czytanie tego posta ale jest w tym wiele prawdy o tym Isamu ... nie jestem za fubu ale co isamu robi to porażka jeszcze mnie dziwi że ktoś na ravi gra tak wgl to Balmora w porównaniu do Ravi jest 100000 razy lepsza . Więc wybieram Balmore i wam też ja polecam

Opublikowano

Jeden i drugi to pachołek napierdalający z kupionych na skidforum boterów i zgrywających uber 1337 haxoRów.Nie zapomnę jak bufu groził mi że tapete na pulpicie mi zmieni ale się wtedy naśmialiśmy.

Opublikowano

szczerze, administracja mnie denerwuje. Cofłem przypadkiem strach który był na P, pijany byłem i zamiast wira cofłem strach nie mam zadnych ss ze on był na P ale co to za problem zeby cofnąć moja postac o pare godzin - żadne. Ale Administracja w tym go widzi...

to jest twoj blad a nie ich wiec nawet nie maja prawa cofnac twoj problem. bylo nie siadac po pijaku

Gif OFF.

By ME ; D

Opublikowano

Ravia

Plusy :
- Częste Eventy
- Hematyczne Szkatułki
- Podobny do PL`a
- Mało zbędnych bajerów
Minusy :
- Dość dużo botów
- DDoSy od Grubego aka FuBu
- Hejtowany ISamU

Balmora

Plusy :

- Fajny hard

Minusy :

- FuBu GM

- FuBu GM

- FuBu GM

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...