Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia.eu

ShizeRPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem a raczej byłem graczem ravii po tym jak się dowiedziałem , co oni robią

Mianowicie dają sobie itemy z Navi.

Isamu i cały jego team wyzywają Fubu od idiotów ,złodziejów i że oszukuje graczy , a oni co robią ? wg mnie Zjeb*li sobie tak opinie ,ze napisałem aż temat .. a ,i w jednym odcinku Isamu mówił , że czyta KU na buffce (Kuciapie) a na WCZEŚNIEJSZYM filmie jest ukazane ,że ma wszystkie buffy(skille) na G10 <-- ten człowiek nie jest głupi ;) na G10 nie widać różnicy dopiero na P skill zmienia kolor

a więc tu jest film :

http://www.youtube.com/watch?v=453sZkK81bU

Zapraszam do dyskusji na ten temat

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

to wiadome ze sobi pomagacją itemami z nieba.. sam byś sobie pomagał, a to że kłamią to druga sprawa :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

to wiadome ze sobi pomagacją itemami z nieba.. sam byś sobie pomagał, a to że kłamią to druga sprawa :)

Ja rozumiem tylko po co oni okłamują swoich widzów ?

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

jesli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.

Dokładnie , gruby hajs mają z serwera i teraz kozaczą ...

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

Zaraz isamu wleci i zmanipuluje...

Nie jestem za FuBu, ale moim zdaniem na Ravii też czysto nie jest i tyle.

Opublikowano

1. isamu pisał że ludzie sprawdzali logi itd że nic tam nie było

- Co z tego że sprawdzili logi.. Dobra nic tam nie było ale to dalej nie wyjaśnia tego tajemniczego napisu że handel został zakończony pomyślnie.. Bug? jakos grałem na ravii od praktycznie początku i żadnego takie bugu nie miałem, a dziwnym trafem od razu po cięciu na chacie jest widoczny ten napis a w eq miszcza pojawia się lustro, red perła i płonąca głowa.

pszypadek? nie sondze ;___;

Zaraz wpadnie Isamu napisze że sprawa była dawno temu wyjaśniona, bla bla bla za nim wpadnie 300 gimbusów co dadzą mu lajki zaczną nas wyzywać i ddosować , wpadnie mod zamknie temat z powodem spamu i sprawa po raz KOLEJNY ucichnie =).

Pl, ravia, balmora , balantia, reinor , nexanity - wszędzie na każdym serwerze były jakies przekręty. Czy to mniejsze czy to większe. A jak na jakimś serwerze jeszcze o czymś nie słyszeliście to znaczy że póki co nikt nie sypnął albo póki co się z tym dobrze kryją.

I to jest chyba główny powód czemu nie gram już w metina ..

"Nic prócz cycków święte nie jest"

bez gif

Opublikowano

przeciez nawet na pl'u nie jest czysto...

Może jest , może nie , ja nie wiem ;)

Smutne, ciekawe czy ktoś z teamu się wypowie.

Hehe zaraz do isamu napisze na PW i mu linka zapuszcze ;) albo bo Nitrusia na skype

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

Ludzie a czy wy jakbyście mieli swoje serwery i znajomych którzy na nim grają nie pomagalibyście im ?

Nigdy jeszcze nie słyszałem żeby osoba z teamu Ravii mówiła, że nie pomaga, gdzie wy widzicie kłamstwo? Może i jest to niesprawiedliwe no ale w końcu znają się od dłuższego czasu, ja bym zrobił podobnie jak by mnie znajomy o coś podobnego poprosił.. Więc nie tragizujcie bo to nie był "przekręt" na parę tysięcy tylko dodanie jakiegoś lustra(nie wiem czy było więcej takich sytuacji, nikt nie wie)..

Opublikowano

Ludzie a czy wy jakbyście mieli swoje serwery i znajomych którzy na nim grają nie pomagalibyście im ?

Nigdy jeszcze nie słyszałem żeby osoba z teamu Ravii mówiła, że nie pomaga, gdzie wy widzicie kłamstwo? Może i jest to niesprawiedliwe no ale w końcu znają się od dłuższego czasu, ja bym zrobił podobnie jak by mnie znajomy o coś podobnego poprosił.. Więc nie tragizujcie bo to nie był "przekręt" na parę tysięcy tylko dodanie jakiegoś lustra(nie wiem czy było więcej takich sytuacji, nikt nie wie)..

lustra i red perły. Nic takiego? To niech dzisiaj Benq da każdemu graczu lustro i red perłę. W końcu to nic takiego =).

Isamu mówił nie raz że osoby które są od niego z s26 nie dostają eq itd. Odpisywał w komentarzach więc albo dopiero teraz wkroczyłeś na temat ravii ale chcesz wejść isamu do dupy tak jak to robi zielak :).

bez gif

Opublikowano

Nic takiego ? To po cholere sie przyp***ala do Jarka o takie rzeczy ? Bal**a to jego serwer, że ma pretensje o przekręty FuBu ? Nie jest jego serwerem, nie grał tam, nie był w administracji - szczerze to ch**a mu do tego co tam sie dzieje.

Mało tego teraz na Ravii sie pojawiają takie bzdury i to zapewne nie pierwszy raz.

Opublikowano

Hm , dokładnie widać w 1:15 , że B3nq daje miszczowi ulepki + szkła (magiczny metal). Akurat Handlu nie było widać , ponieważ miszczu zrobił cięcie i gdy Ga dał mu te ulepki włączyć nagrywanie , lecz nie zorientował się i na czacie dokładnie piszę , że handel przebiegł pomyślnie.

Akurat takie przekręty na ravi są od początku serwera , wiadomo tak to jest jak w teamie się ma znajomych.

xD 

Opublikowano

Hm , dokładnie widać w 1:15 , że B3nq daje miszczowi ulepki + szkła (magiczny metal). Akurat Handlu nie było widać , ponieważ miszczu zrobił cięcie i gdy Ga dał mu te ulepki włączyć nagrywanie , lecz nie zorientował się i na czacie dokładnie piszę , że handel przebiegł pomyślnie.

Akurat takie przekręty na ravi są od początku serwera , wiadomo tak to jest jak w teamie się ma znajomych.

i to mnie boli , bo gadają , że oni nic itd nie dawają sobie temków , na fubu cisną , że bryłki z navi ma a oni co ? .. proszę;)

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

i to mnie boli , bo gadają , że oni nic itd nie dawają sobie temków , na fubu cisną , że bryłki z navi ma a oni co ? .. proszę ;)

Konkurencja ? Rywalizują między sobą , to jest normalne ;)

xD 

Opublikowano

Pomaga swojej prywatnej postaci bywa :D

FuBu pomagał swoim kolegom i innym graczom sprzedając konta/postacie :)

Ravia spoko serwer ale dla mnie za nudny xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

maść na ból dupy

całe szczęście ze na gorąco ktoś to nagrał

do zamknięcia

jbc mieszkam w środzie wlkp problemy do mnie załatwiajcie jak na faceta przystało

zacznijmy od tego ze od roku 90% mojego życia (nie licząc snu)

poświęcam na serwer i po to aby wam się tam dobrze grało

jak coś robie to robie to jak najlepiej potrafię

ale zawsze jakaś ''K0rWa'' musi mi pluć w morde,,, pluć na to co robie... ale pluć tylko przez internet wy nawet nie wiecie co ja bym wam zrobił jak bym was złapał ....

(dostał bym dożywocie za wielokrotne morderstwo)

prosze Boga abym nikogo z was nigdy nie zobaczył bo łeb bym przy dupie ukręcił... jest 4:29 a ja nie spie sprawdzam co wy sracie na mnie sprawdzam czy ktoś mi serwera nie ddosuje patrze boty ... myśle co zrobić aby grało się lepiej

wchodze na to pierdolone mpc i jakiś jebany debil wyznawca bałobało rzuca mi kłody pod nogi i podcina skrzydła

nie podoba ci się ravia nikt cię tu na siłę nie trzyma

robisz wielkie halo ze spraw które już dawno dawno były wytłumaczone wystarczy ty jebany ćwierć mózgu wejść w archiwum na mpc (2mc do tyłu) i zobaczyć jak ta sprawa się zakończyła

internetowi bohaterowie - jak was wyobrażam sobie ? hmm siedzi pryszczaty skurwiel z pryszczami na mordzie dostaje bana za moda i nagle ooooooooooo isamu ty kur..oooooo isamu to taki isamu to taki .... lecz przed banem kocham cie isamu pompa

jesteście fałszywymi gnojami ... takie kurwa zera jak te brudy z pod sklepu

wiecie co jest najlepsze kiedy ja będę szefem Q-Service tacy jak wy będą do mnie przychodzić i skamlać o prace ....

ja jestem dobry do pewnego momentu ale takie sytuacje mnie kurwa dobijają

i do autora ty mały kurwa brudny psie WEJDZ DO TEGO JEBANEGO KURWA ARCHIWÓW NA MPC I SPRAWDZ ty kurwa mały skurwielu jak sprawa się zakończyła

po czym wejdz tu i napisz wszystkim jakim ty kurwa jesteś zerem

Antywarn - dajcie mi max 10% działam w afekcie bo mam max kurwicę bo moderatorzy tego forum mają mnie centralnie w dupie

prosić się was można latami o chwilę uwagi bez skutku lecz warna od was można wyłapać w sekundę

PS:

• Lokacja:Poznań
  • Hobby:Piłka nożna
    Dziewczyny
    Sex

mam do poznania 13 min drogi masz ochotę pogadać o tym temacie w rl?

Opublikowano

maść na ból dupy

do zamknięcia

jbc mieszkam w środzie wlkp problemy do mnie załatwiajcie jak na faceta przystało

ale zawsze jakaś ''K0rWa'' musi mi pluć w morde,,, pluć na to co robie... ale pluć tylko przez internet wy nawet nie wiecie co ja bym wam zrobił jak bym was złapał ....

prosze Boga abym nikogo z was nigdy nie zobaczył bo łeb bym przy dupie ukręcił... jest 4:29 a ja nie spie sprawdzam co wy sracie na mnie sprawdzam czy ktoś mi serwera nie ddosuje patrze boty ... myśle co zrobić aby grało się lepiej

wchodze na to pierdolone mpc i jakiś jebany debil wyznawca bałobało rzuca mi kłody pod nogi i podcina skrzydła

robisz wielkie halo ze spraw które już dawno dawno były wytłumaczone wystarczy ty jebany ćwierć mózgu wejść w archiwum na mpc (2mc do tyłu) i zobaczyć jak ta sprawa się zakończyła

internetowi bohaterowie - jak was wyobrażam sobie ? hmm siedzi pryszczaty skurwiel z pryszczami na mordzie dostaje bana za moda i nagle ooooooooooo isamu ty kur..oooooo isamu to taki isamu to taki .... lecz przed banem kocham cie isamu pompa

wiecie co jest najlepsze kiedy ja będę szefem Q-Service tacy jak wy będą do mnie przychodzić i skamlać o prace ....

i do autora ty mały kurwa brudny psie WEJDZ DO TEGO JEBANEGO KURWA ARCHIWÓW NA MPC I SPRAWDZ ty kurwa mały skurwielu jak sprawa się zakończyła

Antywarn - dajcie mi max 10% działam w afekcie bo mam max kurwicę bo moderatorzy tego forum mają mnie centralnie w dupie

prosić się was można latami o chwilę uwagi bez skutku lecz warna od was można wyłapać w sekundę

PS:

Dziewczyny

Sex

Dla mnie jesteś tylko zwykłym i kolejnym śmieciem , który próbuje zaistnieć w internecie ;)

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

maść na ból dupy

do zamknięcia

PS:

Dziewczyny

Sex

Pan i władca musiał zwyzywać i obrażać, bo przecież innego wytłumaczenia na tą sytuacje nie ma ;]

Gdybyś pytał - to ja zglosiłem Twojego posta, a powodem była obraza i wulgaryzmy.

Pogrozisz mi ? Jak Ty sie boisz do FuBu jechać do piwo i wyjaśnić sprawe ? Lepiej namawiać widzów jak 12 latek żeby nie wchodzili na jego kanał, a jak wejdą to hejtowali ? Żałosne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...