Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPA Zarobki

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra dobra widzę że twój super pomysł polega na blogu i youtube czyli śmiało mogę stwierdzić, że to już było...

Nie myśl jak najwięcej zarobić tylko pomyśl najpierw czego potrzebują ludzie i co by chcieli dostać za wszelką cenę i czy to co robisz, sam byś pobrał.

Okej no to zróbmy tak jeśli masz naprawdę tyle zapału chcę w ciągu miesiąca zobaczyć progres na twoim koncie (może być on naprawdę mały nawet kilkadziesiąt centów dziennie) i będziesz nam tutaj pisał w tym temacie, w ciągu miesiąca lipca ile zarabiasz dziennie, także postawiłem ci wyzwanie, nie chcę od ciebie żadnych screenów ile zarabiasz, po prostu pisz tutaj a to czy mówisz prawdę pozostawiam twojemu sumieniu. Jest to pewnego rodzaju wyzwanie ale również i motywacja.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Spoko mam fajne nisze ale jeszcze musze bloga postawić, wypromować yt, pobrać kilka fajnych pliczków, założyć konto w banku i na FC i zaczynamy robote. Znaczy już zacząłem bo został mi jeszcze blog do założenia i konta.

Myśle, że zacznę zarabiać od połowy lipca.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

twoja sprawa kiedy zaczniesz, ale jeśli już zaczniesz wpisywać tu swoje zarobki, to chcę widzieć przyrost, tak nawiasem mówiąc, ile masz lat? Nie to żebym się coś wieku czepiał czy coś tylko po prostu.

Opublikowano

przykładem jest Diqtion, największy gówniak jakiego widziałem, nie dość, że podrabia swoje dowody wypłat, to jeszcze jego wiedza ogranicza się do wrzucenia plików na bloga, cały zarobek ma z refów...

Ojj kolego nie zgadzam się z tobą Diqtion znam tylko z forum, pisalem z nim kilka razy i patrze na zarobki na FC i wiem ze nie podrabia dowody wypłat, sam zarabiam na PPA od ponad roku i zarobilem juz z jakies 8-9k $ i jak czytam nie które posty to aż żal w dupę ściska co wy piszecie o PPA i serwisach...

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

to podasz w końcu swój wiek?

Widząc jego odpowiedzi w innych tematach to pewnie jest jeszcze w gimnazjum(ups sorka jak się pomyliłem :P).

Zresztą co Ci do tego?

Opublikowano

to mi do tego że chcę go uprzedzić co do płacenia podatków jeśli już będzie zarabiał kokosy, chociaż mimo wszystko z każdej kwoty trzeba się rozliczać a będąc niepełnoletnim jest to ciężkie. Cały czas zastanawiam się co to za super nisza oparta na youtube i własnej stronie (takich nisz było już pełno) no ale zobaczymy

Opublikowano

Widzę ,że temat brnie dalej.

Nie szkoda wam czasu na głupoty?
Ten czas możecie poświęcić na poradniki o PPA i sami zacząć zarabiać.

Ktoś kto dużo mówi, a mało robi jest nie wart zachodu :)

Opublikowano

Widzę ,że temat brnie dalej.

Nie szkoda wam czasu na głupoty?

Ten czas możecie poświęcić na poradniki o PPA i sami zacząć zarabiać.

Ktoś kto dużo mówi, a mało robi jest nie wart zachodu :)

Pewnie i masz rację ale cóż.... pożyjemy zobaczymy, może coś z tego będzie.

Opublikowano

to mi do tego że chcę go uprzedzić co do płacenia podatków jeśli już będzie zarabiał kokosy, chociaż mimo wszystko z każdej kwoty trzeba się rozliczać a będąc niepełnoletnim jest to ciężkie. Cały czas zastanawiam się co to za super nisza oparta na youtube i własnej stronie (takich nisz było już pełno) no ale zobaczymy

Jeśli myślisz ze youtube i własny blog to nisza to wyjdź z tego tematu..

Opublikowano

uahahahahahahahahaahahueheuehueheuehhahehehehhehehehehhahahahahauehueheuhahauhauahauahuheuheuehuehe kurwa nie mogę z typa.

Blog jest po to, żeby wrzucać na niego posty z linkami do downloadu. Na yt "promujesz" (nie lubię tego słowa) bloga i wpisy. Proste

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@do pana z góry i tego dwa razy wyżej.

Nie wiem czy nie wyczuwacie w tym ironii, no ale skoro nie to wam powiem, że chodziło mi oto, że jego sposób zarabiania jest już wykorzystywany praktycznie we wszystkich przypadkach jest niewielka grupa ludzi która trzepie grubą kasę z naprawdę oryginalnych tematów. Powtarzam, że to była ironia jeśli nie wiecie co to to wpiszcie sobie w google.

@topic

i co tam, już jakaś kasa idzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...