Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPA Zarobki

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że było ale mam pytania.

1. Ile na tym zarobie w wakacje ?

2. Kto się na tym zna bo nie wiem co mam pobrać, jak zacząć.

3. Może mi ktoś zaufany, znający się na PPA mi pomóc na PW ? Chodzi mi mniej więcej o to co mi będzie trzeba i jak wszystko zacząć. Z góry wielkie dzięki za chęci.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Zależy od twojego zaangażowania w pozycjonowaniu bloga/strony gdzie byłby zamieszczane linki do pobrań. A patrząc tak na początkującego to nie wiele

2. Chwilę się w to bawiłem na razie zawiesiłem działalność ze względu na blokade konta przez google, więc nie wielkie moje doświadczenie. A tak zaczynając od podstaw to założyć konto na jakimś serwisie zajmującym się tym oraz uploadować pliki na swojego bloga czy też stronę internetową gdzie ludzie będą mogli pobierać ale aby to robili to trzeba nieźle się z tym pomęczyć i włożyć trochę czasu.

3. Nie pomogę

Tyle co wiem, na pewno znajdzie się jeszcze kilka osób które z chęcią pomogą tak jak to było w moim przypadku ;)

Opublikowano

Mam dobry pomysł na zaraobienie, tylko nie wiem jak zacząć. Mam forum, yt, itp. Trzeba mi tylko wytłumaczyć na czym to polega, Na czym najwięcej zarobie, jak się zarejestrowac i co na początek robić.

Opublikowano

Przyłożyć się to mało powiedziane. Trzeba mi z 3 tysiące na porządny zestaw kompuyterowy, dlatego chcę zacząć od wakacji z ppa tylko nie wiem jak. Jakieś programy musze pobrać ? co jest mi potrzebne ?

Opublikowano

Polecam Ci lockerz tak jak kolega wyżej i dobry pomysł. Licz się z tym, że nie będzie Ci łatwo na początku. Zapisz się do kogoś obeznanego na reffa i on Ci dokładnie wytłumaczy :)

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Aha i czy do tego konta na firecash bo to chyba najlepszy serwer uploadowania potrzebne mi jest konto w banku :D ? Pewnie tak hehe.

Ok. A jest ktoś taki z MPC forum, który byłby skłkonny do pomocy ?

Opublikowano

Nie, firecash nie jest najlepszym serwisem. Jeśli masz pomysł i będziesz widział jak to wszystko robić możesz porządne pieniądze zarabiać ,ale do wszystkiego będziesz musiał sam dojść bo mentor kompletnie ci nic nie pomoże.

Opublikowano

Firecash jest dobre :) Na początek starczy Ci darmowy blog ale przygotuj się potem na wydatek na jakąś domene, hosting. Zresztą poszukaj mentora na lockerz i zmotywuj się do roboty :)

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Jestem zmotywowany. Mentora znalazłem, czekam aż odpisze.

Między czasie poczytałem o uploadowaniu i wydaje sie to proste ;d

Teraz tylko założyć konto na firecash, konto w banku i konto na paypal ( a po co ono na pp potrzebne jest ) oraz się zareklamować na yt oraz na forach :D

Opublikowano

Podobno lockerz to już wielkie G... Chyba, że już z powrotem normalnie działają.

Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej na temat PPA możecie do mnie napisać na PW.

Opublikowano

Lockerz polecam. Znajdziesz tam odpowiednie osoby, a i dobre poradniki na początek. Uploadowanie to inna i dla mnie nieopłacalna zabawa. PayPal jest potrzebne bo nie wiem jak obecnie ale niektóre portale oferują tylko wypłatę na PayPal a z niego przelewasz sobie na konto.

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Podobno lockerz to już wielkie G... Chyba, że już z powrotem normalnie działają.

Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej na temat PPA możecie do mnie napisać na PW.

Oni mówią o forum -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jesli jestes totalnie zielony znajdz sobie mentora na w/w forum i jesli bedziesz sumiennie zapierdalal 4-5h to moze wyciagniesz te 2k na miesiac

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Jeśli dopiero w to wchodzisz, to wątpię żeby Ci się udało te 3k w 2 miesiące zarobić. Ale kto wie :) Polecam także forum o zarabianiu zarabiam.com myślę, że panuje tam troszkę lepsza atmosfera. Polecam także firecash, bardzo często rozdają konta ultimate tak o, od ręki.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jestem zmotywowany. Mentora znalazłem, czekam aż odpisze.

Między czasie poczytałem o uploadowaniu i wydaje sie to proste ;d

Teraz tylko założyć konto na firecash, konto w banku i konto na paypal ( a po co ono na pp potrzebne jest ) oraz się zareklamować na yt oraz na forach :D

Wystarczy ci konto w banku. Na PayPalu trzymanie kasy nie jest bezpieczne...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jeśli dopiero w to wchodzisz, to wątpię żeby Ci się udało te 3k w 2 miesiące zarobić. Ale kto wie :) Polecam także forum o zarabianiu zarabiam.com myślę, że panuje tam troszkę lepsza atmosfera. Polecam także firecash, bardzo często rozdają konta ultimate tak o, od ręki.

Chodzi mi o sumienne zapierdalanie co nie. A 80% osob zaczynajacych na PPA nie wie za co sie zabrac popelnia pelno bledow i zarabiaja tyle co nic. Dlatego przydalby sie autorowi tematu jakis mentor

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ale Ty musisz mieć nudne życie, żeby tracić dzieciństwo po to by przez całe wakacje siedzieć i udostępniać pliki. Ale skoro już jesteś taki zmotywowany to Cię zdemotywuje. Zaczniesz to od razu Ci się odechce. Wszystko idzie mozolnie, a Ty znając życie jak dobrze pójdzie zarobisz max 5 dych przez całe wakacje (zakładając, że po tygodniu nie zrezygnujesz). Sam tego nie robiłem, ale znam parę osób, które zaczęło i tak się skończyło.

Opublikowano

Pare osób zaczęło i tak skończyło to nie znaczy, że ja tak snończe. Znalazłem mentora, wiem o co we tym chodzi. Mam pomysły i dobrego neta więc myśle, że dam rade.

@ Zastanawiam się jeszcze czy PPA czy może pytać w pizzeriach czy nie potrzeba im kogoś do rozwożenia pizzy na motorowerze :D.

Opublikowano

PPA przyniesie zyski po miesiącu ciężkiej pracy(zrobienie bloga/kupno hostingu, wypromowanie linków, zabawa w Basicu), a nie zawsze to się udaję. Pizzę tylko rozwozisz po domach.

Opublikowano

Widać wszyscy tacy koxy i polecają forum lockerz.. A zarabiam to co? Tam jest najwięcej mentorów sam jestem refem 1 z najlepiej zarabiających na highcash

Opublikowano

Widać wszyscy tacy koxy i polecają forum lockerz.. A zarabiam to co? Tam jest najwięcej mentorów sam jestem refem 1 z najlepiej zarabiających na highcash

Jaką masz tam nazwę bo nie przypominam sobie ^^

Ktoś napisał, że PPA jest mało opłacalne to widać jak się zna.

PayPerAction przynosi zyski nawet w pierwszy miesiącu jeżeli masz pieniądze na domenę itd.. jeżeli nie masz to musisz małymi kroczkami dążyć do celu.

Opublikowano

Napisałem ze jestem refem typa co jest top1,2. Nie mów nic o domenie bo ona kosztuje jakieś 4zl q

a hosting 30zl 3miechy... Więc widać jak sie znasz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...