Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt pt. "Smietnik" [+1.5.2][HOPPER][PL]

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko :)

Zaprezentuję wam moją nową mapkę a właściwie projekt

pt. "Śmietnik"

Wprowadzenie:

Jest to automatyczny śmietnik na itemy z możliwością rozbudowy, co ważne jest on łatwy do wykonania:

Na czym polega:

Wrzucamy w Soul Sand(Piasek Dusz) dowolne itemy i te zostają przetransportowane do skrzyń niżej, gdzie te może później odzyskać.Jeżeli zaś dany zamiast skrzyń dropper'y a pod nimi lawę - te rzeczy zostaną automatycznie zniszczone.

Potrzebne rzeczy do wersji podstawowej:

-4 Soul Sand

-2 Skrzynie zwykłe

-2 Skrzynie hopper

-2 hopper'y

Zdjęcie:

2png_nxaxpwp.png

Download:

Mapka do pobrania w załączniku.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bfd5e7c406fa95122d93061469c1c4145f4e1502cbcc4fc754bdab3502aa1826/analysis/1372179771/

A teraz parę informacji...obowiązuje zakaz kopiowania na inne strony, bez uwzględnienia autor oraz linku do ,ów tematu.Proszę nie odszywać się pod autora mapki tj. mnie.

Jeżeli linki wygasłyby proszę o napisanie mi na PW,dając oczywiście link do tematu, zaś wiadomość odpowiednio zatytułować.W razie pytań proszę pisać tutaj, a ja w miarę możliwości odpowiem-jeżeli tego nie zrobię po dłuższym czasie proszę napisać mi na PW.Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.

Autor: QuarK

Data: 2013-06-25

Typ:Download

Wersja gry: 1.5.2+

Wersja językowa: PL

Smietnik by QuarK.rar

Opublikowano

HAHA, dooooobre.
"Projekt - ŚMIETNIK!" - haha!
I jeszcze download mapki xD
Przecież to nie jest twój pomysł człowieku, wiele youtuberów robiło już mechanizmy z takim czymś, że rzucasz itemek na podłogę, pod nią są leje które go wciągają i jakaś tam reakcja zachodzi z redstonem blebleble.
Dodatkowo, dajesz download mapki jakby to było nie wiadomo jakie wielkie coś.
Trudno ludziom postawić 6 kloców, muszą pobierać mapke, bo to szybciej i wygodniej.
Ahh, ta możliwość rozbudowy! To zapiera dech w piersiach! Ten pomysł zasługuje na nobla!

@Down
Skoro to tak specjalnie zrobione, żeby móc się pośmiać, to zwracam honor :D

Opublikowano

HAHA, dooooobre.

"Projekt - ŚMIETNIK!" - haha!

I jeszcze download mapki xD

Przecież to nie jest twój pomysł człowieku, wiele youtuberów robiło już mechanizmy z takim czymś, że rzucasz itemek na podłogę, pod nią są leje które go wciągają i jakaś tam reakcja zachodzi z redstonem blebleble.

Dodatkowo, dajesz download mapki jakby to było nie wiadomo jakie wielkie coś.

Trudno ludziom postawić 6 kloców, muszą pobierać mapke, bo to szybciej i wygodniej.

Ahh, ta możliwość rozbudowy! To zapiera dech w piersiach! Ten pomysł zasługuje na nobla!

Niektórzy nie potrafią czegoś takiego zbudować :P Gdzieś napisałem ,że mój pomysł?Nie,napisałem tylko ,że jestem autorem TEJ mapki ;)

Chciałem wrzucić to na MPCForum, bo może komuś się przyda - a nie znalazł tego na YouTube.

Nie miałem pomysłu na tytuł, a więc zrobiłem aby było tak ... "bekowo"/"śmiechowo" :D

Opublikowano

A nie lepiej po prostu uzyc smeitnika na tabliczce z essentials : x

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ludzie, Nie mają co robić więc robią projekty śmietników :D Nie mniej jednak ciekawy pomysł jednak sądze że dużo osób już na to wpadło ;)

Opublikowano

A nie lepiej po prostu uzyc smeitnika na tabliczce z essentials : x

No na SinglePlayer nie... :) Poza tym myślę ,iż to jest łatwiej zbudować, niż wgrać jakikolwiek mod/pluning :D

Opublikowano

Co to za texture Pack?

Chyba vdisco.

A co do tematu... kaktusa starczy dać, żałosne :P znacznie lepszy jest taki, że wywalasz do skrzynki ale usuwa się totalnie jak przekręcisz dźwignię, wcześniej można odzyskać..

teraz parę informacji...obowiązuje zakaz kopiowania na inne strony, bez uwzględnienia autor oraz linku do ,ów tematu.Proszę nie odszywać się pod autora mapki tj. mnie.

Jeżeli linki wygasłyby proszę o napisanie mi na PW,dając oczywiście link do tematu, zaś wiadomość odpowiednio zatytułować.W razie pytań proszę pisać tutaj, a ja w miarę możliwości odpowiem-jeżeli tego nie zrobię po dłuższym czasie proszę napisać mi na PW.Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.

Gościu! To nie mapa survival ani kalkulator redstone! To... tylko śmietnik!

900 post

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...