Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ravia.eu cala prawda handel miszcza z gm

LaY

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

ja sie tylko spytalem pod komentarzem isamu i odrazu mnie zablokowali chyba cos w tym jest co nie;]?

a to odcinek ktory juz usunal

Opublikowano

Na każdym serwerze są przekręty... ile można spamić jednym i tym samym filmikiem...

Nagrywając z Ravi na pewno sporo osób zachęcił do zagrania na serwerze więc benq czy tam kto mu to wynagradzają, że zachęca do grania na serwerze.

Sam osobiście tylko boce tam i sprzedaje złoto B)

1378747514-U216092.jpg

Uczeń
Opublikowano

Na każdym serwerze są przekręty... ile można spamić jednym i tym samym filmikiem...

Nagrywając z Ravi na pewno sporo osób zachęcił do zagrania na serwerze więc benq czy tam kto mu to wynagradzają, że zachęca do grania na serwerze.

Sam osobiście tylko boce tam i sprzedaje złoto B)

dobra ale po co mnie blokowali ;] chcialem sie dowiedziec jak sie wytlumacza-.- to blokuja odrazu

Uczeń
Opublikowano

Widocznie coś im nie pasuje chcą ukryc prawde a ty jestes osoba ktora moze wszystko ujawnic

no cos im nie pasuje;] nie zrobil bym tego gdyby nie zablokowali mnie za PRAWDE ... miszczu z miejsca sie nie ruszyl a perelka i reszta do eq wpadla... ciekawe jak oni sie wytlumacza xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...