Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zapowiedź darkorbit remix online 2007

GROMacac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ up dla mnie stare grafiki były dużo ładniejsze nie każdy musi się z tym zgadzać ;)

Może nie ładniejsza ale za to sentymentalna :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

kurcze ludzi darkorbit REMIX a remix jest w game maker gml to znaczy donwload i to nie będzie aż tak dobre jak prawdziwy old klient ale mam nadzieje że chociaż w połowie dorówna

HAHAHA - większej bzdury nie słyszałem.

Widać, że mało wiesz o GML.

GML można kompilować na:

Windows, Windows 8/RT Metro, HTML5(czyli online bez pobierania), andorid, wp8, tinzen, mac os x, linux.

A nie tylko na windows i to download...

Space War
Faza alpha
War of Peace
Faza tworzenia engine

Opublikowano

remix można kompilnąć nawet na androida bo GML pozwala na to bez jakichkolwiek zmian w kodzie, tylko ty jak masz pirata Game Maker to nie masz takiej opcji...

Space War
Faza alpha
War of Peace
Faza tworzenia engine

Opublikowano

Muszę to napisać: NIE PIERDOL ŻE LEPIEJ WYGLĄDAŁ STARSZY KLIJENT BO TO GÓWNO PRAWDA!

Kwadratowe statki, nieprzejżysty interface, brak paska szybkiego wyboru. Może lepiej się walczyło w starym stylem (biała+stabilka+smart i odpowiednie konfiguracje) i łatwoej było coś ugrać bo FE robiło sie pare tygodni ale na 100% wygląd był goszy. Co do serwera, jak go włączą to zagram ponieważ stęskniłem się za walką only x4 :)

każdy ma swój gust, ja wolałem stare statki, tylko racja leży po twojej stronie tylko ze względu na to, że to przeszlość

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

1 Racja jak pisał seka1 można tak zrobić ale gra będzie download

2. nie znamy daty otwarcia ponieważ nad tym trzeba dużo pracy jak będę coś wiedzieć to na 100% napiszę

Opublikowano

nie ma żadnej strony twórca pisał temat na innym forum chyba się domyślacie na jakim , jak będzie download dam go tutaj a i dziś z nim na stellar legacy pisałem to pracują nad klientem na razie mają duże lagi ale pracują nad tym

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kurcze nie wiem jakoś w lipcu developer dał info że na długie wakacje jedzie czy coś takiego ale jak będzie coś wiadomo na 100% dam info na mpc jeśli chcesz mogę ci nawet pw wysłać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

gromacac napisał, że jeśli będą jakieś newsy to na pewno nas poinformuję ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Zapowiada się fajnie :) Myślę że wystartuję i zrobi mały szum w głowach ludzi! Liczę na was. Ale + Żeby wszystko pięknie i ładnie było, zbierzcie najlepszych ludzi z MPCforum <=- np. I stwórzcie coś razem oryginalnego! Wtedy to będzie pierdolnięcie efektowne.

http://www.youtube.com/watch?v=1HRrgIA0CD4

Arab wyjebany w kosmos. " Bo chuje nie palą xD " " Bo się nie znają " xD

Jeżeli poprawił ci się banan na ryju daj Lubię To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...