Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Oceniacie Anime Sword art online :>

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja oceniam jak najbardziej na 10/10.

Opinia innych mnie nie obchodzi ,a dla mnie to Animo było jedno z lepszych jakie oglądałem.

Opublikowano

Raduj się więc, bo ja dałem 9/10

Przyznam, jako całokształt było dobre, jednak minusy zrobiły swoje (ale i tak nie dałem jeszcze niższej ocenki)

Opublikowano

pomysl na anime dobry ale wykonanie ... jak zawsze :P o tyle co po pierwszym odcinku nie moglem oderwac wzroku to z kazdym kolejnym odcinkiem "fajnosc " tego anime robila sie coraz mniejsza ;)

za 1 odcinek 10/10 ^^ za calosc 7/10 :D

Opublikowano

10/10 : ) Jedno z najlepszych Anime jakie oglądałem. Te Anime jest powiązane z Accel world, chodzi mi o ich sprzęt ; ).

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Obejrzałem może ze 20 odcinków, nie spodobało mi się. Niektóre momenty tak nudne że ręka sama chciała przewinąć na kolejny odcinek, ale za dobrą fabułę i kreskę mogę dać 5/10

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

W sumie 9.5/10
Znalazlem tam gatunkowo czego dusza zabraknie i dobre zakonczenie (niestety sporo produkcji urywa sie w polowie fabuly lub ma oklepane zakonczenie)
Amen.

Seiran95.jpg

Opublikowano

9/10, jedynym minusem jest mało odcinków :/

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

nie wiem czemu tyle ludzi narzeka na alfheim online czyli ten niby "2 sezon" mi osobiście wszystko się podobało, top 5 jeśli chodzi o anime 2012. latem 2014 ma wyjść 3 sezon, więc na pewno go obejrzę. 10/10

Opublikowano

Sword Art Online - 10/10. Czemu? Bo świetnie się to oglądało, pamiętam za każdym razem moje załamanie kiedy było trzeba czekać na następny odcinek.
Alfheim Online - Tu już trochę mniejsza punktacja, bo 7,5/10. Trochę (a nawet bardzo) odtrącił mnie tam motyw z Suguhą, nie polubiłam tej postaci, zaś to, co działo się w grze nie było dla mnie aż... emocjonujące jak to, co działo się na początku, w "pierwszej" serii.

Opublikowano

Pomysł dobry wykonanie średnie po 10-12 odcinku Nuda dupa itp.

Pomysł 9/10

Grafika 9/10

Muzyka 8/10

Fabuła hmmm... 8.75/10 :D

Anime (Ogólnie) do 10-12 odcinka 8.5/10

Po 10-12 odcinku 5.5-6/10

Opublikowano

Już mnie to wkurwia że tyle osób sra już pod siebie na te SAO i tytanów jakie to wyjebane, nie mówię że są złe ale obydwa jak i 2 sezon SAO jak i obecnie tytani są ledwie średniakami z niczym specjalnie ciekawym, ludzie macie masę wyjebanych serii ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

A co Ci się w SAO nie podoba? To nie jest żadne sranie tylko anime jest po prostu dobre.

Jest to jedna z ciekawszych pozycji i naprawdę warto się z nią zapoznać.

Zresztą masa ludzi się z tym zgadza co sprawdzić można chociażby na MALu.

XWJs1EF.png

Nikt nie mówi, że jest najlepsza. Ale na miano czegoś pomiędzy dobrą / b.dobrą moim zdaniem zasługuje.

Zresztą. Każdy ocenia indywidualnie. Skoro masz takie zdanie to masz w sumie do tego prawo.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Pierwszy sezon ok chociaż nie ma w sobie nic rewelacyjnego nic co by zapierało dech w piersiach ani jakiś świetnych soundtracków czy walk, wszystko jest na wysokim poziomie, ale nie ma nic ale to nic w czym to anime zasługiwało by na maksymalne noty, rozumiem ludzi że anime jest dobre mi też się podobało. Ale z jakiegoś powodu denerwuje mnie ta popularność xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pierwszy sezon ok chociaż nie ma w sobie nic rewelacyjnego nic co by zapierało dech w piersiach ani jakiś świetnych soundtracków czy walk, wszystko jest na wysokim poziomie, ale nie ma nic ale to nic w czym to anime zasługiwało by na maksymalne noty, rozumiem ludzi że anime jest dobre mi też się podobało. Ale z jakiegoś powodu denerwuje mnie ta popularność xD

Dude, wyemitowane 25 epów to jeden i ten sam sezon. A co do fapfapowania się tym animu to nic dziwnego. Mamy nastoletniego głównego boha, jego walkę o życie swoje i wybranki swego serca.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

2 połowa sezonu to jakieś nie porozumienie. Nie wiem jak mogli zniszczyć tak dobre anime takim gównem. A moje ocena całego sezonu leci na 6/10.

Opublikowano

up Popieram..

Cholernie podobała mi się idea anime z wielkiego MNORPG i się nie zawiodłem.. Malutki wątek romantyczny na początku był nawet ok. Potem akcja dalej była dobra, a kolejny, tym razem ten prawdziwy romans do przeżycia. SAO było bardzo dobre. Ale.. te gówno z wróżkami i zamiana typy anime na full romansowe gówno i na siłę dokładane miliony problemów tej miłości, łącznie z siostrą.. Rzygać się chciało.

Autor to prawdziwy debil. Jeśli pociągnąłby SAO jako długie, nawet kilkuset odcinkowe anime gdzie wątek romansu jest czymś pobocznym bez ciągłych problemów a anime opiera na przygodach w grze, byłoby to arcydzieło moim zdaniem :)

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

Moim zdaniem 8,5/10

Do 14/15 odcinka bardzo mi się podobało potem oglądałem dla zakończenia :) , aleee pomysł z romansem był dobry, tylko nie aż tak mocno widoczny

UP

Co ty chcesz zeby jakiś tasiemiec wychodził?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...