Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Oceniacie Anime Sword art online :>

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlacy, tasiemce się szybko nudzą i tracą to coś. Ale SAO spokojnie można rozłożyć na około setkę odcinków :)

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

Mi się bardzo podobało SAO. Sam pomysł fajny i wykonanie. Może chwilami było nudne, ale warte obejrzenia. Ja oceniam całość na 8/10 w oczekiwaniu na następny sezon.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

A co Ci się w SAO nie podoba? To nie jest żadne sranie tylko anime jest po prostu dobre.

Jest to jedna z ciekawszych pozycji i naprawdę warto się z nią zapoznać.

Zresztą masa ludzi się z tym zgadza co sprawdzić można chociażby na MALu.

XWJs1EF.png

Nikt nie mówi, że jest najlepsza. Ale na miano czegoś pomiędzy dobrą / b.dobrą moim zdaniem zasługuje.

Zresztą. Każdy ocenia indywidualnie. Skoro masz takie zdanie to masz w sumie do tego prawo.

Po ucieczce z pierwszej gry zaczęło mi się o wiele mniej podobać, ale ogólnie świetne anime, chętnie obejrzałbym kolejne sezony.
Opublikowano

Daje zasłużone 9/10 ;p

kjdjjNf.png

Jeśli spodobał ci się mój post, nie zapomnij o Like ;p

Opublikowano

Wczoraj zacząłem, dzisiaj skończyłem oglądać SAO. Powiem, że zostałem mile zaskoczony. Nie myślałem, że aż tak mnie to wciągnie :D Nie wiem co wy chcecie od romansu, mi się bardzo podobało (no.. może gdyby autor dodał ecchi to było by imo. lepiej xD ). Sam pomysł na fabułę bardzo ciekawy i wciągający. Mi tam te elfy czy wróżki się podobały, nie wiem co wy chcecie od tego. Jednakże albo coś ominąłem albo mi brakuje wyjaśnienia dlaczego Asuma jest w tej 2 grze (wiem, że przejęli te serwery ale podobno jak ktoś umarł w sao, to umierał też w realu. ) :D 9.5/10

Opublikowano

Wczoraj zacząłem, dzisiaj skończyłem oglądać SAO. Powiem, że zostałem mile zaskoczony. Nie myślałem, że aż tak mnie to wciągnie :D Nie wiem co wy chcecie od romansu, mi się bardzo podobało (no.. może gdyby autor dodał ecchi to było by imo. lepiej xD ). Sam pomysł na fabułę bardzo ciekawy i wciągający. Mi tam te elfy czy wróżki się podobały, nie wiem co wy chcecie od tego. Jednakże albo coś ominąłem albo mi brakuje wyjaśnienia dlaczego Asuma jest w tej 2 grze (wiem, że przejęli te serwery ale podobno jak ktoś umarł w sao, to umierał też w realu. ) :D 9.5/10

Jak pamiętam to ona nie umarła tylko się nie wybudziła i została uwięziona w tym ALO przez tego psychola :D

/edit. teraz to obejrzałem i myślę że on ich nie zabił tylko ich przenióśł tam nad zamek i im powiedział że ukończyli grę, wtedy Kirito się obudził a Asuna nie bo została uwięziona :P

1367591241-U459639.png

Bywalec
Opublikowano

10/10.

Sword Art Online - jedne z moich ulubionych anime, potrafiło rozkleić mnie do łez.

Czekam na dalsze części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...