Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze - Czyli penta spacją!

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic powiedz tylko po co pisałeś?

Jak to jest to samo co to http://www.mpcforum.pl/topic/971786-tut-jak-zostac-forumowym-prosem/

Tutaj jest taka różnica że dodałeś obrazki i dodałeś historie postaci, w tamtym tutku nawet typek nie musiał opisywać jak grać ryzem to jeszcze dał normalnego build'a i też opowiedział o funkcjach bota.

bo z tego tutaj "

Ryzem powinniśmy grać bardziej ofensywnie oraz harrasować wroga aby się nie farmił.

Trzeba
też pamiętać o passywie Ryza który daje nam bardzo szybkie odnawianie
skilla dzięki czemu nawet używając ultimate na miniony, po użyciu
wszystkich skilli będziemy mieli ultimate jedynie na około 20 sekundach
cd."

Dowiedzieć się można tyle co sam każdy wie

Co do umiejętności to chyba każdy wie co ma itp, nawet przed zakupem postaci można się dowiedzieć co i jak.

Jak dla mnie tut jest nie potrzebny.

A jak byś już robił konkretny poradnik/tut do ryze to byś mógł zrobić coś podobnego do tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/950029-tut-blue-ezreal/

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dobra, co temat jest o tym "bocie" naprawę nie wchodzę więcej na tym forum w zakładkę "League Of Legends"

PS. Nooby zawsze będą noobami, nawet botem nic nie ugracie. Bye

Opublikowano

Dobra, co temat jest o tym "bocie" naprawę nie wchodzę więcej na tym forum w zakładkę "League Of Legends"

PS. Nooby zawsze będą noobami, nawet botem nic nie ugracie. Bye

Zastanów się co ty wgl. piszesz.

To jest forum o cheatach...

Opublikowano

"Ryze - Czyli penta spacją" pokaż mi tą pente ryzem :) czekam i czekam, zobaczymy.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Zastanów się co ty wgl. piszesz.

To jest forum o cheatach...

Zastanów się co to jest za gra.

To jesT LoL - gra typu moba gdzie trzeba mysleć, wykazać się skillem, a nie trzymac spację i bić mobki jak w metinie...

Opublikowano

dzieki

24790528697226300755.png

Opublikowano

Mi nie działa bol chyba bo jak wchodzę do gry to nic na czacie nie pisze i jak klikam shift albo shift i tab to nic.

To prawda że bol teraz jest tylko dla vip?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatny poradnik, ale wciąż brakuje mi tutaj Screenów z ustawieniami na jakich grasz. Opisu innych skryptów które są przydatne i kompatybilne z tym dla Ryze. No i przede wszystkim chciałbym zobaczyć w końcu jakiś film z użyciem tego skryptu, bo niby to takie łatwe trzymać spacje, ale chętnie zobaczyłbym jak harasujesz przeciwników, kiedy i w jaki sposób zdobyć first blooda itd.

2ex0sgm.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kłócicie się :D

Tut dobry daje like.

Co do nielegalności... to chyba każdy człowiek który choć trochę myśli wie że jakikolwiek program który pomaga.. lub modyfikuje klienta jest nielegalny >.<

Oczywiście żeby Riot wam wykrył takie coś jak bol, to by sie musiał zesrać :D ciężko wykryć takie coś.

Co do tego używać nie będę, uważam że dobremu graczowi nie jest potrzebne takie coś ^.^

ale chętnie bym zobaczył jak ktoś na tym śmiga :D.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Za takie coś to powinni dawać bany na ip, inni się meczą,ćwiczą skilla etc. a przyjde taki boter włączy sobie bota i już jest pro , bezsensu .

Z resztą i tak wszystko jest do czasu ;>

Opublikowano

Za takie coś to powinni dawać bany na ip, inni się meczą,ćwiczą skilla etc. a przyjde taki boter włączy sobie bota i już jest pro , bezsensu .

Z resztą i tak wszystko jest do czasu ;>

Japa silverze :D

Opublikowano

I znowu sie zaczyna kiedyś nie było tych bólów botów itp i było dobrze gracze mieli skilla a teraz co ? LOL schodzi na psy dzieciaczki ściągają sobie bota i Cisna dla mnie to tylko kwestia czasu az riot cos z tym zrobi ale i tak nic nie pobije tak zwanych złotych czasów Lola 1sezonu :-) 0 dzieci itp kultura na nordiku to były czasy :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...