Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze - Czyli penta spacją!

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam gram na tym bocie ale i tak nie raz przegrywam, ponieważ trafiają mi się idioci w drużynie np. garen co piszę na chacie "Who want free kill ?" i ma 0/24 więc wiecie :D Sam skrypt jest bardzo dobry i wkurza mnie to, że ktoś na nim gra przeciwko mnie jak sam nie gram Ryzem :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

a da się jakoś zrobić tak żeby postać nie chodziła za myszką tylko samym klikaniem ?

Nie mogę przez to chyba recallać się oraz last hitować z AA

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

a da się jakoś zrobić tak żeby postać nie chodziła za myszką tylko samym klikaniem ?

dobrze ci tak

<>

Opublikowano

Tak da się. Podczas gry klikasz shift i wchodzisz w opcje nie pamiętam dokładnie jak nazywa się ta opcja ale będzie chyba w Visual Combo po prostu zapomniałem jak się nazywa ale powinieneś sobie poradzić.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

No jest zajebiscie... pierwsza gra ryzem i staty 14:2:18 :-)

@down

to po co siedzisz na tym forum ?

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Ja jebie , jak dużo jeszcze ludzi zplagiatuje ten oto poradnik ? Jest już z 100 poradników tego typu , i w prawię każdym jest podane to samo ... jezu

A tak pozatym , na bolu grają tylko te kaktusy z dupy wzięte co sami penty nie potrafia zrobić ..

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Czy pomoże mi ktoś z tym problemem, że ryze chodzi za myszką i nie da się lasthitować z AA oraz cofać do bazy ?

naciskasz shift i trzymając go cały czas przechodzisz do zakładki

ryze combo settings

i odznaczasz opcje

Auto AA Follow Cursor Toggle

mam nadzieje, ze pomoglem

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

TEn bol działa na rankedach combo ?

bo mi na normalu działa a na rankedzie nie co jest

Opublikowano

TEn bol działa na rankedach combo ?

bo mi na normalu działa a na rankedzie nie co jest

Mam to samo na normalnym meczu wszystko działa, a na wyborze draftowym nic nie działa pewnie skrypt nie jest zaktualizowany czy coś w tym stylu. I na draftowym jeszcze mi na chacie piszę jakieś błędy co kilka sekund.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

mi nie działa combo na graczy a jak odpale power farme to farmi jak szalony a graczy nie atakuje auto q jak podejde

"zamknełem lola odpaliłem bola i lola i działa na rankedzie

Opublikowano

Mam pytania

1.da się zmienić klawisz zamiast spacji ?

2.aż tak mocny nie jest ten ryze ani poradnik bo na spacji zabije 2/3 i leże jak świnia , i szczerze mówiąc lepiej mi idzie bez bola niż z bolem ;d

Opublikowano

Siemanko , Poda mi ktos skrypt do lasthitów cs? bo pobralem jakis skrypt tylko ze on bije je caly czas i czasem miniiony dobijają ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...