Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jesteś brudasem?

ShaU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

16%

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To twój procentowy współczynnik brudu, lepkości i smrodu wynosi:

14 %

Czyli całe 86% ludzi jest bardziej brudnych niż Ty, brawo!

Opublikowano

25%

Całkiem dobry wyniki jak na mnie, gdybym tylko mył ręce...

Na szczęście mam taką prace, że się zbytnio nie brudzę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

39

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

12 % ^_^

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...