Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P-Server]PrivatelyTale: Otwarta beta 3

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Jesteś żałosny,jak jesteś taki cwany to sam spróbuj postawić taki serwer,i co że pliki ma od Elektrochemie,skoro te pliki sa puste,wszystko trzeba samemu wrzucać,spolszczać i dodawać.Gówno wiesz na ten temat więc lepiej się nie odzywaj...

Więcej zawdzięczaj Elektrochemie bo to on musiał się uczyć C++ około 5 lat żeby napisać Login Server i World Server

Co do serwera.. Crashe są spowodowane tym że nie można klikać na postać z 1 lvlem bo jeśli ktoś kliknie to serwer się crashuje ...

nostaleh.png
Opublikowano

@UP

Jesteś żałosny,jak jesteś taki cwany to sam spróbuj postawić taki serwer,i co że pliki ma od Elektrochemie,skoro te pliki sa puste,wszystko trzeba samemu wrzucać,spolszczać i dodawać.Gówno wiesz na ten temat więc lepiej się nie odzywaj...

Może to ty jednak jesteś żałosny? nie będę stawiał żadnego serwera. Może pliki od Elektrochemie są puste, ale w dacie masz wszystkie podane przykłady co i jak oraz tworzenie rzeczy jest bardzo banalne, ale napewno ty tego nie umiesz. Spolszczenie? wystarczy zmienić parę rzeczy w configach. Ja przynajmniej coś wiem, a nie jak tak ty.

sygnamini_nxsnasq.PNG

Opublikowano

Może to ty jednak jesteś żałosny? nie będę stawiał żadnego serwera. Może pliki od Elektrochemie są puste, ale w dacie masz wszystkie podane przykłady co i jak oraz tworzenie rzeczy jest bardzo banalne, ale napewno ty tego nie umiesz. Spolszczenie? wystarczy zmienić parę rzeczy w configach. Ja przynajmniej coś wiem, a nie jak tak ty.

idz rob swoje foresttale

Serwer został ponownie włączony. Nowe postacie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Hm.. a macie jakieś zwątepienia? Że to wycienkie wszystko do GF i się skończy jak z poprzednimi :O? (prosze o odp, kubmana, klausa lub kogoś z pozostałych :D Sory, nie wiem kto tam pracuje)

I to (jak będzie w PRZYSZŁOŚCI oficjalny, to tylko na MPC dla użytkowników czy idziecie daaalej, poza forum?, macie już plany?)

c7onn.png

Opublikowano

Hm.. a macie jakieś zwątepienia? Że to wycienkie wszystko do GF i się skończy jak z poprzednimi :O? (prosze o odp, kubmana, klausa lub kogoś z pozostałych :D Sory, nie wiem kto tam pracuje)

I to (jak będzie w PRZYSZŁOŚCI oficjalny, to tylko na MPC dla użytkowników czy idziecie daaalej, poza forum?, macie już plany?)

Co do pierwszego pytania:

Gameforge już od dawna o tym wie, ale najwidoczniej nie potrafi nic zrobić.

Co do drugiego to tylko Kuby się można pytać ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie mogę wejść do gry. Konto założyłem, odpaliłem launcher, loguję się i gdy wybieram serwer wywala mnie do logowania.

Opublikowano

To znaczy że mogą "zaknąć" tego prive jak 99nos?

Nie.

Nie mogę wejść do gry. Konto założyłem, odpaliłem launcher, loguję się i gdy wybieram serwer wywala mnie do logowania.

Na razie serwer off.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

a czy oficjalny serwer planujecie już na 100% Czy jeszcze nic nie planujecie i nic nie wiadomo, wszystko się może zdażyć? :)

Może w 100% nie, ale raczej będzie.

Serwer teraz off ? Bo jak wpisuje pasy i daje świat to mi cofa do logowania ?

Jest OFFLINE.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Boże, dotrze do was, że jest off ._. klaus to pisze.. 7 raz? tak na oko. Sprawdzajcie co jakiś czas, bo to zależy kiedy kuba (?) go włączy ._.

A i jeśli potrzebowalibyście kogoś na inne stanowisko niż programowanie (itp) To się zgłaszam, tak na rezerwe : D

c7onn.png

Opublikowano

Proszę o wejście na serwer. Nastąpiła próba wyeliminowania błędu.

Próba wyeliminowania błędu.

Jeśli crashe serwera dalej będą występować, postąpimy w inny sposób, aby to wyeliminować.

//Pozwolenie od KlauS na DoublePost

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kuba pytanko
1.Czy zrobisz strone Privatelytale.pl czy nadal bedzie 93.105.5.166
2.Czy zrobisz sp u npc? (itp)
Rada
niech foresty zrobi server easy ty hard albo odwrotnie 2 hardy to tak wiesz .. ;/

rób wiecej livestream ^_^

Opublikowano

Kuba pytanko
1.Czy zrobisz strone Privatelytale.pl czy nadal bedzie 93.105.5.166
2.Czy zrobisz sp u npc? (itp)
Rada
niech foresty zrobi server easy ty hard albo odwrotnie 2 hardy to tak wiesz .. ;/

rób wiecej livestream ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...