Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ocena moiej postaci Lucznik!

PanGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@

Ocenic :)

moze co zmienic?

NAdal bede na niej garc ale tak z ciekawosci ile bedzie warta?

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

yyy sp mogły być 99 job xD wiem dużo wymagam ale takie są realia :P ale na ten lvl dobraaaa postać przejdzmy do rzeczy ile nd ta postać widziała na oczy :P

Opublikowano

Powiedzmy ze widziala duzo nd okolo 1k ale nie chodzi o ND tylko o to ze glownie utrzymywalem sie z ressela :)

Postac fajnie sie trzyma a joba musisz mi wybaczyc ale wbijam sam :D jezeli chodzi o wk no to kupilem go +5 a sina odrazu +9 kanoniera kupilem jako iz droplo mi sp6 i je sprzedalem kanoniera sam ulepszylem a reszte aksy wydalem na swoje rzeczy...

SRY za ortografie

2rwqg40.jpg

Opublikowano

@up

1k nd what the fuckkkkkk to ja się teraz nie dziwie że ma takie itemy na tym lvl :/ na dodatek resell ale samo 1k dałoby "może" takie itemy

Opublikowano

Up@

ale tyle ND lacznie wydalem przez okolo 1 rok gry xDDDD

EDIT@

Wiec nie chodzi ze ja anraz kupuje 1k ND bo to chyba bym zbankrutowal

PS.

Mialem pare przerw podczas gry w NosTale np. na 2tygodnie / 1miesiac

EDIT2@

Reseel piorek jest oplacalny lub tartow my z kolega przez 2 dni zarobilismy z 2kk na 14kk :)

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Nie ma sie czym jarac postac slaba jak na rok gry ;p jesszcze nd wydajesz >.< Oslonki bardzo slabe sp tez slabe nawet 99j nie maja + oblecha szalu nie robi a to ze jest u7 i ma oslo u6 nie bede nawet wnikal ;p ogl slaba postac mam na 1-3 spacje xD Oblech warty pewnie z 7kk zbrojka moze 5 bo +6 to lipton. reski bardzo slabe polecam zakupic zestawy na 70 lvl i na 75 kamienne/morskie najlepiej sum6 wbic all sp 99j i nie upac tylko expic i zakupic dobra podstawe lub czeakc do 90 lvl ;p wbic 90 jest latwo trzeba meic tylko checi i czas. osobiscie sam wbilem 90 w tydzien z 88 ;p codzienie lod + 3-6h w aster dawalo swe uroki ;x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Up@

Dziekuje ci za szczera opinie :)

Jezeli chodzi o reski no to jak widzisz mam dopiero taki lvl ale to z dnia na dzien sie zmienia poniewaz expienie na LoD jest bardzo proste :)

W dalszym coagu ciagnac temat(xD) kupie resy z przepisu B te na 70lvl :)

Jezeli chodzi ci o rok gry no to tak bylo ze ta postac to mial byc nupek ale ukradziono mi moja glowna postac i zaczolem grac ta i nagle zaczolem ja rozwijac po kilku dniach i wbiciu ~45 lvl nie wiem dokladnie no to przerwalem gre w NosTale na okolo 4miesiace nastepnie znowu zaczolem grac i dobilem ten 55lvl pozniej nie moglem znalezc fam wiec nudzilo mi sie i kolejna przera az na poczatku czerwca wrocilem do gry

Jezeli chodzi o ND no to one byly kupowane sporadycznie i tylko kilka razy rzeczy zakupione za Nd szly na seel glownie slozyly mi czyli medale nos chandlarza , pudla losowania krzakow itd.

Sp tak jak pisalem sp wbijam sam pod wzgledem profki kupilem slaba proffe na tych sp poniewaz nie bylem niewiadomo jaki bogaty :)

Kanoniera kupilem wczoraj i wyexpilem troche na LoD wiec trzeba narazie go expic a sadze ze bedzie dobrra w pvp dobije ten 70 i zrobie nowe reski

Podsumowujac dziekuje ci za szczera opinie i prosze o wiecej takich :)

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Jak na ten lvl to postać całkiem dobra. Nie mam jednak pojęcia po co ten wk jest pod element, bo jak na LoD to zdajesz sobie sprawę że przez ciebie inni mają 0 expa? Sinka postaraj się wyexpić bo samo +9 to nie wszystko. Z tym oblechem długo też nie pochodzisz bo osłonka jest szczerze mówiąc... beznadziejna. Za to zbrojkę i resy masz piękne.

Opublikowano

Up@

Jezeli chodzi o oblecha no to chyba mozna pozniej zmienic oslonke gumka? Jezeli dobrze pamietam wiec kiedys bedzie inna :) ale anrazie wystarcza :3

Ps.

Jezeli chodzi o LoD to nie moja wina ze oni nie daja tyle w element :3 ale to juz moja sprawa jezeli chodzi o Lod

Edit@

Jezeli ma ktos do sprzedania oslo na avalonie do mojego oblech piszcie na MpC na Pw rozmysle decyzje :3

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...