Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eminem-Co o nim sądzicie ?Jaką najbardziej lubicie piosenke jego?

Jakubsson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był po stronie Iluminatów przez dłuższy czas, dobrze że się nawrócił piosenką I'm not afraid, to jest moja ulubiona.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Był po stronie Iluminatów przez dłuższy czas, dobrze że się nawrócił piosenką I'm not afraid, to jest moja ulubiona.

On nigdy nie był illuminatą, zwykłe prowo

Opublikowano

Sing For The Moment.

Just Loose it.

Mockingbird.

When i gone.

The real slim shady.

Toy soldiers.

Well... Ma bogatą kolekcje piosenek, i większość z nich lubię, ale te co podałem według mnie najlepsze.

Opublikowano

Iluminata na pewno nie, ale to że wyśmiewał polaków to bzdura tak jak piszą wyżej. Ludzie teraz przekręcają dużo rzeczy :P

Według mnie Eminem nie jest najlepszym raperem ... Jest jednym z lepszych ale nie najlepszy :)

Opublikowano

jego stare kawalki byly bardzo dobre, ale teraz to sam szajs ^^

Popieram w 100%. Wcześniej nie był aż taki komercyjny, ale nie można mu tego teraz zarzucać, bo już zrobił swoje i ostatnie kawałki były bardziej pod publikę, aby dorobić jeszcze kilka groszy "na starość." Co do jego najlepszych utworów, to ciężko to stwierdzić, warto byłoby się wsłuchać w przekaz "When I'm Gone" czy "Lose Yourself." Nie można też zapomnieć o klasyku, jak "The Real Slim Shady." To dzięki takim raperom jak on, kreowało się, i nadal się kreuje amerykański rap. Trzeba mu tylko podziękować i oddać pokłon.

Opublikowano

Jedyny i zarazem ulubiony biały, zagraniczny raper. Nie żebym był rasistom, ale bardziej lubię murzyńskich raperów (2pac, Wiz Khalifa, Snoop Dog, Dr.Dre i wielu innych) . Ulubione kawałki: No love, Not Afraid, ten z Rihanną i wiele innych, które już nie pamiętam, ale No love żądzi.

Opublikowano

Jedyny i zarazem ulubiony biały, zagraniczny raper. Nie żebym był rasistom, ale bardziej lubię murzyńskich raperów (2pac, Wiz Khalifa, Snoop Dog, Dr.Dre i wielu innych) . Ulubione kawałki: No love, Not Afraid, ten z Rihanną i wiele innych, które już nie pamiętam, ale No love żądzi.

przecież każdy wie że My Name Is >> No love

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...