Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eminem-Co o nim sądzicie ?Jaką najbardziej lubicie piosenke jego?

Jakubsson

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Eminem jest bardzo dobry, przykład świetnego rapera i tego, że nawet jeśli się nic na początku nie ma oraz życie daje ostro w kość, to można wiele osiągnąć, jeśli tylko się chce :)

1329036830-U154499.png
  • Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry amerykański raper a moje ulubione nutki to

Beautiful

Not Afraid

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Mam wszystkie jego płyty;)

Jak bylem mniejszy słuchałem Emin3m i Disco Polo..TAK...

Eminema głównie wtedy słuchałem Not Afraid bo wydawało mi się że to jest coś faajnego.

Teraz też lubię eminama ale także innych polskich raperów i teraz już bez Disco xD

Opublikowano

Dość dobry, ale jak poprzednik już napisał, najlepszy kawałek moim zdaniem to Lose your self. Chociaż wole innych np. Chris Brown ta piosenka jest świetna :

To nie raper...

Mam wszystkie jego płyty;)

Jak bylem mniejszy słuchałem Emin3m i Disco Polo..TAK...

Eminema głównie wtedy słuchałem Not Afraid bo wydawało mi się że to jest coś faajnego.

Teraz też lubię eminama ale także innych polskich raperów i teraz już bez Disco xD

Jak byłeś mały to nie mogłeś słuchać not afraid

Opublikowano

Eminem jeat najlepszym raperem w tej dziedzinie i ma wszystkie piosenki świetne! ;)

Eminem jest dobry ale nie dorównuje 2 Pacowi :)

Lubię niektóre jego nutki jak : Lose Yourself

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Fajne ma kawałki teraz bardziej spoważniał i fajne piosenki nagrywa moja ulubiona to ta :

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Eminem jest dobry ale nie dorównuje 2 Pacowi :)

Lubię niektóre jego nutki jak : Lose Yourself

Nie ma co porównywać Eminema do 2PaC'a obaj są ojcami rapu, oni są już legendami ;)

Opublikowano

Ja tam bardziej lubię Tupaca ;D

Niesamowite teksty, wiedział o czym rapował.

Jakby Pac żył teraz to na pewno miałby większe umiejętności ... Przepraszam, Jeszcze większe xD

No ale to chyba Eminem jest najbliżej niego, według mnie oczywiście :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co można powiedzieć o Eminemie, nic więcej jak jest to najlepszy raper na świecie, zgarnia największą kasę w tym biznesie i tyle, co poradzić. A najlepsza piosenka to Not Afraid, Space Bound, ogólnie wszystkie jego utwory mózg rozwalają. ;__;

1374233458-U949229.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Eminem miszcz, najlepsze kawalki wg mnie to lose yourself i when im gone.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie wiem czy to nie będzie traktowane jako spam ale się wypowiem.

Nie lubię eminema i nigdy nie będę go traktował jako ojca rapu.

On nie lubi Polaków, omija nasz kraj i nigdy nie zagra tutaj koncertu, może i są to plotki ale coś w tym jest, że eminem zaczął wyśmiewać się z Polaków i żydów.

Zapewne zaraz będę zjechany przez miłośników eminema ale trudno, to jest moje zdanie.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

On nie lubi Polaków, omija nasz kraj i nigdy nie zagra tutaj koncertu, może i są to plotki ale coś w tym jest, że eminem zaczął wyśmiewać się z Polaków i żydów.

Zapewne zaraz będę zjechany przez miłośników eminema ale trudno, to jest moje zdanie.

Kurwa wypad z tematu, nie lubię jak ktoś pierdoli. Chcesz pierdolić takie głupoty to nie tutaj, nie masz na to dowodów, a ponadto w tym wywiadzie Eminem nie wypowiadał się na temat Polaków i Żydów, tylko jakiś jebany cebulak przetłumaczył polish jako Polska, a chodziło o polerowanie, debile kurwa wszędzie!

Po za tym co ma to do tego że gdyby jechał po Polakach to nie może być królem rapu, co to ma kurwa do rzeczy. W grze liczą się skillsy, a nie poglądy danego rapera, no chyba że jest idiotą albo lewakiem #Kaaban.

E: Geniuszu jeszcze jedno.

Menadżer Eminema jest Żydem chodzi oczywiście o Paula Rosenberga.

Więc kurwa jak to się ma do tych faktów?

Opublikowano

W tym temacie każdy może powiedzieć co o nim sądzimy, więc czemu mam opuścić ten temat ?

Bo jak kurwa pisanie takich rzeczy jak ty musi być czymś potwierdzone inaczej post jest równy:

"chujowe bo go nie lubię"

e:

Eminem was born Marshall Bruce Mathers III on October 17, 1972, in St. Joseph, Missouri, the only child of Deborah R. (Nelson) Mathers-Briggs (born 1955) and Marshall Bruce Mathers, Jr (born 1947).[10] He is of Scottish,[11]English, German, Swiss, Polish, and Luxembourgian ancestry.[12]

Opublikowano

Coś ci się pokręciło, Eminem nigdy nie wyśmiewał się z polaków i żydów, tylko w wywiadzie pewna para homoseksualistów przekręciła jego zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...