Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eminem-Co o nim sądzicie ?Jaką najbardziej lubicie piosenke jego?

Jakubsson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obejrzyj sobie jego stare kawałki to też było coś. Co tu dużo pisać mistrz, ojcowie razem z 2Pacem rapu, rozpierdala flowem i miażdzy, którego słucham od wielu lat. Ulubione piosenki? Wszystkie.

Opublikowano

Od kawałka Lose Yourself i dlatego go lubisz? . Obejrzyj sobie jego stare kawałki to też było coś. Co tu dużo pisać mistrz, ojcowie razem z 2Pac rapu, rozpierdala flowem i miażdzy. Ma w sobie to coś ,że każda jego piosenka działa na mnie jak narkotyk ,gdzie w ciągu dnia muszę przesłuchać jakąś piosenkę, kawałek ,którego słucham go od wielu lat. Moje ulubione piosenki to wszystkie ,ale LoseYourself z 8 mili ma w sobie to coś, gdzie ,kiedy mam doła motywuje mnie ta piosenka.

Zgadzam sie z toba napisalem o Lose Yourself bo mnie ta piosenka też motywuje Eminem to góru ..

Ty PaMiĘtAj SyNu MóJ !

PoMoGłEm ? DaJ LaJkA !

Opublikowano

mimo że fanem rapu nie jestem to przyznam że eminem to ktoś kogo zawsze podziwiałem i będe podziwiać. Chłopak sporo przeżył , czytałem sporo o nim , początkowo zapowiadało się że zostanie bezdomnym menelem a stał się jednym z najbardziej ( o ile nie najbardziej ) rozpoznawalnych raperów. Dodatkowo jest biały przez co kiedyś był pewnym bohaterem dla białych :D

Opublikowano

Eminem to zajebisty gościu, mój guru ;) Uwielbiam go za to, że mogę go posłuchać kiedy jestem przybity i jego piosenki zawsze mnie zmotywują, mogę go posłuchać żeby dobrze się bawić, mogę popłakać się przy jego tekstach :) Gościu jest Bogiem i tyle, nic dodać nic ująć. Moje ulubione piosenki to :

1) Lose Yourself

2) So Bad

3) Mockingbird

4) Beautiful

5) oraz You Don't Know z paroma innymi chłopakami :D

... i wiele, wiele innych tak naprawdę wszystkie są świetnie i mogę ich słuchać cały czas, ale te są moimi ulubionymi ;)

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Opublikowano

eminem byl jest i bedzie krolem rapu, zadne rihanny, biebery, inne dziwki nigdy nie beda lepsze

Od kiedy Rihanna i Bieber to rap?

Z resztą tak gadacie że król rapu, a nie tylko on jest pretendentem do tego tytułu

Opublikowano

Eminem to kawał historii. Gość jest naprawdę dobry w tym, co robi. Ulubione utowry? Mockingbird, Not Afraid, When I'm Gone.

When I'm Gone jest w jakiś sposób dla mnie najlepszą, bo Eminem tak otwarcie i szczerze opisuje uczucia swojej córki, to, że był zajęty rapem, a nie rodziną...

Opublikowano

Ulubione utwory Not Afraid, When I'm Gone, Mockinbird, RainMan, Stan, Without Me, The Real Slim Shady, I'm Back, Just Lose It, Lose Yourself, Like Toy Soldiers, Bussines.

Opublikowano

Ulubione utwory Not Afraid, When I'm Gone, Mockinbird, RainMan, Stan, Without Me, The Real Slim Shady, I'm Back, Just Lose It, Lose Yourself, Like Toy Soldiers, Bussines.

Same single...

Dobra bo ja kawałków nie przedstawiłem więc: (kolejność losowa)

1. 97' Bonnie and Clyde:

Zajebista historyjka o mordowaniu własnej rodzinki.

2. My Name Is

Kto nie zna nie może być fanem M&M'a, klasyk, singiel który przyniósł mu rozgłos no i to jest sztos do tej pory.

3. Stan

Storryteling, z małym bonusem- refren (kto wie o co mi chodzi? :D)

4. The Way I am

Czyli coś co Eminema wkurwia i jednocześnie napędza

5. The Real Slim Shady

Tekst prosty chyba nie trzeba tłumaczyć czemu

6. Bitch Please II

Istny rozpierdol, a refren Nate Dogg'a to kurwa jebane mistrzostwo, wkręca się jak chomik na dragach w kółku do biegania.

7. White America

Chamski numer o Ameryce, a raczej co raper z niej tworzy

8. Cleanin' Out My Closet

Utwór o ówczesnych problemach rapera, dzieciństwie oraz chujowej matce

9. Without Me

No kurwa kto wrócił (król), sztos, bangier okrutny, chamstwo, chamstwo i chamstwo takie słowa cisną się na usta jakimś starszym osobom które wiedzą o co chodzi w tekście, ponadto linijki takie jak: " I just settled all mylawsuits / FUCK YOU DEBBIE!", do tego komixowy klip który dodaje zajebistą "otoczkę" w okół tego kawałka.

10. Superman

No chyba każdy wie dlaczego

11. Sing For The Moment

Zajebiste wykorzystanie sampla (kto wie z czego to :D), po za tym klip też rozpierdala, a utwór traktuje o muzyce, jej wpływie na człowieka i jak jest ważna

12. 'Till I Colapse

Jeden z najlepszych motywatorów od króla, jest pierdolnięcie, a refren (specjalność Nate Dogg'a) dopełnia wszystko.

13. Lose Yourself

Ten kawałek musiał się tutaj znaleźć, kawałek który w jego karierze przyniósł mu największy rozgłos, a raczej go mocno spotęgował, w końcu za byle co nie dostałby 2 Grammy, motywator pełną parą, daje do myślenia.

14. Hailie's Song

Trudno znaleźć słowa opisujące ten utwór, a nagrał go dla swojej córki żeby przesłuchała jak dorośnie.

15. Like Toy Soldiers

16. When I'm Gone

Eminem zahacza o swoje życie prywatne, muzykę, że za bardzo zaniedbuje rodzinę, daje do myślenia.

17. 3 A.M.

Fantazje o mordowaniu itd. takie kawałki pokazują że Eminem potrafi nawinąć do każdego beatu i w każdej stylistyce.

18. We Made You

To odejście od ogólnej tematyki płyty (mordy itd.) na rzecz trochę bekowego tekstu. Ponad to w klipie są różne smaczki, warto sprawdzić.

19. Beautiful

Gdzieś znalazłem przetłumaczony fragment wywiadu z Eminemem na temat tego utworu

"To jedyna piosenka którą odsłuchując mogę poczuć się naprawdę w

porządku. Przywraca mnie do czasów kiedy byłem naprawdę zdołowany, ale

zarazem przypomina mi co to za przestrzeń i czemu nie chcę do niej nigdy

wracać. Jest w tym utworze mnóstwo szczerości bez której nie

potrafiłbym się obyć. Zacząłem pisać pierwszy wers i połowę drugiego

kiedy przebywałem na detoksie."

Idealne podsumowanie.

20. Not Afraid

21. W.T.P

22. No Love

23. Ciderella Man

24. Space Bound

25. Love The Way You Lie

Kawałki z ostatniej płyty są dosyć podobnie tematycznie- o oczyszczeniu rapera, o tym że rozpierdala i że jest lepszy niż kiedykolwiek wcześniej.

Opublikowano

Ostatnio coś o nim cicho, nie szczególnie go lubiłam za sposób ''bycia''. Ale chyba najbardziej przeze mnie znana i lubiana to ''Not afraid''.

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Nie potrafiłbym dziennie nie posłuchać chociaż kilku jego piosenek :)"

Polecam Open FM 100% Eminem !

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Świetny raper, szkoda tylko, że kiedyś powiedział, że nigdy nie zarapuje przed Polakami :( Piosenka Lose Yourself. Po tym jak obejrzałem film "8 mile" :)

Opublikowano

Dość dobry, ale jak poprzednik już napisał, najlepszy kawałek moim zdaniem to Lose your self. Chociaż wole innych np. Chris Brown ta piosenka jest świetna :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...