Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najdłuższa rozmowa na skype

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Serio? Nic kreatywniejszego? Kurczę ludzie, ogarnijcie się :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Serio? Nic kreatywniejszego? Kurczę ludzie, ogarnijcie się :)

A Ty co? Wpadłeś do pogaduszek pospamować sobie? Bo ostatniego czasu widzę, że elita jak i GM'owie zaczęli spamować w pogaduszkach i wypowiadać się na tematy, na które chuja wiedzą.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Admin Cienia
Opublikowano

A Ty co? Wpadłeś do pogaduszek pospamować sobie? Bo ostatniego czasu widzę, że elita jak i GM'owie zaczęli spamować w pogaduszkach i wypowiadać się na tematy, na które chuja wiedzą.

A ty co, wpadłeś cytować posty elity i gm'ów jak to mówisz bo się w pale przewraca? Skąd wiesz gdzie oni się wypowiadają i co wiedzą, skończ pierdolić i sie ogarnij.

Opublikowano

A ty co, wpadłeś cytować posty elity i gm'ów jak to mówisz bo się w pale przewraca? Skąd wiesz gdzie oni się wypowiadają i co wiedzą, skończ pierdolić i sie ogarnij.

No tak, bo jestem ślepy i nie widzę gdzie i jak się wypowiadacie. Ah ta Twoje popierdolona logika.

@up Supernatural <3

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Admin Cienia
Opublikowano

No tak, bo jestem ślepy i nie widzę gdzie i jak się wypowiadacie. Ah ta Twoje popierdolona logika.

@up Supernatural <3

Zresztą uważasz że forum już dawno zeszło na psy więc na ch000j tu siędzisz. Sorry zapomniałem że "twoje popierdolona logika" jest hajtowym poziome. Pozdro dla plebsa białeckiego.

Opublikowano

+- 30h podczas grania w Tibię, z przerwami (bez rozłączania) na obiad i potrzeby fizjologiczne. Stary rekord, którego nie mam zamiaru nigdy pobijać.

#don't care

Opublikowano

Myślisz, że każdy jest takim no-lifem i robi "zdjęcia" swoim długim rozmowom na skype żeby pochwalić się mamusi. Jak tak bardzo chcesz wiedzieć to z jakieś 10 h (od 14 jak się obudziłem do północy).

Co w ogóle na celu ma ten temat? Jak masz więcej godzin to jesteś większy kozak czy co?

Opublikowano

Maksymalnie to 8 godzin. Myślałem że to bardzo dużo ale widzę że tu są o wiele lepsi.

Opublikowano

8,5 h na różnych gierkach, screena nie mam.

z przerwami na obiad etc.

Jak pada śnieg przez cały dzień to takie konfy powstają X D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...