Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza najdłuższa rozmowa na skype

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mister, fake, bo tam masz 7:47:47, skopiowałeś w paincie 7 i wkleiłeś, a dlatego wziąłeś 7 bo była to największa cyfra jaką miałeś pod ręką. Brawo, myślałeś że ktoś się da nabrać.?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie mam screena ale z kumplami podczas grania w metka lub w NFS World/Warrock jakoś 2-3 godziny gadaliśmy ;d.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

pf, mój rekord to ponad 10 godzin, z kumplem w LoL'a, niestety nie ma screena, bo to było sporo czasu temu ;c

Opublikowano

Na skypie parę godzin bo używałem go jak grałem w Fonline 2238. Na TSie kilka dni - TS był włączony bo lapek chodzi 24/7 bo zawsze jakiś DL leci,

76561198001815076.png
Opublikowano

24godziny z kumplem. W diablo 3 graliśmy. Mięczak poszedł później spać :D

I coś koło 6 godzin z przyjaciółką.

Przez fona całą noc z dziewczyną

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

~16h jakoś od 16 do 8 rano z wujkiem i gildią na metku PL dawno, dawno temu. Wbijanie od 75 80lv w v2 = nocka ;c

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ja miałem 10 godzin, ale to było tak, że nie gadaliśmy cały czas, bo jak któryś gdzieś szedł to po prostu zostawialiśmy kompy z rozmową włączone. To było dosyć dawno i screena nie mam.

37496916.png

Opublikowano

10 godzin połączenia ale gadania dużo mniej z kolegą mieszkającym 500m odemnie ;p

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...