Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mitwing.pl

MitwingMT2

Wartości Kd do PvP  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Edytowa? warto?ci kd do PvP ? czy zostawia? takie jakie s?

• Edytowa?
      116
    • Nie Edytowa?
      32
  2. 2. Jak Edytowa? to na jakie warto?ci

• 150%
      65
    • 125%
      1
    • 115%
      0
    • 100%
      17
    • 90%
      1
    • 80%
      15
    • 75%
      7
    • 50%
      21
    • 35%
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli wejdzie powiedzmy 1000 osób na serwer i z 50 na ts to wydaje mi sie ze obciąży : )

@edit :

najprawdopodobniej 26/27 otworzę beta testy, lecz zastrzegam sobie prawo do zmiany otwarcia beta testów : )

ow4tmhkdzgoo.png

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz sie wypowiedziałem co do Kwestii ts , może w przyszłości tak, aktualnie nie mam w planach ts'a

@up :

zapewne masz racje lecz ja będę sie cieszył nawet jezeli na starcie będzie 1 gracz online zawsze to coś : )

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

Przyszedłeś tu o like żebrać? To chyba nie ten dział. Nie to forum. ;) Od tego jest ankieta a nie twój post.

Żałosny cieciu odjeb sie od niego bo sam żebrałeś żeby usunęli silny vs klasy w 6/7.

Serwer ładny, handlarze nie tyle dziwni co inni ale zagram ;)

Opublikowano

@up Po czym wnioskujesz ze serwer na gotowcach ?

Co do serwera zobaczymy co z niego będzie
Napewno będzie to świetne odstresowanie sie od teraźniejszych hardów
mam nadzieje ze wystartuje bez utrudnień typu DoS;iki

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Tylko te kd mi się nie podobają dorwie Ci się dzieciak do kd+4 i będzie bił na wolnym. Serwer na wakacje w sam raz dla no-lifów. Zagram, ale będę mało grał szkoda, że na wakacje taki zaje*isty serwer tworzycie ^^

1921.png

Opublikowano

Na serwerze (forum) była ankieta i wartości KD będą zmniejszone to jest pewne ale będa to wartości 50/80 lub 90%
Aktualnie tworzone jest forum na nowo :P bo tamto nie wypaliło

@down mój błąd myslałem ze to Pan zrobił tą ankiete co do KD która sugerowała zmiane tylko niewiadomo czy na 80/90 110/120 przepraszam za błąd
Chociaż kd były dobrane do 6/7 bonu który został oświadczony ze zostanie zniesiony (w pvp nie pve) wiec to jedno z drugiego wynika

Opublikowano

Link do nowego Forum znajduję sie na stronie głównej serwera.

Forum jest na darmowym hostingu lecz teraz nie będzie żadnych błędów typu ze przeciążone CPU :) + wgrany Shoutbox

ktoś pisał że serwer jest na gotowcach

natomiast serwer nie jest na gotowcach .

Również przeczytałem ze ktoś pisał że sam mógł by zrobić taki serwerek

po co gadać ? jak by mógł to niech robi i nie spamuje nikt mu nie broni robienie kolejnego miłego serwera :)

Download Client :

https://mega.co.nz/#!hRAXBSqL!K3J9GCDO_8uzZsTey817Nx5Lw_VeiNnf_NBo4LyCle8

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

@Op ustaw jednego posta jako rozwiązanie z informacjami na temat serwera typu start bety , download clienta i rzeczami tego typu

Opublikowano

No bo praktycznie samemu taki serwer mozna zrobic tylko trzeba deczko zmodyfikowac nawet nie trzeba dużo grzebac:)

Te Twoje "deczko zmodyfikowane" serwery padają teraz po tygodniu bo albo się patrzeć na bronie z painta nie da, albo po prostu są bugi.

Ja również zmienił bym kd na klasyczne przynajmniej te na pvp, do expa mogą być wzmocnione

Te 6/7 bony są straszne.

po 25 do statystyk. 25*8=200

a teraz bijcie się z BM który ma ponad 300inta. Myślę, że +10 to już duża zachęta do dropienia 6/7. To samo 100% na potwory *8=800% na serio? Po co będzie Pomoc smoka, aura, czarowane do expa? Dajmy na to wydropie męcząc się pierwszy 6/7 bon wejdzie na potwory i kolejny metin padnie z 5 razy szybciej... Za duża różnica jak dla mnie jak an 1 bonus.

Opublikowano

Te Twoje "deczko zmodyfikowane" serwery padają teraz po tygodniu bo albo się patrzeć na bronie z painta nie da, albo po prostu są bugi.

Ja również zmienił bym kd na klasyczne przynajmniej te na pvp, do expa mogą być wzmocnione

A to nie moja wina że ktoś nie potrafi zabezpieczyc serwer..

Właściwie to głównie się od tego zaczyna ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...