Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mitwing.pl

MitwingMT2

Wartości Kd do PvP  

148 użytkowników zagłosowało

1. 1. Edytowa? warto?ci kd do PvP ? czy zostawia? takie jakie s?

• Edytowa?
      116
    • Nie Edytowa?
      32
  2. 2. Jak Edytowa? to na jakie warto?ci

• 150%
      65
    • 125%
      1
    • 115%
      0
    • 100%
      17
    • 90%
      1
    • 80%
      15
    • 75%
      7
    • 50%
      21
    • 35%
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko do administracji posiadacie juz ts3 ? jezeli jeszcze nie to mam do zaoferaowania ts3 z domeną 512 slotow. Wiecej info na PW po zdecydowaniu sie :) Oczywiscie wszystko za darmo oferujemy specjalną strefe servera duzo konkursów na ts Idol,DJ Battle itd.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zboroje nie są z Epvp tylko z oficjalnego patha metin2...

pomyślę nad usunięciem 6/7B lub zedytowaniem go do expa : )

@Edit :

Jak widać z zapowiedzi zedytowano bonusy 6/7 :)

zdecydowalem sie na zmiane ponieważ serwer jest dla graczy a większość jest za usunięciem lub za zrobieniem go do expa :)

@Edit2:

Lwi miecz dodany do Handlarza Bronią, Przepraszam Wszystkich graczy grajacy surą że zapomniałem o Lwim : )

Ps :

zapraszam do rejestracji na naszym forum i udzielaniu sie : ) link do forum na stronie głównej serwera.

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

Usuncie kalsy z 6/7 to na 100% zagramy wszyscy.

Kto mnie popiera ten daje lubię to ,żeby administracja widziała !

Kolego to nie yt by lubie to decydowały o widoczności posta.

Co do serwera to niestety ja odpadam :>

Nie lubię tego typu serwerów gdzie są 6/7 na klasy.

A tutaj widzę,że są i te do ,,Expa" i te typowo PvP.

Jeżeliby usunąć te klasowe to przyjdzie więcej osób.

Opublikowano

popieram dac mniejsze wartosci w kd i bez absow w 6/7 :) z checia tez zagram jesli syzbko uwiniecie sie z tym serwem :)

Opublikowano

Beta dzisiaj odpada ponieważ mam wolne łącze na kompie i Client będzie upał sie cały dzień to po 1

a po 2 to jeszcze ciągle edytuję serwer usuwam bugi itp

ktoś pytał skad 6/7B :

6/7B dropi z metinów na 90poziom szansa na drop bonu to 3% : )

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

@up :

Nie siedzę Ciągle przed kompem też mam Swoje życie : ) więc jak sie wyrobie to udostępnię Clienta i włączę rejestracje :) trzeba być Cierpliwym :)

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

W takim razie na 100% nie wejdę na server, poniważ nie będzie 6/7 na klasy;x Było napisane przez admina na 100% nie będą one usunięte a jednak usunięte;]

Server w 80% jest zrobiony pod Pvp/4Fun więc dlatego powinny być 6/7 na klasy, jak na taki server to 6/7 by się przydały. Mało istenieje serverów z 6/7 na klasy, a to by was wyróżniało i wieczorami zapewne by ludzie wchodzili porobić pvp. Dawny exr*ndos było tam online ok. 600 osób dziennie, a server prawie taki sam jak ten 6/7 na klasy itp;x 6/7 to nie zawsze 10/15 lecz do pvp można pomieszać z innymi bonusami;

]

Powodzenia na starcie

Opublikowano

Nie ts nie mamy i nie będzie : ) wiec proszę nie robić ts jako
oficjalny ts tego serwera jeżeli jakaś oasoba chce zrobić ts'a serwera
nie mam nic przeciwko lecz musi pisać ze to nie jest oficjalny

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

"Na serwerze max kd jest +4 lecz każdy kamień duszy +4 ma edytowane wartości na przykład pokarzę kd woja :"

Szczególnie jak ktoś pisze pokaże przez "rz" pozdro, nie zagram :P

Opublikowano

Na serwerze max kd jest +4 lecz każdy kamień duszy +4 ma edytowane wartości na przykład pokarzę kd woja :

hahaha pokarzę ? pzdro 13 latek pisał prezke.

Opublikowano

Chcecie to się śmiejcie nie chcecie to nie jakoś mi to bez urazy ale wisi i powiewa tak robię błędy, nie będę sie tłumaczył dlaczego bo to i tak bez sensu :)

Majorek :

nie że nie potrafię ,lecz nie mam servera na ts a nie będę obciążał maszyny na server jeżeli tak bardzo ts jest potrzebny to jak serwer sie rozwinie to będzie i ts lecz wszystko po kolei : )

Rzymu od razu nie zbudowano : P

ow4tmhkdzgoo.png

Opublikowano

Chcecie to się śmiejcie nie chcecie to nie jakoś mi to bez urazy ale wisi i powiewa tak robię błędy, nie będę sie tłumaczył dlaczego bo to i tak bez sensu :)

Majorek :

nie że nie potrafię ,lecz nie mam servera na ts a nie będę obciążał maszyny na server jeżeli tak bardzo ts jest potrzebny to jak serwer sie rozwinie to będzie i ts lecz wszystko po kolei : )

Rzymu od razu nie zbudowano : P

Ts nie obciaza serwera. chyba ze masz maszyne za 19 zł

Opublikowano

Nie no ludzie na poziomie .. komentarze są po to by komentować, nie hejtować za kogoś pisownie ...
gdybyście byli 1 dzien wczesniej wiedzielibyście ze została napisana godzinami wieczornymi kiedy to człowiek jest zmęczony...
rozumiem gdybyście wyłapali ze np w co 2 wyrazie jest błąd ale wy znajdujecie 1 i HEJT żeby nabić trochę postów .. bo po czymś takim rozpoczyna sie kłutnia

xD 666 POST <EVIL>

@up , @down

oczywiście że obciąża ... to raczej jasne , jest to kolejna aplikacja na maszynie ... przecież kanały nie są utrzymywane jak na skypie u właściciela rozmowy tylko na maszynie
co do 1000 osób na serwie to wątpie ale mam nadzieje ze +150 będzie :D choć wątpię bo serwery pvp easy sie szybko nudzą,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...