Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WCSRO-Cap 90 //Małe Raty//Vote4Silk//DDos Protection//OldChool// START 23.06.2013 godz. 14:00 Gmt+1

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny server! Pisac w grze: Bionick

Pomoge w lvlach + dodam do polskiej gildii 35 graczy!

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

Witam

Długo szukałem takiego serwera. Dokładnie to szukam czegoś jak Zeus (playsro), gdzie fajnie się expiło . W dodatku ciężko było zdobyć suna co było piękne.

Może mi ktoś powiedzieć jak stoi ten serwer? Ile osób online?

Opublikowano

server jest ok, bardzo ciężko o sosa a co dopiero o suna, chyba tylko 1 jest na servie, dziennie około 30-50 osób, miły gm, dużo Polaków, 90lv botem się bije 3-4 dni średnio.

Opublikowano

Tez dolaczylem w nocy... narazie 52 lvl ale urosnie, nick MakeMeHappy jak ktos bedzie online napiszcie, bo chetnie dolacze do guild

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up

Jak dla mnie server stracił sens, po tym jak został zwiększony exp/drop. Dodano 1k silków 500k sp. Totalna porażka...

mylove.gif

Opublikowano

gm zmienia cap na 125, w sumie nie dziwie mu się 40os online, w sumie nie osób tylko charów ;) a ip limit 2 także 20 osób może tam grało, ciekawy jestem kiedy tylko ten serv wystartuje, bo gm wg mnie jest spoko ;)

Opublikowano

@UP

Nie umiesz czytać? Kolega wyżej napisał że GM zmienia cap itd. a więc będzie wszystko od nowa

@Baton14

Aktualnie szukam jakiegoś innego serva ale ciężko będzie znaleźć ; /

@Topic

Nie jestem pewna ale serv ruszy dopiero za 2 tygodnie? Chyba że mam błędne info.

Tylko żeby nie zrobił maniany że exp/sp/drop 200+ ...

mylove.gif

Opublikowano

nic nie zjeba*, co Ty gadasz? To jest jego server, a wg mnie bardzo dobrze zrobił, bo na tym servie można było tylko puszczać 2 boty no i od czasu do czasu pójść na demona

Opublikowano

@Up

To mógł tylko zwiększyć ip limit, dodać cap 110-120 czy tam ile. Bez dodawania exp/drop x99?

Mam nadzieję że jak server ruszy to znowu na raty x10 : d

mylove.gif

Opublikowano

Według mnie GM totalnei zjebał ten server, Co on myslal? Ze po tygodniu bedzie gralo 500 osob?

Nawet nie reklamował go, więc nie ma sie co dziwic, max online graczy bylo 60, wiec to i tak dobrze, dobre byly raty i dobry cap.

Jesli bedzie 125 lvl cap, ja podziekuje grałem pod nikiem Bionick, posiadalem polska guildie, jest ktos stad byl w niej i dalej bedzie tam grał, pisac do mnie a dam mastera guildii.

Ten GM jest poje****. Pierw robi server lvl 90cap OLDCHOOL, a po tygodniu zmienia na 125lvl???

Dziękuje tyle mam do powiedzenia .. -.-

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...