Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WCSRO-Cap 90 //Małe Raty//Vote4Silk//DDos Protection//OldChool// START 23.06.2013 godz. 14:00 Gmt+1

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja nick w grze _Shadow_

w naszej polskiej gildii jest już 11 graczy, serwer jak na razie prezentuje się zajebiście :)

2933715915.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bebechy strasznie mi się podobają ale stronka nie zachęca niestety :(

Wszystko jak powinno być taki serwet to jest SRO a nie sro ala l2... I LIKE IT !:)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Zapraszam do polskiej gildi!

pisac!

Bionick

Koksu

_Shadow_

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

a jaka jest jedna z lespzy postaci na cap 90? bo nigdy na tym capie nie grałem

Glavier jest całkiem ok, ale jeśli jest to Twoja pierwsza postać na servie, to zrób sobie postać pod taxi abyś mógł farmić sobie potem drugą postać.Najlepiej do taxi robić Wizzarda.

Opublikowano

@Siepacz_

Każda postać jest dobra ;d

@Topic

Server wydaje się fajny + ten mały exp jak dla mnie idealnie :D

Oby wraz z upływem czasu na servie pojawiało się coraz więcej ludzi :>

mylove.gif

Opublikowano

no nic pobiore jak widac duzo ludzi chwali sobie serwer to zaryzykuje i sprawdzimy.Za 15min bedzie client. Jak cos Nick bedzie AdamPL

Ja mam tylko takiego pecha ze w dany dzien jak wbije na serwer to zaraz off;/? wiem wiem ze to tylko na chwile ale to strasznie zniecheca do gry.A potem sie dziwicie ze mało ludzi gra.

Opublikowano

@Up

O ile się nie mylę jest to dzisiaj pierwszy off

Więc skoro po pierwszym wyłączeniu servera ludzie się zniechęcają no to powodzenia :)

mylove.gif

Opublikowano

Ja Zagram Jeszcze Dzisiaj Moj Nick: Venox (jak zawsze) Widzę że serw dobrze się zapowiada :D Vote działa poprawnie tylko donwload jest wolny i nwm dlaczego.

O 11-12 Ma sie pojawić nowy client silka GM informował ze stary client nie będzie działać więc zobaczymy co to bedzie

Opublikowano

Świetnie się zapowiada, gm zrobił nowego clienta, teraz trzeba poczekać żeby każdy pościągał itd. a on załatwi wszystkie ważne sprawy zwiazane z clientem ;) Server się rozkręca już 45 os online, zapraszam wszystkich, bo warto!

btw. jeśli ktoś nie może znaleźć nowego clienta to tu zamieszczam link ;)

https://mega.co.nz/#!JUVTnZSD!JFH0LUi0nC04KRHmueIbXRpEhF5nLH8aA_P3cLZHhAI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...