Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował][65 Modyfikacji][20slotów]UraniumCraft[GregTech][IC2][BC3][RP][Forestry][ExtraBees][Applited Energetics][SoulShards][Metallurgy]

Gość Weeker

Czy chcecie No-PVP na serwerze ?  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie No-PVP na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11j9.pnginformacjef.png

PRZEWIDYWANY START DZISIAJ GODZINA 17:00

Sloty: 20

IP: 37.59.10.167

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie wymagane

Nether: Tak

BialaLista: Nie

Po poprzednich edycjach wróciliśmy na nowo z nowymi pluginami i nowymi modami.

Dostaliśmy w kość na poprzedniej edycji i naprawiliśmy już wszystkie znane nam błędy.

Zapewniamy was, że na tej edycji nie będzie żadnych cofek czy grieffów.

Wprowadziliśmy kilka modyfikacji min. GregTech ponieważ zauważyliśmy jak szybko nudzi wam się gra bo osiągnęliście wszystko. Teraz już tak nie będzie

Aby na starcie nie było za łatwo to skrzynie automatycznie zabezpieczają się na cuboidach.

Czyli, że zanim nie kupisz cuboida twoje skrzynie i maszyny nie będą zabezpieczone.

Cuboid kosztuje 10 diamentów.

listamodyfikacji.png

Industrial Craft 2
Greg Tech

MineFactory Reloaded
Build Craft 3

Metallurgy
Soul Shards
Applited Energetics
Logistic Pipes
Advenced Machines
Biolock
Craft Guide
NEI
Extra Bees
Nuclear Control
Forestry
Thermal Expansion
Liquid Metals
Extra Biomes
Red Power
... Resztę zobaczycie jak wejdziecie na serwer :>

5ip.png

Są to zaledwie niektóre z wszystkich narzędzi i zbroi !

2.jpg

Dzięki tylu maszynom już nigdy nie będziesz się nudził !

1.jpg

4.png

ss1.jpg
ss2.jpg

paczkamodyfikacji.png

Link : http://www24.zippyshare.com/v/29603599/file.html
Scan : https://www.virustotal.com/pl/url/4edd0f61d5560c12dde90e3e23ac00ebf90570ca275d69860574b7b82be881de/analysis/1371932918/

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze mówiąc, serwer może i fajny, ale: Hosting nieogarnięty, za tydzień/dwa będzie kolejna edycja ^^, ekipa również zero ogaru, tyle z mojej strony.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

szczerze mówiąc, serwer może i fajny, ale: Hosting nieogarnięty, za tydzień/dwa będzie kolejna edycja ^^, ekipa również zero ogaru, tyle z mojej strony.

Piszesz to bo nie chcę Cie wpuścić na serwer przed startem ?

Na pewno nie będzie nowej edycji za tydzień czy dwa, ta edycja zostaje na znacznie dłużej bo jest najbardziej dopracowana ze wszystkich.

Opublikowano

Na wcześniejszych edycjach była miła atmosfera, teraz też z pewnością będzie. Niecierpliwie czekam na start i mam nadzieję, że ta edycja długo pociągnie.

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Czyli znowu od nowa Omg :O

Niestety ale ta edycja będzie najdłuższa, ze wszystkich bo ta jest na prawdę dopracowana ;)

Wszystkie vipy, svipy i evipy zostają przedłużone o 2 tygodnie ;)

Opublikowano

a mój e-vip? :D

tak jak pisałem wszystkie rangi zostają przedłużone o 2 tygodnie :)

Opublikowano

Lool znowu od nowa , za tydzien kolejna pewnie edycja juz jest to chyba 4 restart w ciagu miesiaca ... nie ma sensu grac szkoda czasu zreszta , administracja nie ogarnia taki koniak50 caly czas uzywa wulgarnych slow wobec graczy , serwer nie dopracowany bug na bugu . Graczy gralo 10 no max 15 . Nie polecam serwera po co mam grac skoro za tydzien bedzie kolejny restart ? Pewnie teraz mnie przekonasz ze nie bedzie , tak samo bylo z poprzednimi edycjami xD

Opublikowano

Lool znowu od nowa , za tydzien kolejna pewnie edycja juz jest to chyba 4 restart w ciagu miesiaca ... nie ma sensu grac szkoda czasu zreszta , administracja nie ogarnia taki koniak50 caly czas uzywa wulgarnych slow wobec graczy , serwer nie dopracowany bug na bugu .

Ty w ogóle grałeś kiedyś na serwerze ? Na pewno nie więc idź graj na swoje lixium :)

Opublikowano

Nie piszę tak, bo nie chcesz mnie wpuscić, wali mnie gra u Ciebie, tylko denerwuje mnie to, że staram się przez kilka dni bo myslałem, że serwer jest fajny, a Ty w ch*ja walisz, i robisz 10000000000000000000000000 edycję w miesiącu, Twoja ekipa z resztą jak i Ty, zero ogaru, zakładacie cuba pół godziny, Konik59 to już wgl. obraża itp. czego nie powinen robić, wiranus się opier***a, założył mi cuboida 2 razy i 3 razem powiedział, że nie, groził mi banem jeżeli jeszcze raz go poproszę, a reszty moderatorów nei widziałem ;p.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Nie piszę tak, bo nie chcesz mnie wpuscić, wali mnie gra u Ciebie, tylko denerwuje mnie to, że staram się przez kilka dni bo myslałem, że serwer jest fajny, a Ty w ch*ja walisz, i robisz 10000000000000000000000000 edycję w miesiącu, Twoja ekipa z resztą jak i Ty, zero ogaru, zakładacie cuba pół godziny, Konik59 to już wgl. obraża itp. czego nie powinen robić, wiranus się opier***a, założył mi cuboida 2 razy i 3 razem powiedział, że nie, groził mi banem jeżeli jeszcze raz go poproszę, a reszty moderatorów nei widziałem ;p.

Nie groził Ci banem tylko mówił, że za 3 razem już Ci nie założy cuboida bo co chwilę go przenosisz...

Opublikowano

Podobnie tak mialem , tylko ze poprosilem o cuboida a konik odpisal ze cos robi , czekam 15 min nic wiec sie upomnialem o cuboida 2 raz to ten mnie zaczal uzyawc wulgarnych slow zebym spierdalal i wgl . Potem napisalem mu zeby sie ogarnal to ten mnie zbanowal . Na lixium przynajmniej sa ogarnieci administratorzy , pomagaja itp .

Opublikowano

Weeker, zaufam Ci ostatni raz tylko z tego względu, że serwer był fajny, nie zj*b tego.

Opublikowano

Dokupiliśmy 5 slotów jak będzie taka potrzeba dokupimy więcej

Opublikowano

w porównaniu do poprzedniej wersji to to jest jedno wielkie gówno .. Bike usuneli ... , mój sposób transportu odpada wlasnie , na tamtych modach mialem 50-80 fps tutaj mam 15... świetne dobranie
za działke trzeba zaplacić 10 diamentów ok ok niby tanio ale w tym czasie podejdzie jakis pacan któremu sie nudzi i zabierze all uzywając block breakera jak to sie wczesniej działo...
także działka to abstrakcja , a nie mówiąc juz o dodatkach do niej ... 8diamentów - nopvp 16 diamentów -nomobs 32 diamenty no-entry(to ostatnie najlepsze , bo mozna kluczem rozkręcac zabezpieczone maszynki , oraz mozna niektóre okradac - kuźnie z soul shards np)

hmm jaka może być odpowiedz na mojego posta ?
"po co sie wypowiadasz skoro nie byles na serwie" - bylem next question
"nie graleś wczesniej" - grałem - KaMaZZi to potwierdzi
zostałem 2x okradziony , przy poczatku gry a potem non stop okradali mi soulshardy , juz nie wspominajac o innych graczach którym non stop kradli quarry
poczekam na odzew administracji jakze ogarniętej ...
zobaczymy jak śmieszna bedzie ich odpowiedz .. pasująca do ich wieku

Opublikowano

w porównaniu do poprzedniej wersji to to jest jedno wielkie gówno .. Bike usuneli ... , mój sposób transportu odpada wlasnie , na tamtych modach mialem 50-80 fps tutaj mam 15... świetne dobranie

za działke trzeba zaplacić 10 diamentów ok ok niby tanio ale w tym czasie podejdzie jakis pacan któremu sie nudzi i zabierze all uzywając block breakera jak to sie wczesniej działo...

także działka to abstrakcja , a nie mówiąc juz o dodatkach do niej ... 8diamentów - nopvp 16 diamentów -nomobs 32 diamenty no-entry(to ostatnie najlepsze , bo mozna kluczem rozkręcac zabezpieczone maszynki , oraz mozna niektóre okradac - kuźnie z soul shards np)

hmm jaka może być odpowiedz na mojego posta ?

"po co sie wypowiadasz skoro nie byles na serwie" - bylem next question

"nie graleś wczesniej" - grałem - KaMaZZi to potwierdzi

zostałem 2x okradziony , przy poczatku gry a potem non stop okradali mi soulshardy , juz nie wspominajac o innych graczach którym non stop kradli quarry

poczekam na odzew administracji jakze ogarniętej ...

zobaczymy jak śmieszna bedzie ich odpowiedz .. pasująca do ich wieku

Nie wiem co jest gorsze, czy serwer, czy te osoby które go prowadzą, Grucha, nie ogarniasz nic, co z tego, że prowadzisz serwer, skoro ch*ja masz pojęcia o adminowaniu? Polewka, najbardziej rozwalają mnie usługi tj. co do działki - 10 diamentów? Chyba z dupy, jak kolega mówił, poleci pajac z block blokerem i ch*jnia :)... Epickim tematem jest to, że wg. mojego zdania h@ leci tylko na kase jak tania Tina z gogo, Niejaki "asd" kupił sms'em na poprzedniej edycji (Dosc drogo) solara, chcąc go odzyskać (Nie zapominajmy o tym, że jest to taka usługa jak VIP czy sVIP), h@ powiedział, że mu go nie odda. Więc pozdrawiam, nie mam więcej pytań, wyjebane mam na grę prowadzoną przez dzieciaków. i serdecznie zapraszam na "LIXIUM" ! Nie zapominajmy, że poprzednia edycja była to czysta kopia Lixium :)

Na tym serwerze mam 10-15 fps, chwilami spada do 1-2, więc pluginy/mody epicko dobrane :) Na poprzedniej edycji miałem 80 fps.

Brak jakiejkolwiek możliwosci transportu gdyż pewien idi**a usunął Bike'i :)

Opublikowano

Nie wiem co jest gorsze, czy serwer, czy te osoby które go prowadzą, Grucha, nie ogarniasz nic, co z tego, że prowadzisz serwer, skoro ch*ja masz pojęcia o adminowaniu? Polewka, najbardziej rozwalają mnie usługi tj. co do działki - 10 diamentów? Chyba z dupy, jak kolega mówił, poleci pajac z block blokerem i ch*jnia :)... Epickim tematem jest to, że wg. mojego zdania h@ leci tylko na kase jak tania Tina z gogo, Niejaki "asd" kupił sms'em na poprzedniej edycji (Dosc drogo) solara, chcąc go odzyskać (Nie zapominajmy o tym, że jest to taka usługa jak VIP czy sVIP), h@ powiedział, że mu go nie odda. Więc pozdrawiam, nie mam więcej pytań, wyjebane mam na grę prowadzoną przez dzieciaków. i serdecznie zapraszam na "LIXIUM" ! Nie zapominajmy, że poprzednia edycja była to czysta kopia Lixium :)

Na tym serwerze mam 10-15 fps, chwilami spada do 1-2, więc pluginy/mody epicko dobrane :) Na poprzedniej edycji miałem 80 fps.

Brak jakiejkolwiek możliwosci transportu gdyż pewien idi**a usunął Bike'i :)

To że masz drewniany komputer to nie moja wina.

Co do lixium to właśnie daliście popis jacy jesteście fajni i nie umiecie się reklamować tylko musicie to robić w prezentacjach serwerów.

Po 2 ASD ma Solara i ma się świetnie w przeciwieństwie do Ciebie.

Co to "kasy" ja z serwera nie mam ani grosza jak byś chociaż trochę uważał to byś zobaczył że panel itemshopa jest zintegrowany z hostingiem przez co nie mam możliwości wypłaty.

Opublikowano

asd ma solara bo napisałem, ze zależy Ci tylko na kasie :). I nie jestem z ekipy lixium ;). Wolę mieć drewniany komputer, niż bawić się z kartonem jak Ty >.<.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...