Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował][65 Modyfikacji][20slotów]UraniumCraft[GregTech][IC2][BC3][RP][Forestry][ExtraBees][Applited Energetics][SoulShards][Metallurgy]

Gość Weeker

Czy chcecie No-PVP na serwerze ?  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie No-PVP na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ przyczepie się ankiety po hu ją robić skoro i tak wyników nie egzekwujecie ? na poprzedniej wersji wygrało no-pvp na serwie nie wprowadziliście , teraz jest 15:13 to samo...
dodaliscie ankiete by był zielony znaczek przy temacie i raczej tylko po to
PS co do walkera ... pan teeesik dopiero poszedł na lixium bo stwierdził ze trzeba zmienić serwer .. bo na tym sie graczy nie szanuje... (sprawdz sobie jego posty czy sie wypowiadał w stylu "zajebisty serwer" na lixinuxsie czy jak to sie zwie

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ przyczepie się ankiety po hu ją robić skoro i tak wyników nie egzekwujecie ? na poprzedniej wersji wygrało no-pvp na serwie nie wprowadziliście , teraz jest 15:13 to samo...

dodaliscie ankiete by był zielony znaczek przy temacie i raczej tylko po to

PS co do walkera ... pan teeesik dopiero poszedł na lixium bo stwierdził ze trzeba zmienić serwer .. bo na tym sie graczy nie szanuje... (sprawdz sobie jego posty czy sie wypowiadał w stylu "zajebisty serwer" na lixinuxsie czy jak to sie zwie

sevenhson, Lixium, tak, trzeba zmienić serwer, bo tam panują odpowiedzialni i poważni ludzie, tutaj nie mogę tego powiedzieć, a co do ankiety, to masz najprawdopodobniej rację.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Gruszko ja nikogo nie namawiam , każdy ma swoje zdanie , a ze twoj serwer jest słaby to inna sprawa . Czemu w każdym temacie są praktycznie złe opinie na temat serwera ?. Nie pierdol mi tu farmazonow ze ja kogos nasyłam czy coś . Nie umiesz prowadzić serwerów to juz nie mój problem .

Opublikowano

pograłem godzine po czym jak się wylogowalem i wrocilem 5min później to w moim domu była tak duza dziora ze tam można było by 10spawno 100x100 zbudować a moje itemy z eq znikly a od nowa grac nie bede

fajny server polecam

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

Nie ma samych złych opinii, ludzie którym dobrze się na serwerze gra w większości się po prostu nie udzielają. Nie ma sensu się kłócić, a reklamy dobremu serwerowi nie potrzeba, więc po prostu nie tracą nerwów.
Atmosfera jest świetna, rzadko kiedy trafiają się ludzie z totalnym brakiem kultury. Gramy, żeby się bawić, kto chce rywalizować, to może faktycznie nie ma tu czego szukać.
Kreatywność jest ceniona bardziej niż spryt i chamstwo :)

Kto się nudzi na chacie, niech może zawita na TS'a czasami, gdzie jest dużo ciekawiej :>

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

pograłem godzine po czym jak się wylogowalem i wrocilem 5min później to w moim domu była tak duza dziora ze tam można było by 10spawno 100x100 zbudować a moje itemy z eq znikly a od nowa grac nie bede

fajny server polecam

było załatwić sobie cuboida :) na serwerze jest spokój przed chwilą skończyłem sprawdzać logi

Opublikowano

dostałem bana nwm za co za jakieś utrudniane gry wbiłem sobie na server jakis koles mnie do siebie tepnoł było wszystko ok poczym wbił jego kolega zabił mnie nie oddał itemów no to ja sie zdenerwowałem zrobiłem mieczyk zabiłem go wbił admin i dał mi bana :> nick maczo3k

Opublikowano

dostałem bana nwm za co za jakieś utrudniane gry wbiłem sobie na server jakis koles mnie do siebie tepnoł było wszystko ok poczym wbił jego kolega zabił mnie nie oddał itemów no to ja sie zdenerwowałem zrobiłem mieczyk zabiłem go wbił admin i dał mi bana :> nick maczo3k

Z tego co widzę z logach to tepnąłeś się na czyjąś działkę i zabijałeś ich cały czas :)

Opublikowano

oo nie to koleś mnie tepnoł ja ich zabiłem dlatego że koleś zabił mnie jako 1 sprawdz dobrze :)

co nie zmienia faktu że ustawiłeś sobie home i ich zabijałeś w końcu byli u siebie

Opublikowano

mam u nich sethome ale koleś mi pozwolił więc ?

Z tego co widzę mieliście handlować ale zaczęliście się bić a Ty tam miałeś home tyle na temat

Opublikowano

handlować jakim cudem jak ja zaczołem ledwo grac ale nie ważne z resztą oni i tak sie przenieśli nie to nie :)

widze że nawet nie jesteś łaskawy odpisać ...

Opublikowano

Kolejny przykład, że serwer jest prowadzony przez gimbazę xD

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@up racja ^^ na ts nawet nikt nie raczy wbić Gimbaza wszędzie :D

Hahaha jaja sobie robisz ? na ts jestem prawie cały czas, wiranus, maxisst i Lord Co jakiś czas..

Opublikowano

Może podasz ip ts''a? Chce pogadać ;>. Czy coś masz na sumieniu :)?

Opublikowano

Może podasz ip ts''a? Chce pogadać ;>. Czy coś masz na sumieniu :)?

176.122.224.155 Zapraszam :)

Zwiększyliśmy sloty do 30 :)

Opublikowano

Można się spodziewać przesiadki na 1.6 ?
Czy zostajemy na 1.4.7 cały czas ?

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Wbiłbym na server , ale po wypowiedziach paru użytkowników odechciało mi się tego... Skoro server jest prowadzony przez "gimbazę" nie ma co liczyć na kulturę bądź poszanowanie wypowiedzi innych. Każdy z administratorów będzie "wywalał" swoje smutki w mc , klnąc zabijajac a nawet banując użytkowników. Tyle ode mnie

Opublikowano

Wbiłbym na server , ale po wypowiedziach paru użytkowników odechciało mi się tego... Skoro server jest prowadzony przez "gimbazę" nie ma co liczyć na kulturę bądź poszanowanie wypowiedzi innych. Każdy z administratorów będzie "wywalał" swoje smutki w mc , klnąc zabijajac a nawet banując użytkowników. Tyle ode mnie

Nie przejmuje się wypowiedziami innych na temat administracji. Wbij na Tsa to się przekonasz, że to nie gimbaza :)

Ci którzy grają wiedzą jak jest.Te durne opinie o gimbazie są wystawiane przez osoby które nawet nie wbiły na serwer albo od konkurencji.

Można się spodziewać przesiadki na 1.6 ?

Czy zostajemy na 1.4.7 cały czas ?

Zostajemy na 1.4.7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...