Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z drzwiami.. problem

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na ogół nie pytam się, ale teraz muszę ;d Otóż gram sobie na serwerze, chce postawić drzwi i jak je postawie - znikają. Po tym pojawia się bug, że górna część drzwi zostaje niewidoczna i blokuje potem np. przejście. Pomożecie? Naprawę rzadko się pytam odnośnie tej gry :huh:

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Bug jest powodem lagów. Czasem się tak dzieje, ale zwykle po kilku sekundach 2 część się pojawia :)

To samo się dzieje np. z łóżkiem.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Bug pojawia się na singlu, czy na Twoim serwerze? A może na czyimś?

Jeszcze ważne, czy to hamachi.

Jak na singlu, to spróbuj reinstalację MC

Jak na serwie Twoim, to zapytaj się hostingu, czemu są lagi (bo to powód), usuń zbędne pluginy, a resztę zmień na wersję 1.5.2, bo mogą być na starsze.

Jak na czyimś, to nic nie poradzisz, jaką mają maszynę.

No... ...A jeśli hamachi, to słaby internet ma hoster. Taka prawda, bo wtedy się dzieją lagi.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gdyby to był singiel w 90% pomógł by na to resinstall minecraft'a bądź wgranie od nowa javy ;> ale tutaj to najwidoczniej jest wina serwera być może jest za słaby i powstają takie oto lagi. Z takim problemem to do administracji serwera.

Opublikowano

To jest serwer (nie mój) i na nim właśnie występują lagi. Mam dobrego neta, więc to raczej wina serwera. Może coś wiecie, podam IP:

IP podaje dlatego żeby rozwiązać problem, reklamą to nie jest.

minecraft.jee.pl - ten RPG

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...