Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [PL] [DEMO] [AUTORSKI] [InDev] Fractions 1.1_01

dev.akalik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok 25% pluginu ukończone

Fractions

Czym będzie się wyróżniał plugin ?

... Dotychczas nie spotkałem polskiego pluginu na Frakcje (Gildie), postanowiłem napisać plugin który i go udostępnić, Plugin głownie będzie sie charakteryzował:

• Gildiamy za itemy (Mozliwosc skonfigurowania)
  • Ataki gildyjne* (Dokładniej opsiane poniżej)
  • Polskie komendy np. /g stworz <nazwa Gildi>
  • I wiele więcej.. !!!

"Ataki Na Gildie"

Jak będzie przebiegał atak ?... Otóż to proste Moderator / Admin gildi aby zaatakować gildie będzie

musiał użyć komendy (/g atak [***]), Następnie będzie musiał odczegac 24 godziny. Gildia która została zaatakowana będzie ostrzegana przy każdym wejściu na serwer o ataku; przykładowa wiadomość:

Twoja gildia została zaatakowana przez $enemy$, $enemy$ zaatakuje twoją gildie o godzine xx:xx dnia: xx.xx.xxxx

Podobnie i atakujca gildia będzie dostawała komunikat :)

Przewidywana data udostępnienia Pełnej wersji.

Myslę że odbędzie się to: 2013 - 07 - 15

♦♦♦ Wersja InDev ♦♦♦

DOWNLOAD

Skan

Lista komend dostepna na serwerze pod komenda "/g"

Opublikowano

No brawo :) Niezła robota. Jak dodasz cuboidy (chyba że są a nie zauważyłem)(myśle że są ze wszystkiego najtrudniejsze) to będzie to najbardziej zaawansowany plugin na tym forum. Minus? Błąd ortograficzny w nagłówku! :\

Czym będzie się wyrużniał plugin ?

Ale mimo to + :)

708121422388637873334.png

Opublikowano

No brawo :) Niezła robota. Jak dodasz cuboidy (chyba że są a nie zauważyłem)(myśle że są ze wszystkiego najtrudniejsze) to będzie to najbardziej zaawansowany plugin na tym forum. Minus? Błąd ortograficzny w nagłówku! :\

Ale mimo to + :)

ort. poprawiony

Cubboidy są tylko nie ma komunikatu przy wejsciu na nie (25 kratek od miejsca zalozenia)

Opublikowano

Fractions

Czym będzie się wyróżniał plugin ?

... Dotychczas nie spotkałem polskiego pluginu na Frakcje (Gildie), postanowiłem napisać plugin który i go udostępnić, Plugin głownie będzie sie charakteryzował:

• Gildiamy za itemy (Mozliwosc skonfigurowania)
  • Ataki gildyjne* (Dokładniej opsiane poniżej)
  • Polskie komendy np. /g stworz <nazwa Gildi>
  • I wiele więcej.. !!!

"Ataki Na Gildie"

Jak będzie przebiegał atak ?... Otóż to proste Moderator / Admin gildi aby zaatakować gildie będzie

musiał użyć komendy (/g atak [***]), Następnie będzie musiał odczegac 24 godziny. Gildia która została zaatakowana będzie ostrzegana przy każdym wejściu na serwer o ataku; przykładowa wiadomość:

Twoja gildia została zaatakowana przez $enemy$, $enemy$ zaatakuje twoją gildie o godzine xx:xx dnia: xx.xx.xxxx

Podobnie i atakujca gildia będzie dostawała komunikat :)

Przewidywana data udostępnienia Pełnej wersji.

Myslę że odbędzie się to: 2013 - 07 - 05

♦♦♦ Wersja InDev ♦♦♦

DOWNLOAD

Skan

Lista komend dostepna na serwerze pod komenda "/g"

Zkontaktuj się zemną mój skype to ( mat41997 ) Mam cała liste pomyslów co mogłbys dodac do tego pluhgina a tagże wielleinnych fajnych pomysłów na zajefajne plugi.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

ort. poprawiony

Cubboidy są tylko nie ma komunikatu przy wejsciu na nie (25 kratek od miejsca zalozenia)

Zrob aby cuboid byl do konfiguracji + ustaw aby pod graczem kladl sie bedrock ;)

Opublikowano

Jak go zrobisz w wersji pełnej i działającej bez bugów będziesz Bogiem plugsów xD

//Edit: Mam pierwszego buga - gildie tworzy gdy nie masz przedmiotów

Opublikowano

@Up czytaj cały temat a nie piszesz głupoty jest to wersja Demo on tylko testuje co i jak ma działać więc To że gildie tworzy się bez itemów on wie daj mu zrobić cały plugin

Opublikowano

Jak go zrobisz w wersji pełnej i działającej bez bugów będziesz Bogiem plugsów xD

//Edit: Mam pierwszego buga - gildie tworzy gdy nie masz przedmiotów

Czytaj wyzej, to nie jest BUG. Tylko jak testuje tworzenie gildi to sobie przestawiam -,- ;)

//REF

Opublikowano

Są polskie wersję factions oraz inne pluginy, ale ten się wyróżnia atakami.

Bardzo fajne, jeśli będę chciał założyć jeszcze kiedyś serwer, to użyję tej wtyczki. Aktualizuj ją dalej.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Chciałbym zaznaczyć że cały plag factions jest zryty dlatego go nie używam ale jak zrobisz coś zupełnie innego to może...

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jeśli projekt tego pluginu dojdzie do skutku, pewnie spowoduję to upadek kilku największych serwerów surv + gildie, ponieważ dotychczas był używany Factions, SimpleClans... Powstanie masa pesudo serwerów i gracze rozejdą się po nich. No ale gratuluję dobrej roboty ! :) I czekam na akutualizację :)

Opublikowano

Permissions do tego Pluginu jakieś jest? ? :)

Oczywiście łapiesz lajk za sam pomysł i dobroduszność ponieważ udostępniłeś ten plugin <3

//EDIT Fajnie również by było gdyby plugin ten plugin generował config i mozna bylo zmienic podstawowe rzeczy:)

Opublikowano

Ludzie, przecież to wersja Demo, wszystko będzie :) Ale gdzie jest haczyk? Dlaczego jeden z najbardziej porządanych pluginów do minecraft'a pojawia się na forum ?

Opublikowano

W pluginie przydało by się tagi nad głowami możliwość modyfikowania ceny założenia gildii i wielkość cuboidów tak to tylko ten bug co wyżej koledzy podali Plugin gitara :D Dobra robota ziomeczku :)

Opublikowano

dev.akalik oby tak dalej a plugin stanie się sławniejszy od tego głupiego fractions które ma zryte działanie

+ za chęć zrobienia pluginu ;D

Opublikowano

Ludzie, przecież to wersja Demo, wszystko będzie :) Ale gdzie jest haczyk? Dlaczego jeden z najbardziej porządanych pluginów do minecraft'a pojawia się na forum ?

Nie ma haczyka.. Poprostu minecraft to znana gra i chciał bym żeby na kazdym serwerze grało sie fajnie a nie jak na jakimś gównie, pozatym ćwicze umiejętności programownia w JAVIE :)

W pluginie przydało by się tagi nad głowami możliwość modyfikowania ceny założenia gildii i wielkość cuboidów tak to tylko ten bug co wyżej koledzy podali Plugin gitara :D Dobra robota ziomeczku :)

Hmmm.. Co do TAGOW to ciekawy pomysł ^_^ Tylko jak ktos będzie miał długi nick to troche d**a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...