Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [40 slotów] [Rekrutacja ON] [Rezerwacje] [Survival+Frakcja+SurvivalGames] [MobArena] [PvP] EpicCraft!

ThexSowax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma już 240 slotów! Zapraszam, zainwestowaliśmy więcej pieniędzy w serwer! Było warto! Teraz czekamy na Was!

Opublikowano

REKTRUTACJA NA ADMINISTRATORÓW OTWARTA!

Proszę pisać do ThexSowax na serwerze, lub na gg 8501990

Opublikowano

@up

Serwer nie jest jeszcze na 1.6.2, ze względu na to, że serwer jest na hostingu serwerów minecraft, a tam nie jest jeszcze dostępny bukkit 1.6.2.

Opublikowano

Dodajemy na serwer coraz więcej Autorskich Pluginów stworzonych przez administrację i techników naszego serwera! Zapraszamy!

Opublikowano

Na serwerze zostanie niedługo ogłoszony konkurs! Zapraszamy wszystkich! Ciekawe nagrody na serwerze!

Opublikowano

Weszłem jeszcze raz, Żeby zobaczyć co się zmieniło, A jest jeszcze gorzej, Spawn jest dosyć ładny, Ale gracze to 8 latki, Które każdego wyzywają. oraz przeklinają, Dodam jeszcze że nie ma 240 Slotów tylko jest 40 ;) Sprawdziłem komendą /list , Nie wiem czemu oszukujecie ale macie za to wielki minus. ;) Ogólnie kiepsko...

Opublikowano

Za zaproszenie na serwer 10 graczy aktywnie grających można dostać VIPa!

A za zaproszenie na serwer 20 graczy aktywnie grających można dostać nawet SVIPa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...