Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DarkOrbit Jak i na czym bocimy.

BOT24

Bocenie na leonku czy golcu na czym większe zyski?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. leonek/ Goliath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś patrzył jaka różnica miedzy zarobkami z leonek a golca ?

u mnie na leonku wyciągałem 1k urki więcej na godzinę niż na golcu.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja mam takie konto 4 irki 12 lf3 8 bo2 2 pp i na leonku na x4 wyciskam nawet do 3k urki rano potem to po 2,5k urki. Golcem nie wiem jak jest bo nie bociłem. I na leonku bocę bez sepromu na rakity czy na osłonki i bez złotka na speed. ( teraz jak mi lata to 30 minut i 1600 urki ) Zalezy jak ci zalezy na urce to leon + szewron dobre konfy i urka ładnie leci.

Kamilo10_na_63_4_logo.png[/center]

Opublikowano

aha lecz ja zabardzo nie mam czasu na zmieniane konf na leonka i gola robie wrota z urki , a zeby szybko to golem najlepiej, mysle jakie najlepsze konfy bym mógł dac do golca :)?

Opublikowano

aha lecz ja zabardzo nie mam czasu na zmieniane konf na leonka i gola robie wrota z urki , a zeby szybko to golem najlepiej, mysle jakie najlepsze konfy bym mógł dac do golca :)?

Do golca na alienki ? na pierwszej konie full speed 3 osłonki w dronach reszta lasery a na drugiej full speed + full osłon w dronach lub full speed + taka sama konfa jak konf numer 1 przecież jeśli masz paść to i tak padniesz :P Ale myślę że lepiej skorzystać z full osłon w dronach

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

posiadam konto na serwerze usa co tam wgl prawie nikt nie gra latam na bocie na leonek- szewron- pp full - premka - 3oslony full speed , 2konfa full osłon, ful speed

i mam mniejsze zarobki niż na pl1 :O cos by trzeba było zamienic

Opublikowano

Jeśli ma się dużo fl-4 do zdecydowanie leonek, a jeśli nie to golec :)

zgadzam sie z tobą i dodam jeszcze że leonek jest wolniejszy niz golec na FS i po prostu słabszy, wiec szybciej sie pada

Opublikowano

zgadzam sie z tobą i dodam jeszcze że leonek jest wolniejszy niz golec na FS i po prostu słabszy, wiec szybciej sie pada

Wolniejszy, ale naprawdę minimalnie... a co do tego że słabszy to nie wydaje mi się, na 1'szych galach leonek potrafi być naprawdę mocną maszynką a z szewronem i sepromem na rakietach można wyciągnąć ładne wyniki na bocie.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ciekawe tylko czemu na tym usa mniejsze zarobki ...

Może mniejsze dmg zadajesz ? podkręcenia sepromem/złotkiem masz ?

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...