Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DarkOrbit Jak i na czym bocimy.

BOT24

Bocenie na leonku czy golcu na czym większe zyski?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. leonek/ Goliath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam dziś pytanie z ankieta do was.

na czym bocicie leonek Goliath cieżko wybrać co lepsze widać dziś ze każdy boci w dzisiejszych czasach, lecz w czym jest ta różnica miedzy goliathem a leonkiem?!

ludzie mówią ze boca na leonku i golcu co waszym zdaniem jestem lepiej opłacalne?

1.

x3/x4 ,leonek , szewron/strzały/bariery 6oslonek w drony reszta lf4 i speed 2 konfa 10oslon reszta lf4 speed

2.

x3x4 Goliath,szewron/strzały/bariery, konfy?

z gory dziękuje za wypowiedzi za najlepsze odp bedą like! Pozdrawiam

Opublikowano

Zdecydowanie leonov ponieważ można bardzo dużo bić z rakiet, jest szybki i rzadko jest atakowany
co do konfiguracji dałbym 2 osłony na statek i 2 do dronów a formacja szewron ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

Jeśli chcesz bocić na x-3/4 to leonek+szewron+seprom w rakietach+pp w rakietologi i walisz po 10k z rakiet ;)

Jeśli jednak wolisz bocić na 2 galii to wybierz golca, dlaczego nie trzeba tłumaczyć :P

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

a na x3x4 Goliath i Bocenie na rangę ? ;) a jakie konfy na leonku dajesz ?

Nie, na x-3 i x-4 również leonek, jeśli masz szewrona to z rakiety dmg będzie ładny więc szybko będzie padać, a jeśli masz profil na rakiety i premkę ( szybko strzela ) to poprostu bajka :D

Ja ustawiałem konfy na 1 dawałem 3 osłonki w dronach full speed reszta to lasery i odpowiednie dodatki a na drugiej konfie robiłem pół na pół w dronach , czyli połowa laserków i połowa osłon na dronach a na statku standardowo

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

a pod względem Zarobku,Nabijania duzo PKT Rangi. Bocenie Golcem i dres czy leonek i konfiguracji jakas ?

co sądzicie ?

Opublikowano

a pod względem Zarobku,Nabijania duzo PKT Rangi. Bocenie Golcem i dres czy leonek i konfiguracji jakas ?

co sądzicie ?

Leonek lepszy bo szybciej ubije ci aliena

@edit formacja to zdecydowanie Strzała

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Leonek lepszy bo szybciej ubije ci aliena

aha rozumie ;))

a powiedz mi gdzie najlepiej jakie mapki na PKT rangi ? bo jesli za urka która zdobede z Bota składam wrota potem Bota na wrota chce to leonek długo bd robić :p

Opublikowano

aha rozumie ;))

a powiedz mi gdzie najlepiej jakie mapki na PKT rangi ? bo jesli za urka która zdobede z Bota składam wrota potem Bota na wrota chce to leonek długo bd robić :P

ranga to x-3/x-4 ewentualnie x-2

zainwestuj w 2 hale to będziesz miał i golca i leonka

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ranga to x-3/x-4 ewentualnie x-2

zainwestuj w 2 hale to będziesz miał i golca i leonka

ale pozniej problem mamy jak za urka złożę wrota to leonek bedzie je długo trochę robić :p a zmieniać co chwile konfy
Opublikowano

ale pozniej problem mamy jak za urka złożę wrota to leonek bedzie je długo trochę robić :P a zmieniać co chwile konfy

A no, wydaje mi się, że lepiej zmienić w chwil pare te konfy z leonka na golca niż miałbyś robić wrota leonkiem prawda ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

aha rozumie ;))

a powiedz mi gdzie najlepiej jakie mapki na PKT rangi ? bo jesli za urka która zdobede z Bota składam wrota potem Bota na wrota chce to leonek długo bd robić :P

Jeśli bocisz to kwestia 50k urki na 2hale to pikuś ;) lub wydać z 2kk na golca i 2kk na leonka wrót codziennie nie robisz, więc jeśli nie chcesz wydawać 50k urki kupuj za kredki i wymieniaj.

A pkt na x-3/4 też bardzodobrze lecą

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Jeśli bocisz to kwestia 50k urki na 2hale to pikuś ;) lub wydać z 2kk na golca i 2kk na leonka wrót codziennie nie robisz, więc jeśli nie chcesz wydawać 50k urki kupuj za kredki i wymieniaj.

mam 10Hal :D więc mam statków sporo, lecz mysle nad tym ze wrota pozniej robić jedynie ze golca zrobie z lf3 full na wrota wersje :D
Opublikowano

dobra juz problem rozwiązaniem lecz z robieniem wrot bedzie trzeba zmienić konfy lub ma takich, a wiesz moze cos na temat robienia wrot botem bo mi pada a jak pilnuje to nie pada ?:/

Opublikowano

..

Opublikowano

a tak do tematu pytając Moze ktoś szuka VPS Bot Serwer ? pisać na priv ;)

Na tym forum panuje zakaz składania takich ofert, wyczuwam handel i te sprawy co jest zakazane :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ok ok ;))

Goliath + dres na Powagę + szewron moze byc ? czy opłaca mi sie kupowac konfiguracji bariery?

x3x4

Ja osobiście dawałem dres na PD jeśli już, dużo więcej z samego dresu tego poważania nie zgarniesz, możesz barierę kupić, zawsze bonus jest + boosterek na poważkę i jazda

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ok ok ;))

Goliath + dres na Powagę + szewron moze byc ? czy opłaca mi sie kupowac konfiguracji bariery?

x3x4

Jeśli,aż tak mocno zależy ci na poważce to kup skorpiona zawsze to kolejne % ;)

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Jeśli ma się dużo fl-4 do zdecydowanie leonek, a jeśli nie to golec :)

Nie zapominaj że jeszcze są rakiety, własnie jeśli ma słabsze wyposażenie czyli mniej lf4 to powinien założyć leonka + szewron z rakietami na sepromie i zyski będą większe niż z goliatha, przecież nie można zapominać na ma mapach 1'szej gali leonov ma fajny bonusik :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Nie zapominaj że jeszcze są rakiety, własnie jeśli ma słabsze wyposażenie czyli mniej lf4 to powinien założyć leonka + szewron z rakietami na sepromie i zyski będą większe niż z goliatha, przecież nie można zapominać na ma mapach 1'szej gali leonov ma fajny bonusik :)

A jeśli ktoś nie ma szewronu ani premki, ani PP w rakietologii... ;)

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

A jeśli ktoś nie ma szewronu ani premki, ani PP w rakietologii... ;)

Ma szewron ma lf4 i ma seprom ... więc bez dwóch zdań leonek

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...