Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uzależniające gry

KASH_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie WarZ , chyba jedyna gra od której zdołałem się kiedykolwiek uzależnić.

22fu7of2onif.png
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś co wciąga? Kosiarka? A może czarna dziura ? :O

///

A tak na serio to może jakiś stary tytuł? GTA II i III, Baldur's Gate, Heroes III, Twierdza: Krzyżowiec.

Jednak według mnie i tak nic bardziej od metina nie wciąga...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Każda gra jest na swój sposób wciągająca, w szczególności, gdy dochodzi do komunikacji z innych użytkownikami/graczami, czyli popularne MMORPG i FPS.

Leaugoe Of Legends, Metin2, Tera Online [nie mylić z Terraria - jakoś tak], Aion, Lineage II, Guild Wars [1 i 2], Perfect World, Vindictus, c9, Nostale, Cabal Online, Neverwinter, DOTa 2, Smite, Diablo, Tibia, Minecraft, War Thunder, World of Tank.

Counter Strike, Combat Arms, COD, Battlefield, TF2, Crysis, Far Cry.

Wypisałam te najpopularniejsze :)

Opublikowano

Metin2 - od tego się nie da oderwać xD League of legends - kolejna uzależniająca gra. B.fajna jednakże dziwie się, że gram w to nadal mimo tylu debili w tej grze...xD

io7e.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli podobał ci się Lol to możesz spróbować zagrać w 'Smite'. Bardzo dobra gra MOBO, różniąca się od Lol'a większą ilością trybów i kamerą za pleców, a co najważniejsze znacząco mniej debili jest w tej grze.

Ostatnio natknąłem się na super grę w przeglądarce: 'Miasto Pary'. Ogólnie to ta gra miażdży potencjałem jakim wykorzystali twórcy gry. Wyciągnęli chyba 100% możliwości silnika Unity Player. Mimo tego, że jest ona w przeglądarce to ma grafikę lepszą niż np. taki Metin2.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Silkroad Online i Wiedźmin 2.

Te 2 tytuły nie dają mi spokoju :'p

Silkroad Online przez ok... Nie pamiętam ale od początku powstania :'p

Wiedźmin 2 - przeszedłem ok ... 5 albo 6 razy, rozegrałem tysiące pojedynków na arenie i czuję, że to jeszcze nie koniec ^ ^

@Edit

Aaa... i jeszcze MU Online... z jakieś 10 lat ? coś takiego.

Co prawda z przerwami trwającymi po kilka miesięcy.

Opublikowano

metin2, tibia, wszystkie części MARIO (polecam, fabuła na pare godzin, i w nudnawe dni ! ), pasjans, szachy, warcaby ( niezła gra na multi ), kulki, piłki, saper, pasjans - pająk, kierki, free cell, chess titans.

Opublikowano

Metin to ZŁO !! xD Nie no serio metin wciąga ale zależy od serwera ;D Ale najbardziej wciąga pandora... Grałem z kumplem 3 dni i noce pod rząd nie polecam ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...