Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele a techplanet

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i potem ewentualnie je zaktualizować, bo pewnie na płytce będą stare wersje.

Monitor zawsze możesz postawić bliżej siebie, ale to jak dla mnie jest niekomfortowe, bo musisz się rozglądać podczas grania, a jak masz monitor dalej, to spokojnie wszystko ogarniasz.

Zawsze mogę kupić dodatkowe 2 monitory w przyszłości :P Tylko, że to się wiąże z wymianą biurka na szersze.

674071459604241683421.gif

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grr. Co wy mu piszecie. Nic nie wgrywasz, Windows 8 pobierze jedne z nowszych bo to dość nowy system. Aktualizujesz tylko od karty graficznej i ewentualnie dźwiękowej jak chcesz jakieś opcje bardziej zaawansowane

Opublikowano

Grr. Co wy mu piszecie. Nic nie wgrywasz, Windows 8 pobierze jedne z nowszych bo to dość nowy system. Aktualizujesz tylko od karty graficznej i ewentualnie dźwiękowej jak chcesz jakieś opcje bardziej zaawansowane

Ja pobierałem sam, indywidualnie xD Nie wiem czy sam wgrał, bo po włączeniu kompa od razu włożyłem płyte i instalowałem ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A jak płyta główna ma wbudowaną kartę graficzną zintegrowaną, to znaczy, że jakby coś się działo z tym GTX`em to wtedy mogę sobie tą integrę uruchomić? I jeszcze drugie pytanie, jak teraz nie ma klawiatury tej na techplanet to jak zamówię ten zestaw to oni mi go przyślą jak ona będzie dostępna? Czy po prostu mi jej nie policzą do koszyka?

Opublikowano

Jest za 10 zł droższa. Ale po co mam płacić od ręki? Skoro i tak biorę na raty wszystko ew płatność przy odbiorze. Wygodniej mi będzie zapłacić przy kurierze wszystko. A czy CPU nie będzie ograniczać GPU?

Opublikowano

Co do integry, musisz mieć jakąś mobo obsługującą Virtu (kilkaset złotych) + ten wzrost wydajności nie jest jakiś mega.

Opublikowano

Nic tu nie będzie niczego ograniczać, co jak co ale na tym forum ludzie się znają na tym co robią.

Jakbyś chciał coś z k, to nie jest tylko koszt tych paru zł do procesora, ale jeszcze lepsze mobo i jakieś chłodzenie dobre.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nic tu nie będzie niczego ograniczać, co jak co ale na tym forum ludzie się znają na tym co robią.

Jakbyś chciał coś z k, to nie jest tylko koszt tych paru zł do procesora, ale jeszcze lepsze mobo i jakieś chłodzenie dobre.

Wiem, że się znają ale pierwszy raz kupuję kompa, a tym bardziej składanego.

Ale skoro mówicie, że wszystko będzie śmigać to dobrze.

Opublikowano

Co do integry, musisz mieć jakąś mobo obsługującą Virtu (kilkaset złotych) + ten wzrost wydajności nie jest jakiś mega.

Jemu raczej chodziło o to, czy jak się zepsuje GTX, to czy będzie mógł odpalić kompa na integrze.

Ale karta raczej się nie zepsuje, nie ma co się martwić na zapas.

Opublikowano

Jemu raczej chodziło o to, czy jak się zepsuje GTX, to czy będzie mógł odpalić kompa na integrze.

Ale karta raczej się nie zepsuje, nie ma co się martwić na zapas.

Wiem, ale tylko się pytałem czy jest taka możliwość w tej karcie.

Czy ona ma wbudowaną integrę?

Opublikowano

Ok to dobrze. A jak jest z tą klawiaturą wreszcie? Jak teraz jej nie ma w sklepie to jej nie da rady zamówić? Czy zamówi mi ją i wtedy muszę czekać. Wiem, że nie jest ważna tak bardzo ale jest podświetlana i polecana. Nie ma też głośników ale to nie problem bo zawsze mogę inne wziąć.

Opublikowano

Tak, bo Intele mają wbudowaną grafikę.

iGPU oraz grafika zintegrowana w mobo to dwa niezależne układy, może mieć nawet procesor bez iGPU a korzystać z tej z mobo

@UP

radziłym poczekać bo jeszcze przyślą bez tej klawiatury i głośników, albo wysłać maila i się spytać

Opublikowano

Z tym że przez "ASUS" i "Virtu" ta płyta klasowo nie wychodzi poza H61-P20 a B75-E33 za odpowiednio 140 i 180 zł a kosztuje prawie dwukrotność pierwszej ;p Co nie zmienia faktu że jednak istnieją dość tanie mobo z Virtu ^^

Opublikowano

A za jeszcze 50zł więcej od z9 z11 plus, a w podobnej cenie co z9 to z11 bez plusa :P

I ewentualnie te wszystkie czerwone ATXy, ale ja bym ich nie brał.

@True

Lepiej obgadać wszystkie szczegóły zawczasu :P

Ogólnie z11 jest ładna, a każdy ogar potrafi wyłączyć światełka jak mu przeszkadzają ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...