Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Derides

Derides.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram , mam nadzieję , że będzie launcher , jak i exp (800%) będzie się zgadzał , a nie żeby 40 lev. nie dało się będzie wbić w m2 ;d

Modki to dźiffki

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te instrukcje pewnie po to, żeby cofnąć skilla na G (np. niektórzy cofają berka czy silne). Pytałem się Bezczelnej na Tsie to mówiła, że max hp to "chyba" 3k i "chyba" nie wchodzą max bony.

Reszty nie wiem. Ale ani tutaj ani na forum serwera admini niezbyt się interesują, żeby odpowiedzieć na pytania :/

No to jezeli jest tak przed startem serwa to co bedzie po!?O_o

Opublikowano

ten serwer już kiedyś nie startował , chyba grałem kiedyś na nim , wyszedłem szybciej niż wszedłem , te ulepszacze mnie odstraszyły :D , może wejdę zobaczę jak teraz to wygląda .

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze , byle nie było problemów ze startem ^.^

Można prosić tabelkę z bonusami ?

Prosiłem o to na forum serwera i na ts i wszędzie ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wbije zobaczyć na serwer ale jeśli admini dalej będą mieli... to nie wiem czy zostanę.

@down

nikt ich nie widzi :P

Opublikowano

ZAGRAM NA 100% :) Właśnie na tego typu server czekałem :) Mam nadzieje ze mnie się nie zawiode :) Do zoba o 19 :) w Jinno xD

Opublikowano

Wbije na serwer, zapowiada się ciekawie, administracja nie odpowiada, bo pewnie robią jakieś poprawki przed startem, bądź śpią po nieprzespanej nocy, gdy pewnie pracowali nad serwerem :P

Opublikowano

Wbije na serwer, zapowiada się ciekawie, administracja nie odpowiada, bo pewnie robią jakieś poprawki przed startem, bądź śpią po nieprzespanej nocy, gdy pewnie pracowali nad serwerem :P

To chyba musza byc naprawde zapracowani bo w innych prezkach zawsze odpowiadali, nawet na pytania krotko przed startem...

I czasami nawet zadawalem wiecej pytan, po 20/30 a tutaj ledwo 10 i co? No wlasnie nic...

Opublikowano

Nie ma szans na start dziś, administracja kompletnie nic teraz nie robi, nie odpisuje na pytania, wgl nie ma ich ON na MPC i powinien być juz dedyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...