Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Derides

Derides.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytań

1 co dają te kolce u Jacka Danniels

2 czy dodacie tarcze i hełmy na 21 czy będą dropiły

3 czy te kd u npc są już max czy je jeszcze można ulepszać i , jakie mają wartości kd max

4 czy roski wchodzą od razu najlepsze

5 będę dostępne gdzieś przetopy czy nie

A serwer sie prezentuje całkiem fajnie zagram zapewne :P

75775358773159538492.png

Opublikowano

Mam kilka pytań

1 co dają te kolce u Jacka Danniels

2 czy dodacie tarcze i hełmy na 21 czy będą dropiły

3 czy te kd u npc są już max czy je jeszcze można ulepszać i , jakie mają wartości kd max

4 czy roski wchodzą od razu najlepsze

5 będę dostępne gdzieś przetopy czy nie

A serwer sie prezentuje całkiem fajnie zagram zapewne :P

1.Kolczyki od Jacka Danniels'a zwiększają defa i atak o 200 są one na 2h kosztują 25kk

2.Tarcze i hełmy gdzie ?

3. KD można ulepszać i np. kd speeda ze sklepu ma 30% speeda po ulepszeniu 40,kd defa ze sklepu 15 a po ulepszeniu 100 itd...koszt ulepszania to 1kk ulepszamy u Seon-Pyeong

4.Roski nie wchodzą max

5. Nad przetopami myślimy

Dziękuję za konstruktywną opinię :)

Opublikowano

grałem tu i grac chcialem lecz boje sie ze znow serwer bedzie off...;/ i to nie zachęca mnie by powitac tu... przydalaby sie sztywna data startu zebralibyscie wiecej osob chcacych tu zagrac...

Opublikowano

Moim zdaniem w zbrojach jest za duża odp. na magie i odbicie, ale to tylko moja sugestia. Poza tym serwer prezentuje się ciekawie.

Opublikowano

Znowu nie będzie pierścienia teleportacji, tak jak nie było restartu?

I te ulepszacze od +3 dalej są? Bo to jest bezsensu...

Opublikowano

Znowu nie będzie pierścienia teleportacji, tak jak nie było restartu?

I te ulepszacze od +3 dalej są? Bo to jest bezsensu...

Pierścień teleportacji jest :)

ulepszacze są potrzebne dopiero od 40 lvl , lecz ich drop został podniesiony

Opublikowano

Zagram zagram i jeszcze jakie malutkie pytania.

-Zasanawialiście się nad reklamą. Ponieważ nie chce nic mowić ale 3 youtuberow woczarj/2 dni temu zareklamowali NerviL-a i juz jest o 150 graczy więcej. Jak was z 4 zareklamuje to bedzie dużo osób.

-Ataki

-Nie wiem czy wiecie ale dużo os nie ma od soboty/piątku więc wiecie.

-Ile planujecie serv ONN-Line. Ponieważ tego roku udały sie tylko server takie jak

-Ethana.eu

-Alien2 ( Niedlugo padnie mniejsza z tym)

-Nervil ( On w tym roku ? Chyba tak)

Server stojace dlugo

-Balmora

-Ravia

-Diamond

-Pandora

-Elie

-Dragon

Nieudane

-Za dużo tego

A wasz server myślicie, ze do jakiej bedze sie nadawał. Mysle, ze nie do nie udanych. Zycze powodzenia.

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Pierścień teleportacji jest :)

ulepszacze są potrzebne dopiero od 40 lvl , lecz ich drop został podniesiony

Serwer medium i od 40 lvl ulepszacze pozdro od 65 zawsze jest na medium czy od epików i ch*j ze są podniesione co jak będę chciał ulepszyć sobie biżuterie to jakieś gówna będę zbierał jeszcze lepiej ;x

Opublikowano

Serwer medium i od 40 lvl ulepszacze pozdro od 65 zawsze jest na medium

czy od epików i ch*j ze są podniesione co jak będę chciał ulepszyć sobie

biżuterie to jakieś gówna będę zbierał jeszcze lepiej ;x

No to jest zwalone. Tych ulepszaczy na serwerze jest chyba ponad 50. Na każdą biżuetrie, zbroje, broń i na każdy+ jest inny ulepek albo powtarza się może 2, 3 razy... I tak trzeba lataćz każdej mamy na kolejną. Nie to że mapy od 90, 125 itp. Ale pustynia, dolina, red las, las sohan, dt, katakumby, m1,m2 no po prostu wszystkie mapy... No i chyba dlatego nie zagram.

Opublikowano

Nie zwrocilem uwagi na to ze ulepki od 40...

No przepraszam ale czy my mamy latac w eq+4 do konca gry bo ktos zapomni wydropic ogon skorpiona na pustyni? To jest chyba 'lekka' przesada jezeli ma to byc serwer medium.

Chyba ze zmieniliscie zdanie i robicie harda to ok.

Opublikowano

No to jest zwalone. Tych ulepszaczy na serwerze jest chyba ponad 50. Na każdą biżuetrie, zbroje, broń i na każdy+ jest inny ulepek albo powtarza się może 2, 3 razy... I tak trzeba lataćz każdej mamy na kolejną. Nie to że mapy od 90, 125 itp. Ale pustynia, dolina, red las, las sohan, dt, katakumby, m1,m2 no po prostu wszystkie mapy... No i chyba dlatego nie zagram.

Ulepszaczy jest sporo to prawda ale to jest medium :) o eq nie jest trudno ponieważ , nie dość ,że dane ulepszacze lecą bardzo dobrze ,dołączony jest pierścień anty expa a tak na dokładkę jest WIKI w której jest dokładnie opisane gdzie dropi dany ulepszacz więc nie widzę problemu.

Zagram zagram i jeszcze jakie malutkie pytania.

-Zasanawialiście się nad reklamą. Ponieważ nie chce nic mowić ale 3 youtuberow woczarj/2 dni temu zareklamowali NerviL-a i juz jest o 150 graczy więcej. Jak was z 4 zareklamuje to bedzie dużo osób.

-Ataki

-Nie wiem czy wiecie ale dużo os nie ma od soboty/piątku więc wiecie.

-Ile planujecie serv ONN-Line. Ponieważ tego roku udały sie tylko server takie jak

-Ethana.eu

-Alien2 ( Niedlugo padnie mniejsza z tym)

-Nervil ( On w tym roku ? Chyba tak)

Server stojace dlugo

-Balmora

-Ravia

-Diamond

-Pandora

-Elie

-Dragon

Nieudane

-Za dużo tego

A wasz server myślicie, ze do jakiej bedze sie nadawał. Mysle, ze nie do nie udanych. Zycze powodzenia.

Reklama będzie youtube fanpage oraz inne fora

Jesteśmy zabezpieczeni przed atakami

Serwer będzie się rozwijał nie będzie żadnych przeszkód :)

Zapraszam !

Z wielką przyjemnością pragniemy ogłosić ,iż start serwera odbędzie się 01-07-2013r o godzinie 19:00.Zapraszamy do wspólnej rozgrywki i życzymy powodzenia Administracja Derides

Klient będzie dostępny do pobrania do soboty

Opublikowano

Najlepszy serwer medium, który nie długo się pojawi, nie ma takiej rzeczy, która by mnie zatrzymała ; - )

Szukam ludzi do gildii trzeba ogarniać trochę no i oczywiście dużo grać ... oferty na PW .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Zapraszam na server oraz forum , gadałem z administracją na Ts3 i jak najbardziej polecam.

Dokładnie administracja jest bardzo aktywna na ts3 nie dość, że przebywają na ts3 to wejdą i porozmawiają, to nie jest jak na innych ts3, że czekasz 1-2h żeby ktoś zszedł.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Suuper ! Prezka 9/10 , serwer 8/10 . Zagram na pewno . Powiedz mi w jakiej cenie są kolczyki z kości smoka i ile dają defa ?

9YbAX2Z.png

Opublikowano

@up.

"Kolczyki od Jacka Danniels'a zwiększają defa i atak o 200 są one na 2h kosztują 25kk"

Zapraszam na Ts3 ;)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

serwer prezentuje się ciekawie , polecam .Moglibyście dodać jakie są mapki na serwie i ulepszacze .

75775358773159538492.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...