Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Chyba jeden z moich lepszych meczów

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taki tam meczyk masterkiem, chyba mój nalepszy do tej pory jaki grałem - najciekawszy:

n6ei0e.jpg

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja wiem że początkujący itd. ale na chuj ci ta atma i co myślałeś jak ją kupowałeś?:>

Co do skrina coby mi nie jebli warna te halfbrainy to brawo i graj dalej, bierz buildy z forum, nie raz daja dobre;c

Opublikowano

Jakiś def musi być ;3. I kryta potrzebowałem.

Build mam z głowy, ten jest trochę inny niż normalny bo nie budowałem defa pod AP i dlatego ta atma. Poza tym na hita dawałem po 500dmg więc nie narzekam ;3.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jakiś def musi być ;3. I kryta potrzebowałem.

Build mam z głowy, ten jest trochę inny niż normalny bo nie budowałem defa pod AP i dlatego ta atma. Poza tym na hita dawałem po 500dmg więc nie narzekam ;3.

Mogłeś zamiast tej atmy zbudować PD też byś miał kryta.. : )

a tak poza tym to ok ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

oo widze ktos tu korzysta z mobafire, slusznie:P

graty

Z moba fire korzystam przy innych postaciach lecz na początku do mastera też, teraz mam swój pro elo build.

Dzięki za rady, w sumie nie pomyślałem o lodowym młocie ;).

Also, taki tam meczyk przed chwilą:

tfzxgg.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zamiast mobafire polecam solomid. Moim zdaniem o wiele lepsza stronka z build ;]

@edit

Ten twój nowy meczyk to był troche easy bo widząć na enemy to troche low.

Nunu - Smite i pierwszy itemek na jungle. Jestem pewien że nie był w jungli to masz 19lvl i na takim poziomie nikt nie gra jungli.

Master - wskrzeszenie ^^

a reszta to feed :]

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Zamiast wszystkich innych stronek polecam lolkinga, jak czasami gram nowymi postaciami lub na nie znanej mi linii (top), to czasami sobie podpatrzę . ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graty, najlepszą stronką do buildów jest probuilds.net i lolking.net z dużym rate lub featured.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Każdy mówi co innego i teraz na czym mam się oprzeć jeżeli chodzi o build

Nunu - Smite i pierwszy itemek na jungle. Jestem pewien że nie był w jungli to masz 19lvl i na takim poziomie nikt nie gra jungli.

Master - wskrzeszenie ^^

a reszta to feed :]

Nunu chyba chciał iść na jungle, ogółem był najmocniejszy z ich team i jako jedyny ogarniał ;). Ogółem u nas nie było zgrania na początku bo o topa się kłócili musiałem iść na mida i się okazało że jest pusty xD. No master ze skórką więc myślałem że wie co robi ale później popadłem w śmiech jak miałem go na 3hity.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...