Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My Little Pony

plenerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP popieram, hm.. a kolega powyżej sądzi, że jak to oglądamy to wyrośniemy na pedofili jedzących koty.. ja jebie, on coś ćpa chyba

@UP czekaj, znajde twoje cytaty.

Daj +..

.. i oceń profil :)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz niedojeb? Nie gwałcę dzieci i nie jem kotów, lubię kuce od.. kilku tygodni. nie wiem w czym problem? Lubię to i za przeproszeniem wielki chuj ci do tego, ten temat jest dla fanów, nie podoba sie, nie pisz. :) Słuchaj, bo ja cię nie rozumiem, każesz nam szanować twoje zdanie (narcyzm?) A sam nie szanujesz innych. A po 2 to, ze od czasu do czasu oglądne kuce to nie znaczy, ze bd pedofilem jedzącym koty, leczyłes się kiedyś? Pierdolisz takie rzeczy, że jebie ze śmiechu..a po profilówce sądzę, że ty jednak coś ćpasz..

Narcyzm, to wielbienie samego siebie, ale nie przekonywanie do własnych racji. Mylisz pojęcia, obrażasz ludzi, prowokujesz do kłótni. Teraz przekonaj nas do MLP argumentami.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Powiedzcie mi, że to troll, bo nie wyrabiam xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Mam propozycje. Załóż sobie własne forum dla zjebów jedzących koty, ruchających małe dzieci i oglądający bajki dla małolatów o różowych kucykach. Serio, gwarantuję - 0 hejtu, 100 % fanów.

Ja pierdole, osoba oglądajaca wirtualne koniki dla dzieci mówi mi, że mam niedorozwój. Was nawet nie warto nazywać niedorozwiniętymi - miałem kiedyś do czynienia z taką osobą i ona jest kaleką z przypadku, a wy jesteście debilami z wyboru. Taką samą bandą zjebów jak 18 latek bawiący się lalkami barbie, 40 latek grający w klasy czy inny wybryk genetyczny.

W pierwszym o tym wspomniałeś, że mamy zrobić forum dla nas czyli oglądających kucyki i jedzących koty i ruchających małe dzieci.. leczysz się może?

Daj +..

Opublikowano

Ryuzza nie masz racji, poddaj się. Nie jesteś fanem więc wyjdź i nie wracaj, nie zrozumiesz magii przyjaźni. Pewnie jesteś pedofilem i jesz koty, no i chejcisz.

@up

BŁAGAM POWIEDZ ŻE ŻARTUJESZ I WIESZ CO TO IRONIA I PRZECINEK.

///no to mam bana :D.

Opublikowano

Narcyzm, to wielbienie samego siebie, ale nie przekonywanie do własnych racji. Mylisz pojęcia, obrażasz ludzi, prowokujesz do kłótni. Teraz przekonaj nas do MLP argumentami.

Narcyzm, chodzi mi o to, że myśli, ze jest bogiem i mamy słuchać tego co prawi, i myśli, ze ma racje a my jesteśmy bandą debili i wyrośniemy na pedofilii jedzących koty. :) A obrażać to wyście nas zaczęli jako pierwsi. Do czego ja prowokuję?! To wy hejtujecie to od gówien, dla pedałów, chujstw, debilizmów. A może my to lubimy i nam z tym dobrze, i to WY zaczęliście hejtować i obrażać. Tyle w temacie.

@UP już podałam cytat o pedofilach jedzących koty.. jest jeszcze 1, mogę dać.

Daj +..

Opublikowano

o kurwa ja pierdole, wy nie rozumiecie, że jest to nie normalne jak nastolatek ogląda kolorowe kuce?! Wy się cofacie w rozwoju czy coś? To nie jest fajne nawet, ale wiesz :) gimby muszą podążać za modą, ktoś wrzucił na grupe na fejsa te kuce, to plebs chce sie przypodobać ;/

Opublikowano

Logika. Po co w takim razie temat dla fanów pt "Czy lubisz pedalskie koniki". Skoro ktoś jest fanem to lubi, więc się przyzwyczaj do odmiennej opinii. To zwykłe pedalstwo, bardziej niż wasz problem z dojrzewaniem przerażą mnie to, że wyrośniecie na pedofili (no co, macie 13-15 lat i jesteście na etapie rozwoju 5 latka, więc w wieku 40 lat też na nim zostaniecie).

no i jest..

Daj +..

Opublikowano

Pozwólcie mi zrozumieć magię przyjaźni. Pozwólcie Zavetti'emu zrozumieć również, bo jest zagubiony.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Narcyzm, chodzi mi o to, że myśli, ze jest bogiem i mamy słuchać tego co prawi, i myśli, ze ma racje a my jesteśmy bandą debili i wyrośniemy na pedofilii jedzących koty. :) A obrażać to wyście nas zaczęli jako pierwsi. Do czego ja prowokuję?! To wy hejtujecie to od gówien, dla pedałów, chujstw, debilizmów. A może my to lubimy i nam z tym dobrze, i to WY zaczęliście hejtować i obrażać. Tyle w temacie.

@UP już podałam cytat o pedofilach jedzących koty.. jest jeszcze 1, mogę dać.

Jezu nie. Dobra, tego jest już za dużo. Przyjmijmy, że pokonałaś mnie na *argumenty* i to ja jestem niedorozwinięty. Pasuje ci taki deal?

Tylko błagam, nie maltretuj już mojego mózgu :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...